Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3827 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Del siu priezasciu, manau:

• pasigautas koks nors virusas, keylog`as, ar dar kazkas panasaus i tai.
  • kazkada buvo programa isplatinta, kuri automatiskai sugeneruoja RCON slaptazodi, bet man rodos galedavo sugeneruoti tik lengvus RCON'us, ten tuos grp'inius : asduhas, visilopai, mesvisimire ir pan. 
Ar aš neaiškiai parašiau, kad nebuvau pasigavęs keylog'o? Iš viso aš labai abejoju, kad keylog'as saugoja informaciją suvestą samp'e. Jeigu bučiau pasigavęs keylog'ą, žinotu phpmyadmin, putty ir kitus slaptažodžius. O programinių generatorių gyvenime nenaudojau.

NEBEPASITIKĖK ROBIU! Gal buvai kokiam nors puslapi ar dar kur užsirašęs pvz kaip hostingus pardavinėjai.

Aha. Nenustebsiu, jeigu čia buvo tavo darbas.
  • Teigiamai 1
(redaguota)

Ar aš neaiškiai parašiau, kad nebuvau pasigavęs keylog'o? Iš viso aš labai abejoju, kad keylog'as saugoja informaciją suvestą samp'e. Jeigu bučiau pasigavęs keylog'ą, žinotu phpmyadmin, putty ir kitus slaptažodžius. O programinių generatorių gyvenime nenaudojau.

Aha. Nenustebsiu, jeigu čia buvo tavo darbas.

Kai rasiau savo pranesime, nebuvo nieko parasya, todel nebutina iskart uzsipult, kad to ar ano nesakei, okay mano kalte. O del to generatoriaus, tai ne tau ji naudot reikia, o tas kuris nori isilauzt, tiesiog iveda ip:port, ir sugeneruoja tavo serverio rcona, bet kaip minejau, tik gan lengvus atspeja arba po labai, labai ilgo laiko, atspeja ir stipresnius slaptazodzius. 

Redaguota , nario Funkis
(redaguota)

Vienas iš galimų variantų serverio brutas, bet aš nemanau, kad "hackeris" sėdėjo 12valandų, kad brutas atspėtu tavo slaptažodį :C Bet greičiausiai tai per "fuksą" atspėjo.

Nežinau kokiu magu reikia būti, kad galėtu per "fuksą" atspėti fQJZMg4zwZMdWx6 slaptažodį.

Išorinis prisijungimas yra uždraustas o kiek vieną kartą suvedus neteisingą slaptažodį daryti relog'ą (dėl to, kad gauna kick'ą) ir vėl bandyti - absurdas.

Redaguota , nario ES.^
  • Teigiamai 1

Jeigu tai būtų hackerio darbas, sedėtum jau be visų slaptažodžių. O kadangi tariamai sakant "Atspėjo" tik RCON slaptažodį, tai reiškias tik pažaidė, geriausiai siūlyčiau nepergyventi ir palaukti antro karto. Jei bus antras kartas, tada turi problemų seni. Belekokiu atvėju to žmogaus ip adresą turi, tai pasidomėk.

d80ad9ffe9008649b12a4086539a3942137.png

Jeigu tai būtų hackerio darbas, sedėtum jau be visų slaptažodžių. O kadangi tariamai sakant "Atspėjo" tik RCON slaptažodį, tai reiškias tik pažaidė, geriausiai siūlyčiau nepergyventi ir palaukti antro karto. Jei bus antras kartas, tada turi problemų seni. Belekokiu atvėju to žmogaus ip adresą turi, tai pasidomėk.

Arba nemoku naudotis log'u arba jame nieko gero:

[18:29:12] RCON admin connected to server.

• Teigiamai 1

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3827 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...