Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4288 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Taigi pagaliau sulaukėme IPS Community Suite 4.0 versijos varikliuko aišku jis vadinasi taip IPS - IPB 4.0.x (Alpha). Kompanija labai pasistengė ir sukūrė tikrai neįtikėtinai lengvo ir paprasto valdymo, bei itin greito ir našaus pagrindo sistemą, kurios dėka kiekvieno webmasterio darbą turėtų palengvinti nauji sistemos atnaujinimai. Tad pasidalinsiu su jumis šiuo gėriu.

Kolkas licenzijos raktas prieinamas ne visiems, detaliau kreipkitės asmeniškai

Sign_In.png

Nuotraukoje matome prisijungimą į ACP

Dashboard.png
Nuotraukoje matome Admin CP

Forums_Ultra_Tech_Lt_IPB_4_0_Test_Foruma

Nuotraukoje matome pagrindinį forumą

Forums_Ultra_Tech_Lt_IPB_4_0_Test_Foruma

Nuotraukoje matome profilio išdėstyma

ion_Cube_Ultra_Tech_Lt_IPB_4_0_Test_Foru

Šioje nuotraukoje matote kaip atrodo profilis kaip į jį užeiname

Svarbi Informacija

• Kolkas ši versija turi šiek tiek bugų apie kuriuos sužinos tik tie kurie moka dirbti su tinklalapiais t. y. juos kuria ir dirba ne pirmi metai su IPB sistema.
  • Nebandykite upgradinti ir naujinti į šia sistemą tai nauja sistemos versija ir ji instaliuojasi į naują švarią duomenų bazę.
  • Deja šios versijos ant IPB 3.4.x ar senesnių upgradinti nepavyks nes jos struktųra kitokia.
  • Parsisiuntę šia versiją jūs galėsite mėgautis jos teikiamais privalumais, supaprastintas darbas ir visą kitą jums leis lengviau ir žymiai greičiau dirbti su šia sistema.
  • Jei kartais nepavyktų sistemos suinstaliuoti ar pasileisti kreipkitės asmeniškai padėsiu.

Jau suinstaliuotą ir veikiančia IPS - IPB 4.0.x (Alpha) versiją galite pamatyti: http://ultratech.lt  tai nereklama, tai originalus ir itin našus varikliukas kuris prieinamas tik tiems kurie to laukė ir sekė visas naujienas internete.
Šia versiją galima parsisiūsti: http://www76.zippyshare.com/v/37538118/file.html įkėliau ją jums mieli draugai. 
Tiems kam reikės pagalbos instaliuojant ar bandant pasileisti kreipkitės asmeniškai. Geros dienos na ir žinoma naujų idėjų dirbant su šia sistema. Laukiu jūsų komentarų ir nuomonių apie šią sistemą. Esu paleidęs šią versiją savo tinklalapyje kaip demonstraciniu rėžimu tam kad įsitikintumėte jog tikrai ji veikia ir nekalbu nesąmonių.

Tikiuosi sulaukti tik gerų atsiliepimų ir padėkų už mano indėlį į jūsų asmeninių projetų gyvenimą internete. Atminkite kolkas sulietuvinimo nėra šiai sistemai, kodėl? todėl kad esami 3.4.x ir senesni lietuvinimai netiks. Teks padirbėti arba patiems arba palaukti kol tą darbą atliksiu aš ir pasdalinsiu sistemos lietuvinimu. Taigi šios sistemos struktūra kitokia nei įprastai ji žymiai skiriasi nuo IPB 3.x.x versijų.

--------------------------------------------------------------------------------Tema Papildyta pamoka kaip suinstaliuoti----------------------------------------------

Pradedam:
License.png

Nuotraukoje matome licenzijos sutikima teks įvesti licenzijos raktą kitaip nepavyks suinstaliuoti

Server_Details.png

Šioje nuotraukoje matome duombazės konfiguraciją

Administrator_Account.png

Na ir pagaliau sukuriame vartotoją

Viską sėkmingai atlikus suinstaliuosime sistemą, bet suinstaliavę turėsime bugą :D

Paaiškinsiu kaip jį pašalinti, suinstaliuos sėkmingai bet naudotis forumu nei admin pultu negalėsite pamenate port ir socket?

