Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4330 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Hai , kilo toke tema paklausinėti žmonių kuom jūs norėtumet būt užaugės?

Ateity ką noretum studijuotį , mokytis , lavintį žinias dirbti ką norėtumet jūs gyvenimė?

Žmogus manęs paklaustu , kuom aš norėčiau būt užaugęs? hmh , nice question kuom norėčiau?

tėvukas garažė vien prie automobilių dirbą galvočiau aišku dar tolį iki to bet gi reikia į priekį pagalvot kuom norėčiau? Norėčiau užsimti mechanikų // kaip sakant atvarot mašinas sutvarkau , patvarkau ir jūs man pinigus jeigu dar taip susiklostytu savo verslą atidaryti kur atvažiuojamas žmogus galėtu palikti automobilį , ir rytoj po 1 - 2 dienos arba palaukti kelias valandas ir ji jau būtu sutvarkytą ir jis paklaustu kiek skoloi aš atsakyčiau 50 - 40 litų palinkėčiau gero kelio! ir atvažiuotu kitas žmogus ir taip eitu veikla paskui gal perimtu kiti mano bendradarbiai šitą veikla kol aš būčiau kitur atostogaučiau ar dar ką su žmoną vaikais ar vaikai perimtu šitą visą !

Ačiū už sugaištą laiką paklausykit šitos dainos jį mane kaip padaro atpalaiduoja gero vakaro likusio .  :taika: 

O , aš tavęs klausiu kuom tu norėtum būt užaugęs ar jau planuojį ateitį į prieki?

p.s nenoriu tokiu durnumų " nu ką žinau , gal statybininkų , parkuotojų " iškarto sakykit ir apibūdinkit kodėl !

Redaguota , nario Wayne.

Keista, kai neapsisprendę, nemąstantys ir ant tėvų kupros sėdintys vaikai komentuoja tokiose temose... Na šiaip va ateinančiais metais baigiu dešimtą klasę ir galvoju eiti į Kauno Statybininkų Paruošimo Mokyklą. Dėl profesijos dar ne iki galo apsisprendžiau, šiaip norėjau Elektro-Mechaniku, bet girdėjau, kad neprastų fizikos žinių reikia, o visas fizikos pamokas pramiegodavau.. Jeigu neišdegs su šia profesija, tada paprastu mechaniku ir galiausiai galbūt į kariuomenę. Bet iki to laiko bus matyt dar. Gal atsiras kažkas ir ''civiliniam'' gyvenime, ko nenorėsiu palikt ir kas mane tenkins.

Keista, kai neapsisprendę, nemąstantys ir ant tėvų kupros sėdintys vaikai komentuoja tokiose temose... Na šiaip va ateinančiais metais baigiu dešimtą klasę ir galvoju eiti į Kauno Statybininkų Paruošimo Mokyklą. Dėl profesijos dar ne iki galo apsisprendžiau, šiaip norėjau Elektro-Mechaniku, bet girdėjau, kad neprastų fizikos žinių reikia, o visas fizikos pamokas pramiegodavau.. Jeigu neišdegs su šia profesija, tada paprastu mechaniku ir galiausiai galbūt į kariuomenę. Bet iki to laiko bus matyt dar. Gal atsiras kažkas ir ''civiliniam'' gyvenime, ko nenorėsiu palikt ir kas mane tenkins.

Aš ne vaikas aš svajoniu turiu

BOSS STATUS

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4330 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...