Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pakalbėkime apie kaleima :) (SG) (Saint George)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4336 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Na kadangi aš nuo tokių temų jau pavargau, pakomentuosiu tik tą dalį kuri liečia mane asmeniškai. 

Vyr.Moderatorius Justas - Jis iš tikrūjų yra geras žmogus, bet visgi dedą skersai ant visų, nes papraščiausiai neatsižvelgia į narius, jis mėgaujasi dėdamas įspėjimus.

Ačiū ir ne. Nelabai supratau ką turi galvoje sakydamas kad aš "neatsižvelgiu į narius" ? O ar aš mėgaujuosi dėdamas įspėjimus ar ne.... net nežinau ką pasakyt. Su kuo tai susiję? Aš į tai žiūriu kaip į savo pareigą ir tiek... Aš tikrai labiau mėgaučiausi jei visi gražiai diskutuotume, niekas nepažeidinėtų taisyklių ir tiesiog nebūtų už ką dėt įspėjimus. 

Na gerai, melavau, pakomentuosiu ir iš moderatoriaus pusės. 

Šioje temoje kol kas niekas nebuvo įspėtas, nei vienas pranešimas nebuvo pašalintas ir pasižiūrėk kaip atrodo ši tema.... Kiek pranešimų yra "normalių", t.y. atitinkančių normalaus bendravimo normas.... 

Reikia Pawn pagalbos? Skype nerašyk.

Na kadangi aš nuo tokių temų jau pavargau, pakomentuosiu tik tą dalį kuri liečia mane asmeniškai. 

Ačiū ir ne. Nelabai supratau ką turi galvoje sakydamas kad aš "neatsižvelgiu į narius" ? O ar aš mėgaujuosi dėdamas įspėjimus ar ne.... net nežinau ką pasakyt. Su kuo tai susiję? Aš į tai žiūriu kaip į savo pareigą ir tiek... Aš tikrai labiau mėgaučiausi jei visi gražiai diskutuotume, niekas nepažeidinėtų taisyklių ir tiesiog nebūtų už ką dėt įspėjimus. 

Na gerai, melavau, pakomentuosiu ir iš moderatoriaus pusės. 

Šioje temoje kol kas niekas nebuvo įspėtas, nei vienas pranešimas nebuvo pašalintas ir pasižiūrėk kaip atrodo ši tema.... Kiek pranešimų yra "normalių", t.y. atitinkančių normalaus bendravimo normas.... 

Bet pats primesk, ateini į forumą, pakomentuoji vienoje temoje parašai žmogui kaip yra ar kažkas tokio ir gauni įspėjimą už "FreePost" ar kad ne ten komentuoji .. Kur čia matyta ?

Bet pats primesk, ateini į forumą, pakomentuoji vienoje temoje parašai žmogui kaip yra ar kažkas tokio ir gauni įspėjimą už "FreePost" ar kad ne ten komentuoji .. Kur čia matyta ?

Manau kad nesu niekada nieko įspėjęs už "FreePost", tik kadangi tvarkau sukčių duomenų bazę, ten tenka įspėti už tai jog negalima rašyti.

Dėl "FreePost", tikrai padėtų jei duotum konkrečių pavyzdžių. 

Dėl Sukčių Duomenų Bazės įspėjimų, na taisyklė gal ir keistoka... Bet žinok aš tikrai ilgai ten užtrunku ir taip... Kadangi dar tenka žiūrėti kas rašo... Man taip paprasta būtų jei kalbėtų tik kaltinamasis, kaltintojas ir tie kas turi svarbios informacijos.... 

Dar vienas dalykas: tokia tema - ne pirma ir turbūt ne paskutinė, bet nei vienoje iš jų nebuvo pasiūlytas sprendimo būdas. Kaip tu spręstum savo paminėtas problemas?

Pirma reikia pradėtį nuo savęs. :) "Gaidžių peštynes" ahaha. Jei rimtai tai nesuprantu tokių žmonių kaip tu. Kaip galima lyginti realu dalyką su virtualiu? wtf where is fuckin logic? Dabar bandysi ant manęs užstumst, ir tai dar karta parodys, kad pats nuo savęs nepradėdi. O dėl šio forumo senai jame betvarkė ir tik vienas moderatorius t.y Justas daro nors kažka, o mūsų gerbamasis vagys Valdas su gerbamųjų savininku Aurimu nieko nedaro forumui. 

graphic.png

Manau kad nesu niekada nieko įspėjęs už "FreePost", tik kadangi tvarkau sukčių duomenų bazę, ten tenka įspėti už tai jog negalima rašyti.

