Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3905 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, man vėl pradėjo ,,krašint" kompiuterį, meta bsod. Buvo senas hdd, kiek žinau, jis buvo brokuotas, todėl ir buvo taip, kompiuteristas sakė, kad dėl blogų sektorių man taip daros, pakeitė hdd, ir viskas buvo tvarkoj, bet po kelių mėnesių ir vėl taspats prasidėjo. Praskenavau hdd, neaptikta jokių blogų sektorių, o dabar parsisiunčiau paprastą programą, kuri rodo, nuo ko kompiuteris krašina. 1 kartą rodo, kad nuo failo ntoskrnl.exe o kitą kartą rodo, kad nuo failo ntoskrnl.exe ir nvlddmkm.sys. Gal kas nors galėtų mane apšviesti, kas čia per failai, ir kaip susitvarkyti, kad kompiuteris nebekrašintų?

Dėl HDD tai viskas aišku, jog bet kada išsijungt galėdavo. O dabar gali būti, jog su vaizdo plokšte arba jos tvarkyklėmis blogai.

Bet tai pričiom mėtė kai buvo senas hdd, pakeitė hdd ir nustojo. Jeigu pvz man būtų mėtę nuo vaizdo plokštės, tai visada ir būtų mėtę, pakeistas hdd ar ne. O bsod visiškai toks pat kaip ir seniau, netgi anskčiau žiūrėjau nuo ko krašina, tai irgi rodė, kad nuo ntoskrnl.exe

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3905 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...