nueiname į ftp:  conf_global.php atidarome ir turime štai ką:

$INFO = array (
  'sql_host' => 'localhost',
  'sql_database' => 'root',
  'sql_user' => 'test',
  'sql_pass' => 'slaptažodis',
  'sql_port' => 0,
  'sql_socket' => '',
  'sql_tbl_prefix' => 'baze_',
  'sql_utf8mb4' => true,
  'board_start' => 1410431607,
  'installed' => true,
  'base_url' => 'http://jusuadresas.as/',
  'guest_group' => 2,
  'member_group' => 3,
  'admin_group' => 4,
);

Prisiminkite vieną dalyką darykite viską kaip parodau viskas turi atrodyti taip:

$INFO = array (
  'sql_host' => 'localhost',
  'sql_database' => 'root',
  'sql_user' => 'test',
  'sql_pass' => 'slaptažodis',
  'sql_tbl_prefix' => 'baze_',
  'sql_utf8mb4' => true,
  'board_start' => 1410431607,
  'installed' => true,
  'base_url' => 'http://jusuadresas.as/',
  'guest_group' => 2,
  'member_group' => 3,
  'admin_group' => 4,
);

Taigi kaip matote pašalinome port ir socket šie įrašai neleido mūsų sistemai tinkamai veikti. Išsaugome conf_global.php ir uždarome perkrauname savo puslapį  vuolia sistema veikia. Tiesa pamiršau paminėti licenzijos raktas yra: 40PrereleaseTestKey 
sėkmės bičiuliai tikiuosi sėkmingai panaudosite ir neturėsite nusiskundimų. Lauksiu jūsų komentarų. Na ir žinoma padėkų.

Oficialiai IPS - IPB 4.0.x (Alpha) versija buvo paskelbta viename iš anglijos tinklalapių 2014-09-11 dieną 02:25 Lietuvos laiku tai yra vėlai naktį paryčiui. Šias naujienas seku ir pasidalinu su jumis. Daugumai tame forume esančių vartotojų diskusijų paskaitęs supratau jog dauguma nemokėjo pasileisti arba nerado būdo kaip šia sistemą tinkamai paleisti. Tad padariau jums išsąmią pamoką kaip susiinstaliuoti, ir kaip pašalinti bugą pirmą kartą suinstaliavus sistemą, manau tai tikrai aktuali informacija, ir manau jog daugelis šios versijos tikrai laukėte. Aš tokias naujienas seku nes esu Webmasteris ir galbūt turiu tokių kaip jūs pavadintumėte skylių (vietų) kur būtų galima kažką gauti ko neturi kiti. Tad bičiuliai pamoką ir aprašymą kūriau pats, o ir bugo pataisymą ištaisiau pats. Sėkmės ir gero testavimo. Laukiu jūsų atsiliepimų ir komentarų apie mano sukurtą temą ir pamoką kaip viską pasileisti. Taip pat laukiu ir jūsų padėkų.

Taip pat šios temos originalas yra paskelbtas:   http://e-sistema.tk/index.php?/topic/88-ips-ipb-40x-alpha/

Redaguota , nario UltraTech

----------------------------------------------------------------------------------

Likimas stebūklingas - Likimas suveda!

----------------------------------------------------------------------------------

@Vycka_Bmw

Galiu pasakyti tai nėra tik dizainas ar dar kas tai tikras IPS - IPB 4.0.x (Alpha) Varikliukas ir jis veikia

@Vycka_Bmw

Oficialiai ši naujiena buvo paskelbta 2014-09-11 02:25 lietuvos laiku. Aš paskelbiau ją pirmas iškarto. Tad žmogau apie Alpha versiją jau vakar rašiau tik buvo problemų su paleidimu. Pamoką kaip paleisti padariau pats bežaisdamas su php kodais. Galiu pažymėti, jog tinkamai paleisti niekam nepavyko kolkas aš radau bugą ir jį sutvarkiau sėkmės.

