Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4327 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Labas vakaras visiems!

Kadangi pradėjau dirbti ties savo projektu, tačiau tikrai vienas lauke ne karys.

Ieškau pagalbininko kuris galėtu užsiimti kitais darbais. ( Prižiūrėjimas, reklamavimas ir kt).

Ką už tai gaus pagalbininkas?

Galiu pasakyti tiesiai šviesiai, kad pinigų tikrai negaus. Gaus atitinkama statusą projekte. Tačiau ateityje gal ir galėsim susitart dėl tam tikro atlyginimo.

Man asmeninę žinutę parašykit trumpą prisistatymą apie save, turėtus projektus, ką gero žadat nuveikt, bei kontaktinius duomenys.

Redaguota , nario .Matt!

Sveikas, manęs daug kas šiame diskusijų forume kaip ir nežino, pasižymėjęs esu kiek kitur ir kam reikia tikrai mane žino ir pažysta, lygiai taip pat mano reputaciją. Tai vat, turiu kaip ir laiko, lygiai taip pat motyvacijos tokiam darbui. Minimaliai moku dirbti su IPB varikliuku, kaip čia pasakius minimaliai- iš tiesų normaliai, dirbu PAWN kalba, bet kaip ir minėjai ties tuo dirbsi vienas, manęs čia tau nereikės. Patirties administravime turiu tikrai nemažai, būtų galime metais skaičiuoti, pagrinde Roleplay, RPG tipo projektuose. Jei susidomėjai ir žinoma norėdamas daugiau apie mane sužinoti parašyk man į AŽ.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4327 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...