Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4325 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Eina sužinoti ir gan lengvai :D Reikia žiūrėti ten kur portus atsidarinėji, aš pats nežinau ten kur, bet draugas sakė labai lengva, ten ir pass pasikeiti, nu žodžiu viską. Viena problema, kad ten informatikos arba bibliotekose kompiuteriuose jo nesužinosi, nes yra pagrindinis kompas man atrodo, per kurį viską valdo.

http://www.twitch.tv/mbw210 - Tik Runescape 07 stream'ai!

(redaguota)

Kompiuteris prie wifi prijungtas? :D

Eina sužinoti ir gan lengvai  :D Reikia žiūrėti ten kur portus atsidarinėji, aš pats nežinau ten kur, bet draugas sakė labai lengva, ten ir pass pasikeiti, nu žodžiu viską. Viena problema, kad ten informatikos arba bibliotekose kompiuteriuose jo nesužinosi, nes yra pagrindinis kompas man atrodo, per kurį viską valdo.

Prajuokinai, o kaip prie roiterio žadi prisijungt? Ne visur būna slaptažodžiai admin.

Redaguota , nario iOmas

Per kompiuteri įmanoma bet užšipisimas patikėk. Jeigu nori už sumą nemaža pamokinsiu. Skype:Kentas.exe

Ot biznierius, nemokama informacija už pinigus pardavinės :D

Šiaip yra programos kurios tiesiog bando atspėti slaptažodį (tai užtrunka), kuo lengvesnis slaptažodis uždėtas, tuo greičiau atspėja.

Dar gali bandytis prisijungti prie Wi-Fi modemo administravimo panelės, joje dažnai nepakeičia slaptažodžio ir palieka (user: admin | pass: admin).

Šiaip daug informacijos yra googlėje.

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11
🍎  MacBook Air  //  Apple M1  //  8GB RAM  //  256GB SSD  //  macOS Sonoma
PREFIS.LT  //  MINELIST.LT - Lietuviškas Minecraft serverių sąrašas

Ot biznierius, nemokama informacija už pinigus pardavinės :D

Šiaip yra programos kurios tiesiog bando atspėti slaptažodį (tai užtrunka), kuo lengvesnis slaptažodis uždėtas, tuo greičiau atspėja.

Dar gali bandytis prisijungti prie Wi-Fi modemo administravimo panelės, joje dažnai nepakeičia slaptažodžio ir palieka (user: admin | pass: admin).

Šiaip daug informacijos yra googlėje.

O kur poto ieškoti to slaptažodžio? :)

giphy.gif

Kompiuteris prie wifi prijungtas? :D

Prajuokinai, o kaip prie roiterio žadi prisijungt? Ne visur būna slaptažodžiai admin.

Aš kalbu apie tai kur portus atsidarinėji, nežinau kas ir kaip ten, nes nesidomėjau, kaip ten mokykloje, bet pvz pas drauga tai jis visus portus atsidarė per ten kur wifi yra ir t.t.

http://www.twitch.tv/mbw210 - Tik Runescape 07 stream'ai!

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4325 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...