@Vycka_Bmw

(redaguota)

Taigi išsakau savo nuomonė:

Autorius yra visiškai žalias su ipb 4.0. Iš ko aš tai matau? Pasiskaitykite šiuos punktus:

1. Jis instaliavime pašalina naudingus kodus,kurie man nesukėlė jokių problemų.

2. Tavo šių naujienų sekimas yra kažkoks keistas... Gal geriau naudoti invisionpower.com tinklapi?

3. Gryztam prie 2 punkto pabaigos - taigi invisionpower.com neseki,nes tu negali. Neturi licenzijos ir tik gaves paplatinta licenzijos koda įkėlei.

4. Tavo tas pirmojo paskelbimas ir "klaidų sutvarkymas" man juokina. Viskas su instaliacija buvo tvarkoje,kai tik failai išėjo. Paskelbei pirmas ne tu,o ipb kurėjai.

5. Ši versija vadinasi ne IP.Board 4.0.x, o IPB4 pre-release versija.

6. Dėl sistemos klaidų sakei,kad jos tik zmonema kurie dirba su ipb,bet yra pilna klaidų kurios yra prieinamos paprastiems vartotojams.

7. Jeigu tu ruošiesi paplatinti Lietuvių kalbos paketą,tai galiu pasakyti,kad nesi tu normalus žmogus,kuris dirba su Ip.Board sistemomis.

8. Tu giri klaidų maišo sistemos failus ir dar sakai,ka esi webmasteris? Jeigu toks būtum,tai tave buciau mates zend.ipsdevserver.com/ips4,bet tavęs nemačiau. Iš tavęs nesu girdėjęs nieko normalaus.

9. Aprašymas 45% kopijuotas.

Dėl sistemos: sistema veikia gan lėtai,nėra visų funkcijų (dev mode ir pns). Labai sudėtingai atnaujinti failų aplankalai. Sūnku suprasti kas,kur yra. Taip pat nusivyliau dėl nulled versijos,nes man pavyko nulaužti varikliuką,kad neprašytu licenzijos rakto,tik tik ištrynus apie 8 kodo eilutes...

Redaguota , nario Gabas.

Autorius yra visiškai žalias su ipb 4.0. Iš ko aš tai matau? Pasiskaitykite šiuos punktus:

2. Tavo šių naujienų sekimas yra kažkoks keistas... Gal geriau naudoti invisionpower.com tinklapi?

3. Gryztam prie 2 punkto pabaigos - taigi invisionpower.com neseki,nes tu negali. Neturi licenzijos ir tik gaves paplatinta licenzijos koda įkėlei.

4. Tavo tas pirmojo paskelbimas ir "klaidų sutvarkymas" man juokina. Viskas su instaliacija buvo tvarkoje,kai tik failai išėjo. Paskelbei pirmas ne tu,o ipb kurėjai.

6. Dėl sistemos klaidų sakei,kad jos tik zmonema kurie dirba su ipb,bet yra pilna klaidų kurios yra prieinamos paprastiems vartotojams.

7. Jeigu tu ruošiesi paplatinti Lietuvių kalbos paketą,tai galiu pasakyti,kad nesi tu normalus žmogus,kuris dirba su Ip.Board sistemomis.

8. Tu giri klaidų maišo sistemos failus ir dar sakai,ka esi webmasteris? Jeigu toks būtum,tai tave buciau mates zend.ipsdevserver.com/ips4,bet tavęs nemačiau. Iš tavęs nesu girdėjęs nieko normalaus.

Dėl sistemos: sistema veikia gan lėtai,nėra visų funkcijų (dev mode ir pns). Labai sudėtingai atnaujinti failų aplankalai. Sūnku suprasti kas,kur yra. Taip pat nusivyliau dėl nulled versijos,nes man pavyko nulaužti varikliuką,kad neprašytu licenzijos rakto,tik tik ištrynus apie 8 kodo eilutes...

Nenorek kad pradeciau pakalbeti apie tave koks tu esi webmasteris :DDD apie tave visi raso jog tu dura testumdai ir dar imi pinigus uz nieka

Geras webmasteris netik pamokins bet ir patars uz dyka o is taves to tikrai nesitikejau, chebra niekas su juo nekurkit projektų jis apgavikas ir sukcius. P.S Gabai iš kur mane pažysti kad taip apie mane varai, gal pradėkime nuo to jog aš nežaidžiu ir darba atlieku sąžiningai. Kita vertus Gabai kiek tau? 11-17 tame tarpe? atspejau? ot mulkis :DDD net nepilnametis ir dar man prota bando pisti. 

