Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Negalima prašyti ar platinti betkokių žaidimą (multiplayer) palengvinančių programų ir scriptų! Kitaip bus taikoma 1.21. taisyklė

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3890 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• ,

Daugiausiai dominuoja baklažanų sistema, pisimosi sistema, futbolo sistema ir spidometro, bet kadangi nežinau kaip atrodo sampe baklažanas teks paaiškinti posto autoriui, tai yra mūsų gerbiamajai: Raimiui "Rauliui", jeigu nori, kad ją daryčiau.

Pasistengsiu kuo greičiau įkelti spidometro sistema, nes ji mane labiausiai sudomino(ji yra 2 puslapyje), laukiu baklažano labai, nors įdėja ir neįdomi.

Dėl fake taxi, tai mašinoje pasidulkinti neįmanomą, sorriukas xebryte, nuvyliau šiuo atvėju.

d80ad9ffe9008649b12a4086539a3942137.png

tai uz tave ir suskrintin gal koncito? kaip supranti taip darai daviau ideja surinkau daugiausia like, viskas lyg sazininga. nusiperki seklu, paseji uzauga baklazanai, fsio.

Kad wapshe neįdomu, tu pats supranti, kad tokia sistema galiu padaryti paprastai ir šūdinai, man net gaila naudoti laisva laiką tokiam dalykui :shok:  Bet žinoma ponas, padarysiu po spidometro tavo baklažanus, kadangi ji man įdomesnė.  :song:

(redaguota)

*Myliu SuperGames.lt* spidika ima lengviausia sist :D baklazanai forever

Paskaityk įdėja, pažiūrėsim ar padarytum :D Atsižvelgiant į visus reikalavimus logiškai. Ir tai dabar žiūriu, ir galvoju, kad negražiai gaunasi su skaičiais, taigi kažką kito galvosiu vietoj skaičių rodyklės. Bent jau man baklažanų įdėja žymiai lengvesnė.

Redaguota , nario Tehas

Dar patariu padaryti ginklų pirkimo sistemą, bet ne paprastą, o tokią kaip GTA 5, jei nežinai kaip atrodo aprašysiu: nueini į ginklų parduotuvę ir ant sienos sukabinti ginklai. Su rodyklėmis/skaičiais renkiesi ginklą. Jei dar norėsi pažiūrėti kaip atrodo, pažiūrėk youtubėje.

Pize, labai sunki sita. 

:/ Gaila.

Mama, imma criminal. 

a44e288ebbcd4c2f8d4520c8efe93d83.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3890 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...