Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3957 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveikas nusprendžiau daryti VIDEO vlogus kodėl, nes man PATINKA noriu daugiau kažką gyvenime pasiekti ir aišku busiu labai dekingas jei aspausi LIKE ir busiu labai dėkingas jeigu paspausi miktuka DALINTIS AČIŪ iki kito karto :**

https://www.youtube.com/watch?v=yeiZXp436_o&list=UUKa6jlymjmFU_z9il7H9VbA

Jei tau PATINKA VIDEO VLOGAI UŽEIK.
Taip pat kaip paržiurėsi ji pilna parašyk čia.
Uždėsiu LIKE.

• ,

Gal ir nelabai gražus išsireiškimas, bet manau tai atspindi ne tik mano nuomonę.

3f4463f113a4efc203450b1ab9c7de3e99f5bf66

(y)

LOL, eik dar į kiemą su draugais pažaisk, o ne kažkokių nesąmonių filmavimų užsiimk, faktai apie tave, kad tau patinka „Estrella“ bulvių traškučius valgyti - kas per xujne, tu man gali paaiškinti? Bent kažkas įdomaus būtų, nenuvalkiota.

3dfa45195bf65bfba39f8f2e2eb2036ec5ef1c5a

LOL, eik dar į kiemą su draugais pažaisk, o ne kažkokių nesąmonių filmavimų užsiimk, faktai apie tave, kad tau patinka „Estrella“ bulvių traškučius valgyti - kas per xujne, tu man gali paaiškinti? Bent kažkas įdomaus būtų, nenuvalkiota.

3dfa45195bf65bfba39f8f2e2eb2036ec5ef1c5a

Patarčiau nekurt 

Sakykit ką noryt man jusu nuomonės neidomios...

Sakykit ką noryt man jusu nuomonės neidomios...

Siūlyčiau eiti geriau į mokyklą, o kol mokyklą neprasidėjo pasimokyk pats rašyti, o ne xujne kažkokia kūręs čia sėdėtum. :) Aišku, gerai, kad yra jaunu vaikų kurie nori tai daryti, bet geriau daryk tai tarp savo pažįstamų rato, o po kurio laiko, kai patobulėsi ir kažką tikrai normaliai mokėsi > tuomet dalinkis ir youtube portale, arba bent jau turėk kažkokių įdomių idėjų kurdamas.

Sapnuosis dabar man košmarai.... seni ( na tiksliau, VAIKI ) jei labai nori kūrt vlogus, taigi:
1. Įsigyk ne bulvę, o normalią vaizdo kamerą

2. Įsigyk Vegas Pro. Aišku, įsigyt tik jo neužtenka, reikia dar ir mokėt su juo naudotis.

3. Visiems pox kiek tu dantų turi ar jų išvis neturi. SUGALVOK VLOGO NORMALIĄ TEMĄ, KAD BŪTŲ ĮDOMU ŽIŪRĖT

4. Nuo kada vlogeriai filmuojasi lauke? o.O namų neturi, ar kaip?

5. Turi atsižvelgti į kekvieną kritiką, kolkas tau nesiseka tai...

Vot tak, bet manau, kad net neskaitysi šio komentaro: 5 taisyklės nesilaikymas :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3957 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...