Trumpai papasakosiu nuo ko viskas ir kada prasidėjo dar 2010 metais pradėjau domėtis tinklalapių kūrimu mokiausi daug laikiau Informatikos Egzamina valstybinį ir išlaikiau 12 klasėj . Surinkau 98 procentus taškų. Tad Gabai gal pakalbėkim ko aš nemoku? eilučių nutrinti iš paęio skripto nereikia tiems kas turi licenzijos raktą iš invisionpower.com pirkę legaliai varikliuko nulint nebūtina. Matau nešiesi rimtu žmogumi o kitus sumenkini, esi dviveidis žmogau. Prie akių esi geras oi koks aš kietas kaip gerai ir sąžiningai dirbu, o už akių pradedi savo dainelę dainuoti, pisi protą žmonėms kurių net realiai nesi matęs ir nepažysti. Gal tau pavardinti kas mane tikrai pažysta ir žino tektų vardinti ilgai ir nuobodžiai. Ir iš visų tų žmonių kuriuos pavardinčiau būtų tik geri atsiliepimai, esu daug kam padėjas daug kur prisidėjas. Mokiausi programuoti tad php ir html man neproblema moku programuoti koduoti. Na nepasakosiu visos savo biografijos. Pakaks to jog tikrai esu sąžiningas. Tiems kam reikia IPB Lietuvybės daugiau išverstos nei kur esate matę rašykit asmeniškai turiu originalą iš impaler.ion kas nežino tiesiai iš IPBoard.lt 

@Vycka_Bmw

(redaguota)

Tema nėra kopijuota aprašymas taip pat viską rašiau surašiau dėl jūsų o čia kažkoks kuris neturi ką veikti gadina nervus. Jei nešiesi Webmasteriu Gabai tai prašau Antradienį surenksiu asmeniškai tau užduoti su rimtais dėdėmis kurie tą darbą išmano, jei nepadarysi ką sakai mokai geriausiai jie labai puikiai apie tave parašys atsiliepimus visur, nori susigadinti savo reputaciją prašom, galiu surenkti akistata su tikrais webmasteriais kurie dirba nevienus metus tokių labai daug pažystu tad žmogau jeigu kalbi ir giriesi tai dar neviskas, nebent turi užnugarį kurie eina už tave, nesupykit vaikų darželio kolektyvas 11-17 metų vaikai. Gabai čia akmuo į tavo daržą, nori pasirodyt kokiu webmasteriu esi tada Antradienį 18:00 val nesvarbu ką beveiktum su tavimi susisieks iki to laiko keli žmonės tavo kontaktus jau perdaviau nepadarysi to ką pažadėsi arba klaidingai padarysi susilauksi tikros kritikos nes tavo darbą stebės. Tad nepasišiukšlink, tie žmonės su tinklalapiais dirba labai seniai turėsi garbės padirbėti su pačiu Aleksandru Chudinskiu nes aš pas jš dirbu webmasteriu turiu draugų nes dirbame komandoje.

Redaguota , nario UltraTech

@Vycka_Bmw

(redaguota)

Tai sakai esąs sąžiningas normalus programuotojas tik va apie tave radau nekokių atsiliepimų http://www.supergames.lt/topic/188857-apgavoapvog%C4%97-narys-gabas/?hl=gabas  taipogi galiu surinkti tuos žmones kuriuos esi apgavęs pažiūrėsim kaip pasiaiškinsi prieš juos?

Redaguota , nario Justas Š.
Narys įspėtas už šį pranešimą: nesinaudojimas "Redaguoti" mygtuku(double-post)

@Vycka_Bmw

Tai sakai esąs sąžiningas normalus programuotojas tik va apie tave radau nekokių atsiliepimų http://www.supergames.lt/topic/188857-apgavoapvog%C4%97-narys-gabas/?hl=gabas  taipogi galiu surinkti tuos žmones kuriuos esi apgavęs pažiūrėsim kaip pasiaiškinsi prieš juos?

