Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4311 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Žinau ne čia pataikiau čia geimerių forumas, bet žinau yra ir normalių žmonių kurie irgi turi paneles. Vienu žodžiu neperseniausiai išvažiavau į Vokietija, pradėjau ten lankyti šūle mokinių virš ~1000 tai va nauji mokslo metai prasidėjo ir įsimylėjau galima sakyti panele :/ Praeitais metais aš jos net nemačiau, o dabar kur tik einu ten ji, manau žinot tą jausma. Nu krč grįžtam prie pradžios ir aš prieš tris dienas ją pamačiau autobuse :/ ir vis žvilgčiojome viens į kita maniau, čia pirmiausiai netyčia akys susidūrė kelis kartus nu, ok išlipo tada kita diena vėl įlipom į autobusus mums vietos nebuvo stovėjom autobuse ir ji net nepažiūrėjo į mane su telefonu kažka darė, nu aš krč zjbs... ir staiga atsirado vietos ir ji ėjo į ta vieta laisva sėstis šalia kur aš stovėjau ir kai ėjo pro mane ji nusišypsojo :o atsisėdo ir plaukus ten tipo glostė savus ar kažka ten kita... Pasikviečiau aš ja į Facebook - priėmė, o šiandien autobuse ji gale sedėjo, aš į ja vis pažiūrėdavau, bet aš nemačiau ar ji į mane žiūri nes ten toli gale sėdi :/ Man ji žiauriai patinka, bet tame bėda, kad aš pasakiškai nemoku tos suknistos kalbos... Bijau užkalbinti todėl ir dar manau, kad aš jei nepatinku, o kaip jūs manot čia sutapimai ar čia aš jei patinku? :/ :/ duosit gal patarimų?

Štai jos foto facebooke radau, nes garantuoju čia bus "kuri pasakas" Jei 15, man 14 :/

Http://www.part.lt/perziura/0cccb2ac5c6af18846fa0c2e4e2da5cc184.jpeg

Rimai nieko juokingo žmogus dar nepatyręs visada yra pirmas kartas

Nepradėk iš kart nuo "Labas, labai myliu tave davai būnam pora?". Ne pirma prieeik pasisveikink :) Pakalbėk su ja apie ką nors. Kitą dieną nekreipk į ją dėmesio. Vėl kitą dieną atnešk gėlių, bet neišsiduok, o po to pakviesk ją į kokį kiną ir pažiūrėkite filmą ir po truputi susidraugausit arčiau ir ten jau loterija patiks ne patiks čia jau stenkis jai visaip įtikt

(redaguota)

wow :D Šiaip gali užkalbinti angliškai, bent jau per fb jeigu nedrįsti realiai, kad sužinot ar ji tik vokiškai kalba. Aš įsivaizduoju kad ją turėtų bšk užpist, kad praktiškai ją ignoruoji :D

Rimai nieko juokingo žmogus dar nepatyręs visada yra pirmas kartas

Nepradėk iš kart nuo "Labas, labai myliu tave davai būnam pora?". Ne pirma prieeik pasisveikink  :) Pakalbėk su ja apie ką nors. Kitą dieną nekreipk į ją dėmesio. Vėl kitą dieną atnešk gėlių, bet neišsiduok, o po to pakviesk ją į kokį kiną ir pažiūrėkite filmą ir po truputi susidraugausit arčiau ir ten jau loterija patiks ne patiks čia jau stenkis jai visaip įtikt

bet tame bėda, kad aš pasakiškai nemoku tos suknistos kalbos... Bijau užkalbinti todėl 
Http://www.part.lt/perziura/0cccb2ac5c6af18846fa0c2e4e2da5cc184.jpeg

Redaguota , nario Yiin
(redaguota)

Uždėk +rep, p.s pagalbos nesulauksiu, nes teisingai maniau, kad ne čia rašau, čia geimeriai.

Tiesiog tu dar vaikas ir ką tokiam patarti net nežinau + parašiai kaškokia terlione. :)

Čia nuo forūmo nepriklauso, betkur parašęs tokia tema nemanau,kad kaškokios pagalbos sulauksi. Jei tu net nežinai kaip pana užkalbinti tai ką tu su ją ateityje darysi? Tu dar turbut net nežinai kas ta meile :)

Pasiimk prieik pasisveikink.. Kaška pabendraukit,pasivaikščiokit , sužinokit apie vienas kita ir gal susidraugausit,o laikui bėgant gal ir iki bučinio daeisit :D

Redaguota , nario Rimas

*Myliu SuperGames.lt*, suauges būni žaidimo forumuose lankaisi - duchas. Vaikas būni lankaisi žaidimų forume irgi dūxas. Eik tu sau tai tu man pasakyk 14 tu nebuvai įsimylėjas niekad? Nemeluok čia niekam. Ok? Ot moderatorius!

niekas taves taip nevadino :D bet kokiu atveju jo pareigos forume neturi nieko bendra nei su tavo tema, nei jo atsakymais į ją :)

*Myliu SuperGames.lt*, suauges būni žaidimo forumuose lankaisi - duchas. Vaikas būni lankaisi žaidimų forume irgi dūxas. Eik tu sau tai tu man pasakyk 14 tu nebuvai įsimylėjas niekad? Nemeluok čia niekam. Ok? Ot moderatorius!

Kas tave duxu vadino? :) Įsimylėjimas ir susižavėjimas du skirtingi dalykai.

Mano gyvenime kas buvo tas buvo, nelakščiau ir neklausiau ka daryti,o dariau tai ką širdys liepdavo :D

Tiesiog tu dar vaikas ir ką tokiam patarti net nežinau + parašiai kaškokia terlione. :)

Čia nuo forūmo nepriklauso, betkur parašęs tokia tema nemanau,kad kaškokios pagalbos sulauksi. Jei tu net nežinai kaip pana užkalbinti tai ką tu su ją ateityje darysi? Tu dar turbut net nežinai kas ta meile :)

Pasiimk prieik pasisveikink.. Kaška pabendraukit,pasivaikščiokit , sužinokit apie vienas kita ir gal susidraugausit,o laikui bėgant gal ir iki bučinio daeisit :D

Tai jeigu jis nemoka tos kalbos tai kaip jis su ja kalbės? :D

Vaikai - nedarykit vaikų.

Pričiom čia tie vaikai, jeigu jis tik paklausė ką daryt?

8265365fc9cca17a38f5f83e57701dba649.png

Tai jeigu jis nemoka tos kalbos tai kaip jis su ja kalbės? :D

Pričiom čia tie vaikai, jeigu jis tik paklausė ką daryt?

Aš moku kalba, tik kad bijau suklysti kalboje, akcentas... pasirodysiu kai nevykelis...

Kas tave duxu vadino? :) Įsimylėjimas ir susižavėjimas du skirtingi dalykai.

Mano gyvenime kas buvo tas buvo, nelakščiau ir neklausiau ka daryti,o dariau tai ką širdys liepdavo :D

Kai turėsi tokia situacija kaip mano suprasi... :/

Kaip aš susiradau iš šūlės pana tai mėnesi kalbėdavom šūlėj, vakarais telefonu, visada bandžiau stengtis atrodyt nuoširdus ir t.t poto kažkaip savaime gavosi kad išdraugavom pora mėn. (Mažai nes turėjau netektį šeimoje). Bet jeigu rodysi kad ji tau rūpi manau viskas ok bus. Nepagailėk pinigu dėl gėliu. Geriau gėles dovanot , nei smirdėt alkoholiu ar cigaretėm

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4311 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...