Dėl "FreePost", tikrai padėtų jei duotum konkrečių pavyzdžių. 

Dėl Sukčių Duomenų Bazės įspėjimų, na taisyklė gal ir keistoka... Bet žinok aš tikrai ilgai ten užtrunku ir taip... Kadangi dar tenka žiūrėti kas rašo... Man taip paprasta būtų jei kalbėtų tik kaltinamasis, kaltintojas ir tie kas turi svarbios informacijos.... 

Dar vienas dalykas: tokia tema - ne pirma ir turbūt ne paskutinė, bet nei vienoje iš jų nebuvo pasiūlytas sprendimo būdas. Kaip tu spręstum savo paminėtas problemas?

Blokuočiau visus Scammerius, visus agresivius žmones kaip Orintas, jie tik is stumia kad kitiems blogai būtų. Ir ten visus dėl tu reputaciju, padaryt reikia kad 1 accountą per "IP" turėtum ir neleistu su kitu acc pasijungt nes viskas taip ir prasideda, pradėt atsižvelgt į narių pasiūlymus. Nes daug šlamšto šiame forume, daug temu kurias reikia ištrint, kategorijas reik ištrint ir pakeist į naujas. Daug ką čia pertvarkyt reikia.

(redaguota)

Dar geresnis atvejis buvo kai koliojau vieną žmogelį. Tas žmogelis parašė "Sėkmės" tarp vieno projekto temos, o tas projektas jau buvo žlugęs. Koliojau dėl to, kad žmogus bereikšmiškai rašinėja žinutes ir dar, kad linki sėkmės žlugusiam projektui. Kokios pasekmės ? Gavau du įspėjimus nuo Vynio, priežastis: žinutė niekaip nesusijusi su tema ir kitų narių užgauliojimas ar kaip ten... Tai kaip supratau pasielgiau nenormaliai pagal jį, kad bandau žmones įvest į protą.

Redaguota , nario Virsenas

SHFitnE.jpg

Pirma reikia pradėtį nuo savęs. :) "Gaidžių peštynes" ahaha. Jei rimtai tai nesuprantu tokių žmonių kaip tu. Kaip galima lyginti realu dalyką su virtualiu? wtf where is fuckin logic? Dabar bandysi ant manęs užstumst, ir tai dar karta parodys, kad pats nuo savęs nepradėdi. O dėl šio forumo senai jame betvarkė ir tik vienas moderatorius t.y Justas daro nors kažka, o mūsų gerbamasis vagys Valdas su gerbamųjų savininku Aurimu nieko nedaro forumui. 

Tie tai pamiršti yra, 0 veiksmu. O dėl to valdo tegul įšeiną į lauką .. Aš ant tavęs nestumiu nei ką. Bet pala, gerai aš lyginu Virtualu ir Realu. O kaip kiti daro "Virtualu Kaleima ir realu kaleima" Jauti skirtumą ? Kaleime taisyklės kaip čia .. Tad galima lygint

Blokuočiau visus Scammerius, visus agresivius žmones kaip Orintas, jie tik is stumia kad kitiems blogai būtų. Ir ten visus dėl tu reputaciju, padaryt reikia kad 1 accountą per "IP" turėtum ir neleistu su kitu acc pasijungt nes viskas taip ir prasideda, pradėt atsižvelgt į narių pasiūlymus. Nes daug šlamšto šiame forume, daug temu kurias reikia ištrint, kategorijas reik ištrint ir pakeist į naujas. Daug ką čia pertvarkyt reikia.

Visi pranešti Sukčių Duomenų Bazėje, ir kur užtenka įrodymų - užblokuoti. Blokuojami jų IP bei vartotojai.

Blokuoti visus agresyvius žmones? Tikrai? Pasitaiko kad žmogus prastos nuotaikos ir pasako kažką ko vėliau gailisi. O jei mes tokį užblokuotume(tai dažnas atvejis kai žmogus iš impulsyvumo kažką pasako)? Manau įspėjimas pats tas tokiam pažeidimui. Nors gal po daug kartinio pažeidimo reikėtų ir blokuoti visam laikui(idėja).