1. Šio "apgavimo" tema jau yra atsakyta su apsigynimu. Visos nuotraukas įkeltos,kurios įrodo,kad aš ne kaltas.
  2. Prašom. Surink visus žmones. Rasi,tik tą "puikujį moderatorių".

Nenorek kad pradeciau pakalbeti apie tave koks tu esi webmasteris :DDD apie tave visi raso jog tu dura testumdai ir dar imi pinigus uz nieka

Geras webmasteris netik pamokins bet ir patars uz dyka o is taves to tikrai nesitikejau, chebra niekas su juo nekurkit projektų jis apgavikas ir sukcius. P.S Gabai iš kur mane pažysti kad taip apie mane varai, gal pradėkime nuo to jog aš nežaidžiu ir darba atlieku sąžiningai. Kita vertus Gabai kiek tau? 11-17 tame tarpe? atspejau? ot mulkis :DDD net nepilnametis ir dar man prota bando pisti. 

Trumpai papasakosiu nuo ko viskas ir kada prasidėjo dar 2010 metais pradėjau domėtis tinklalapių kūrimu mokiausi daug laikiau Informatikos Egzamina valstybinį ir išlaikiau 12 klasėj . Surinkau 98 procentus taškų. Tad Gabai gal pakalbėkim ko aš nemoku? eilučių nutrinti iš paęio skripto nereikia tiems kas turi licenzijos raktą iš invisionpower.com pirkę legaliai varikliuko nulint nebūtina. Matau nešiesi rimtu žmogumi o kitus sumenkini, esi dviveidis žmogau. Prie akių esi geras oi koks aš kietas kaip gerai ir sąžiningai dirbu, o už akių pradedi savo dainelę dainuoti, pisi protą žmonėms kurių net realiai nesi matęs ir nepažysti. Gal tau pavardinti kas mane tikrai pažysta ir žino tektų vardinti ilgai ir nuobodžiai. Ir iš visų tų žmonių kuriuos pavardinčiau būtų tik geri atsiliepimai, esu daug kam padėjas daug kur prisidėjas. Mokiausi programuoti tad php ir html man neproblema moku programuoti koduoti. Na nepasakosiu visos savo biografijos. Pakaks to jog tikrai esu sąžiningas. Tiems kam reikia IPB Lietuvybės daugiau išverstos nei kur esate matę rašykit asmeniškai turiu originalą iš impaler.ion kas nežino tiesiai iš IPBoard.lt 

Ammm. Dūrą stumdau? Parodyk bent 1 pranešimą,kuriame taip yra parašyta. Darbą stengiuosi atlikti kuo greičiau ir tvarkingiau. 

Jeigu tu išlaikei informatikos egzaminą,tai dar nereiškias,kad esi webmasteris. Nors taip. Tu esi. Kitoje temoje jau rašiau apie šį būdvardį ir parašiau ką jis reiškia.

Man nėra svarbu,kas tave pažysta,kiek tau metų,ką tu siūlai. Aš pasakiau savo nuomonę,parašydamas tai kas matosi akivaizdžiai.

O dėl nulaužimo,tai aišku,kad nereikia nulaužinėti tiems,kurie turi licenzijos raktą,bet aš esu tas,kad nereikia,bet darau. Taip aš susipažystu su visu kodu. Kiekvienas koduotojas turi priprasti prie naujos koduotės.

Dėl metų,tai taip. Buvo LABAI sūnku tikriausiai atspėti... Tikriausiai tik tereikėjo įeiti į mano profilį.  Mulkiu gali vadinti tik save,nes tau prireikė mokslų,kad išmoktum dirbti (jeigu išvis išmokai),o man užteko 2 metų patirties pačiam besimokant. Jeigu tu esi pilnametis ir tai iškeli,kaip didžiausią turtą,tai tu esi bevertis. Metai šiais laikais nėra svarbūs,svarbu yra pats žmogaus atliekamas darbas. O jeigu nori ir toliau girtis metais,tai čia ne tas forumas. EIk į kur "visi" profesionalai ir pilnamečiai.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4288 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...