Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3893 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

ir kokia is to nauda? gamta saugosi? 10 centu uz elektra sutaupysi? cx500 efektyvumas 85.27% b500 efektyvumas 84.55% nematau didelio skirtumo, tik tiek kad b500 zymiai pigesnis.

Aš neakau, jog B500 yra blogas, tiesiog yra ir tokių PSU, kurių efektyvumas yra tikras šūdas. O su tais PSU, jei visą dieną PC bus drožiamas tai tada per kiek laiko atsipirks tas sertifikatas. Tačiau jei PSU bus 430W ir naudojamas 2h į dieną tada sertifikato nereik. Nauda bus tik tada, kada PC naudojamas bus itin dažnai.

Tas B500 turėdamas tokį efektyvumą, šiaip irgi turėtų turėti tą sertifikatą, nežinau kodėl jis jo neturi, bet neesmė, vis vien geras PSU :)

Redaguota , nario Tormazas

Aš neakau, jog B500 yra blogas, tiesiog yra ir tokių PSU, kurių efektyvumas yra tikras šūdas. O su tais PSU, jei visą dieną PC bus drožiamas tai tada per kiek laiko atsipirks tas sertifikatas. Tačiau jei PSU bus 430W ir naudojamas 2h į dieną tada sertifikato nereik. Nauda bus tik tada, kada PC naudojamas bus itin dažnai.

Tas B500 turėdamas tokį efektyvumą, šiaip irgi turėtų turėti tą sertifikatą, nežinau kodėl jis jo neturi, bet neesmė, vis vien geras PSU :)

b500 neturi sertifikato, nes neveikia amerikoje, o visi 80 plus psu turi veikti amerikoje

Manau neimsiu to su serfikatu. Eimantai issiunciau savo build

|| Intel Core i5-4460 3.2GHZ  Gigabyte GeForce GTX 760 2GB   Crucial 8GB  ||

|| SteelSeries Siberia v2  Cooler Master Storm Devastator  ||                                                                                                  76561197966323347.png                                                                  

https://www.1a.lt/order/shopping_cart?content=HcjBEQAgCAPBlkgUMNp%2FXwKv2zkoIy4eIe2qGPQqjMs5WB4YZB41YMf6fA%3D%3D 

Šitas build atrodo geriausiai ir vaizdo plokštė panaši į gtx 760 ir daug pigesnis variantas.

Pirksiu šeštadienį,todėl galit dar siulyt.

|| Intel Core i5-4460 3.2GHZ  Gigabyte GeForce GTX 760 2GB   Crucial 8GB  ||

|| SteelSeries Siberia v2  Cooler Master Storm Devastator  ||                                                                                                  76561197966323347.png                                                                  

(redaguota)

Mano galva tie abudu kompiuteriai yra S vertes... ( nesu as kompiuteriu zinovas ) Bet manau kad procesorisu i5 nera itin geras... Bet tai tik mano nuomone.

pirma perskaityk ka temoj raso, o tik tada atsakinek

jeigu nori gali dar prie mano build tokiu ausintuvu prisidet (3 telpa) http://www.1a.lt/kompiuteriu_komponentai/ausintuvai/zalman_ultra_quiet_fan_120mm_zmf3sf

Redaguota , nario Rimas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3893 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...