1 IP vienam ACC..... Kiek kartų apie tai buvo kalbėta? Nemaža dalis būtų patenkinta, bet negalima pamiršti tokių vietų kur vienu IP naudojasi daugiau žmonių. Pradedant nuo kelių šeimos narių, baigiant buto laiptine.  Lygiavertis pasiūlymas šiai problemai, kurį mačiau ir kuris man patiko tai buvo blokavimas pagal kietojo disko numerį... Tik nežinau kokios forumo galimybės tam...

Mes tikrai atsižvelgiame į narių nuomones, bent aš bandau... Bet visada turime sutikti su didžiąją dalimi, jei kalbant vien apie nuomones.(Kitaip yra situacijose kur priežastis kitokios, kaip pvz su IP)

Dėl kategorijų ir temų trynimų. Tam yra viena svarbi priežastis: skaičiai. Daug temų gerina mūsų randamumą paieškos varikliuose, o tai prarasti būtų nenaudinga.

Pridėt naujų? Tikrai sutinku... Deja administracijos pokalbiuose turiu vos pora nuomonių apie sub-forumus..... 

Kaleimas su forumu. You fuking kidding me? 1. I kaleima pateke zmones yra nubaudziami ta ka padare 2. Is kaleimo tu neiseisi kada noresi, sitas forumas paskaitei, parasei, pasiuntei nahui ir isejai. 3. Tu kaleima ka pasiusi nahui viercha ar gaidzju isvadinsi tai jis tau ispejima duos antra ispejima? Pasakysi ka nors atbalados snuki ir tylesi. Cia tiesos yra kad forume susirinko vaiku, moderatoriams and savininkams p@x ant forumo bet jau lygint foruma su kaleimu tai ka zn

76561198021428691.png

Kaleimas su forumu. You fuking kidding me? 1. I kaleima pateke zmones yra nubaudziami ta ka padare 2. Is kaleimo tu neiseisi kada noresi, sitas forumas paskaitei, parasei, pasiuntei nahui ir isejai. 3. Tu kaleima ka pasiusi nahui viercha ar gaidzju isvadinsi tai jis tau ispejima duos antra ispejima? Pasakysi ka nors atbalados snuki ir tylesi. Cia tiesos yra kad forume susirinko vaiku, moderatoriams and savininkams p@x ant forumo bet jau lygint foruma su kaleimu tai ka zn

Niekam neįdomi ta tavo nuomonė ...

Jei neidomi tai nahu dar postini? Tau gal su galva negerai? Foruma su kaleimu lygini. Nepatinka iseik istrink is favoritu. Kuria tema ir jei parasai kazka priesingai tai raso kad neidomi. Tu nori kad pagal tave visi butu? Tikejeis jei sukursi sita tema kad forumas kaleimu pavirto tai visi plos rasys tiesa, mldc, t.t. Niekam neidomu kad tau su galva blogai

76561198021428691.png

Jei neidomi tai nahu dar postini? Tau gal su galva negerai? Foruma su kaleimu lygini. Nepatinka iseik istrink is favoritu. Kuria tema ir jei parasai kazka priesingai tai raso kad neidomi. Tu nori kad pagal tave visi butu? Tikejeis jei sukursi sita tema kad forumas kaleimu pavirto tai visi plos rasys tiesa, mldc, t.t. Niekam neidomu kad tau su galva blogai

Lysk ten iš kur išlindai, niekam neįdomus esi ir tu nelaukiamas šioje temoje. Nebesirink "Postu" ir nebedaryk "FreePostu" Vsio. Gali dingt iš čia.

Kaleimas -

1. Kaleime būna dažniausiai razborkės (Gaidžių ir ožių peštynės)

2. Kaleime prižiūrėtojai baudžia kalinius kai jie kažką ne taip padaro. Tarkim jie prišiko į kameros kampą

3. Kaleime nenusimyši nestebimas

4. Kaleime į lauką išleidžią vieną kartą per dieną

5. Kaleime galima užsiimti sportu

1. no shit gaidžiai ir ožiai skirtinguose lokalkėse

2. nieks už tai nebaudžia,beto savo kameroj nieks nešika,taip pat kaip ir tu savo lovoj manau nešiki,nors kas čia žino 

3. nueik į tualetą ir nusimyši nepastebimas

4. bent 1 kart nenusipezėjai

5. beviltiškas faktas,čia tas pats kaip sakyt jog zonoi gali skaityt knygą or etc

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4336 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...