Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4340 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Užsukai į šią temą, nes nori arba šeip sau paskaityti, arba esi PAWN programuotojas ir ieškai projekto ?

Čia matysi ieškome PAWN programuotojo ar neieškome | Šiuo metu neieškomas.

Jeigu ieškosime vėl pranešiu atsakymu temoje.

Mano skype: sf.city

Iš ko susidės ši turbūt nieko verta lituanica ? Kitaip tariant Turinys.

1. Koks turėtu būti PAWN programuotojas ?
  2. Ką jis turėtu sugebėti ?
  3. Mūsų komanda.
  4. Truputi apie projektą.

1. Koks turėtu būti PAWN programuotojas ?

• Draugiškas
  • Bendraujantis
  • Darbštus
  • Tolerantiškas
  • Netinginys
  • Konfliktus sprendi taip, kad nebūtų problemų, ir viskas vyktu toliau
  • Protingas

2. Ką jis turėtu sugebėti ?

• Turi būti pažengęs PAWN kalboje.
  • Turi mokėti dirbti su MYSQL.
  • Textdrawu piešimas/kodavimas.

3. Mūsų komanda.

• Projekto įkūrėjai - Mogad/Povilas
  • Maperis - Nimas
  • Garso įrašai - Only
  • Buvęs scripteris - dLc

GFX/VFX darbus bent šiuo metu perkame už pinigus, jeigu koks GFX'eris ar VFX'eris skaitote, ir norėtumėte prisidėti prie projekto irgi galite susisiekti, pasisiūlyti.

4. Truputi apie projektą.

GameMode:

Modifikacija turime pradėtą kurtį RPG stiliaus, pagal pasirinkimą galėsite tęsti arba kurti naują, kadangi iš PAWN pusės padaryta mažai, iš map darbų pusės padarytą gana daug. Norime ir kuriame RPG stiliaus modą, tikimės, kad išeis padaryti arčiau realybės, daugiau aptarsim susisiekę skype.

Ką turėtumėt žinoti:

Projektas pradėtas vystiti ir surinkta pirmoji komanda su maperiu scripteriu ir savininkais buvo 2013 metų gegužę. Metus laiko su pertraukėlėm po truputi dirbom, iki šių metų pavasario pradžios, kol iš projekto draugiškai pasišalino scripteris, komanda kaip ir nesipyko, ir nežadam pyktis, nenorim pyktis, nors ir būtų koks nors konfliktas, jis negali paliesti projekto, iki šiol tuos 3mėnesius scripterio paieškos baigdavosi tuom, kad scripteriai vietoj to, kad scriptintu, statydavo pilis smėlio dėžėse. Tai pagalvok ar dirbsi, ar esi tokio charakterio kuris būtų linkęs susitaikyti, priimti kritikas, ieškoti problemų ir jas spręsti.

Laukių kvietimų į skype.

Mano skype: sf.city

Redaguota , nario Mogad

Renas vieną dieną rašo karštą nedirbsiu, kitą dieną prasideda doherty.lt, o kitą dieną kai paklausiau kas tai ? tyla.

Taip, vasara buvo labai karšta, nesinorejo dirbti, gavau pasiulyma dirbti kitur, priemiau ir viskas. Pagal jusu idejas serveris iseitu geras, bet reik jums gero ir dirbancio skripterio.

Guess who's back

Taip, vasara buvo labai karšta, nesinorejo dirbti, gavau pasiulyma dirbti kitur, priemiau ir viskas. Pagal jusu idejas serveris iseitu geras, bet reik jums gero ir dirbancio skripterio.

Tai reiškia jog tu nedirbantis? Ir tu kaip kekšė, gauni pasiūlymą kuris tau priimtinesnis, ar mažiau darbo ten matai - tu jį priimi.

1.2.3....
Soon... New. Unique.

Tai reiškia jog tu nedirbantis? Ir tu kaip kekšė, gauni pasiūlymą kuris tau priimtinesnis, ar mažiau darbo ten matai - tu jį priimi.

Aš dirbu ten kur man geriau ir matau daug daugaiu šansu išlysti. Pas juos yra didelė klaida padaryta ir jos net netaiso. Aš su tavim galiu ginčytis, bet tu vistiek pralaimėsi, nes tu esi neteisus. Dirbu ten kur noriu, esu laisvai samdomas, kuris pasiūlymas mane vilioja tokį ir rinksiuosi.

Guess who's back

Aš dirbu ten kur man geriau ir matau daug daugaiu šansu išlysti. Pas juos yra didelė klaida padaryta ir jos net netaiso. Aš su tavim galiu ginčytis, bet tu vistiek pralaimėsi, nes tu esi neteisus. Dirbu ten kur noriu, esu laisvai samdomas, kuris pasiūlymas mane vilioja tokį ir rinksiuosi.

Aš tau tą ir sakiau, jog tau nerūpi tavo esamas projektas jei tu gauni geresni pasiūlymą tu eini kitur, aš nesuprantu apie kokius tu ginčus šneki, aš tiesiog tau paaiškinu tavo pačio klaida, kaip galėtum su vienu projektu pabandyti rimtai vystytis, TMG.LT turi neblogas perspektyvas, kiek žinau nemenka biudžetą, neblogus savininkus ir motyvaciją, tai su jais tu galėjai gan neblogai pasiekti. Gautum iš kito projekto pasiūlymą, jis tau atrodytu geresnis, tai jį priimtum ir paliktum dogherty ar kaip jis ten.

1.2.3....
Soon... New. Unique.

Aš tau tą ir sakiau, jog tau nerūpi tavo esamas projektas jei tu gauni geresni pasiūlymą tu eini kitur, aš nesuprantu apie kokius tu ginčus šneki, aš tiesiog tau paaiškinu tavo pačio klaida, kaip galėtum su vienu projektu pabandyti rimtai vystytis, TMG.LT turi neblogas perspektyvas, kiek žinau nemenka biudžetą, neblogus savininkus ir motyvaciją, tai su jais tu galėjai gan neblogai pasiekti. Gautum iš kito projekto pasiūlymą, jis tau atrodytu geresnis, tai jį priimtum ir paliktum dogherty ar kaip jis ten.

Taip man nerūpi, nes aš dirbu tik už skripterį, net nesivelčiau į ginčus dėl administratorių ar kitų šūdų. Jie nori kitokio serverio, nei įprastai, aš nenoriu tokio serverio kokie jie nori, tu nežinai situacijos kokia buvo tą savaitę kai dirbau pas juos. Neblogus savininkus? Na gal taip, biudžetas? nieko nežinau, neblogai pasiekt? aš ir taip neblogai pasiekęs. Buvau gavęs pasiūlymų kol buvau doherty.lt projekte tačiau kaip ir buvau taip ir esu tame pačiame projekte.

Guess who's back

Taip man nerūpi, nes aš dirbu tik už skripterį, net nesivelčiau į ginčus dėl administratorių ar kitų šūdų. Jie nori kitokio serverio, nei įprastai, aš nenoriu tokio serverio kokie jie nori, tu nežinai situacijos kokia buvo tą savaitę kai dirbau pas juos. Neblogus savininkus? Na gal taip, biudžetas? nieko nežinau, neblogai pasiekt? aš ir taip neblogai pasiekęs. Buvau gavęs pasiūlymų kol buvau doherty.lt projekte tačiau kaip ir buvau taip ir esu tame pačiame projekte.

Nežinau ar buvai gavęs ar ne, bet gautum tau asmeniškai geresni už dogherty pasiūlymą, tu jį priimtum.

Gero vakaro, einu miegoti. 

1.2.3....
Soon... New. Unique.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4340 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...