Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4329 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Garveris yra freeposteris ir jį reikia baninti visi matėme kai garveris eidavo po įvairias paslaugų siūlymo temas ir ten vis rašydavo "Blogai dirbi,lievi tavo darbai,tu nieko nemoki" va tokius provokatorius reikia šalinti.

Galėjai ką nors protingesnio sugalvot :) P.S neesu bezdžione, kad bet koks random darbas kaip jums patinka, ir komentuojat net nesuprantat ką.

O čia akivaizdžiai matosi kaip ne į temą prisikabino :) ir šiaip neturit ką i tema pakomentuot nefreepostinkit...

Redaguota , nario Garveris

AŠ TIKRAI NEGRYBAS

Galėjai ką nors protingesnio sugalvot :) P.S neesu bezdžione, kad bet koks random darbas kaip jums patinka, ir komentuojat net nesuprantat ką.

O čia akivaizdžiai matosi kaip ne į temą prisikabino :) ir šiaip neturit ką i tema pakomentuot nefreepostinkit...

Tu gal atsigauk gerai juokdary tu... Tai kam šis forumas skirtas??? Kad žaistum su r3p'ais? Nu nemanau :)

giphy.gif

Tu tikrai nesi "Bezdžione" nes tik tu sugebi kita kritikuoti o bent tavo darbų aš nematęs nei vieno aš nemanau kai tu įkeltum savo darbą ir ateitų toks pat kaip tu ir toks ne "Bezdžione" ir pradėtų rašinėt "Lievi darbai,geriau nebekurk" gal tau būtų nelabai malonu taip kad ir kitą reikia suprast kad jis dar tik pradėjo kurti ir tik mokinąs o kai ateiną tokį kaip tu ir jam visus norus sugadiną apie bandymą tobulėti,kurti toliau.

Tu tikrai nesi "Bezdžione" nes tik tu sugebi kita kritikuoti o bent tavo darbų aš nematęs nei vieno aš nemanau kai tu įkeltum savo darbą ir ateitų toks pat kaip tu ir toks ne "Bezdžione" ir pradėtų rašinėt "Lievi darbai,geriau nebekurk" gal tau būtų nelabai malonu taip kad ir kitą reikia suprast kad jis dar tik pradėjo kurti ir tik mokinąs o kai ateiną tokį kaip tu ir jam visus norus sugadiną apie bandymą tobulėti,kurti toliau.

Žmogau atsipeikek, aš kam nors rašiau nebekurt? Čia, kad mano darbu nemates tai tavo problėmos.... Nors galėrijos forume kuo puikiausiai matosi mano sukurta galėrija su sigais :)

AŠ TIKRAI NEGRYBAS

Žmogau atsipeikek, aš kam nors rašiau nebekurt? Čia, kad mano darbu nemates tai tavo problėmos.... Nors galėrijos forume kuo puikiausiai matosi mano sukurta galėrija su sigais :)

Tai tu padaryk kokį mapp darbą aš ateisiu įvertinsiu kaip priderą žinai pagal tavo sistemą kaip tu ateini kitus įvertint nepatingėk gerai ? nes man labai įdomu pamatyti  "gražų mapp darba"  ;)

Kadangi esu labai geras žmogus, tai +REP nepagailėjau ^_^

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11
🍎  MacBook Air  //  Apple M1  //  8GB RAM  //  256GB SSD  //  macOS Sonoma
PREFIS.LT  //  MINELIST.LT - Lietuviškas Minecraft serverių sąrašas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4329 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...