Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4347 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki taigi ieskojau googlej kaip rasyti xml failus, bet niekur neradau lietuviskai randu tik angliskai, taigi angliskai kartais kai kuriu vietu nesuprantu, taigi man bandyti ismokti xml kalbos angliskai yra beviltiska ka jau kalbeti apie kitas kalbas, taigi bandziau ieskoti google, bet nieko nepadejo, nei vienam lietuviskam forume nemaciau xml kalbos programavimo, taigi mano nuomone galbut atsirastu daugiau zmoniu besidominciu sia kalba ir butu visai saunu sukurti forume prie programavimo ir xml kalbos skilti, manau ne man vienam prireiks tu xml kalbos programavimo taip galetume sulaukti forume daugiau lankytoju

(redaguota)

Tai kad tusčia bus.. beveik niekas nemoka xml o kas ir moka supergames nesedi

Ką čia mokėti? Lengva... Prie tam tikrų tag'ų sudedi info ir vsio.

Ką tu apie XML pakalbėsi? Kokia tai apskritai kalba... Būdas laikyti informacijai ir tiek.

Pritariu. Daugiau niekam pokolkas kiek naudoju šią "kalbą",tai tik ir naudoju informacijos laikymui ir krovimui.

Todėl nepritariu kurti šios programavimo kalbos sub-forumo.

Redaguota , nario Gabas.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4347 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...