Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3915 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

http://www.supergames.lt/topic/182780-wwwfortcarsonlt-modifikacij%C4%85-atnaujinta-2014-07-27/ - niekas nesakė, kad platintojas blogai pasielgė, o dar padėkojo

O čia dabar visi peikia ir manau vien dėl to, kad DeeOne R.I.P  :)

Mano nuomonė ir aš jos nekeisiu :)

Man regis arminas buvo FortCarson dalis ir jis paplatino savo GM jeigu neklystu, o šioje situacijoje man asmeniškai šlykštu yra tai jog žmogus apsimetė jog scriptins jiems ar pašiai ir to pasekoje paplatino GM. Kas taip daro?

Tokių žmonių nei baxurais nei pacanais nepavadinsi, duxai. :)

Redaguota , nario @Raimis_R
(redaguota)

Man regis arminas buvo FortCarson dalis ir jis paplatino savo GM jeigu neklystu, o šioje situacijoje man asmeniškai šlykštu yra tai jog žmogus apsimetė jog scriptins jiems ar pašiai ir to pasekoje paplatino GM. Kas taip daro?

Tokių žmonių nei baxurais nei pacanais nepavadinsi, duxai. :)

Blogai padare kad duodamas skirpteriui, nors jis nezino sios savokos, modifikacija jovitas sudejo mapp darbus. Ir aplamai priime toki debila Redaguota , nario Mclick @ FUZION
(redaguota)

Joo, Fexuriuos rimtai kiek matęs tave čhatinęs. Neatrodė kad tu toks..

Ne nu.. sedėjau savo vietoj, gavau paiūlymą, sutikau ir viskas.. O dabar "negalvojau, kad tu toks.." ir pnš..

dievai.eu tiesiog yra perdaug išpūstas šūdo burbulas, kuris po starto būtų visus savininkus nevaikiškai aptaškęs antrą kartą..

Tiesiog modifikacijoje nėra kažko kitokio, tapatį galima surasti ir platintoje modifikacijoje, įkeltoje prieš metus..

Žinoma, jei tai rašyta nuo 0, suprantu, kad scripteris ten jaučiasi kaip namie, kažkuo didžiuojasi, o čia dabar mane perdaug kaltu padarot, nežinodami koks mano vaidmuo buvo ištikrūjų..

Manęs prašė pagalbos su script'ais, pasirodo tam, kad atsakytų į klausimus užduodamus, ar kur ten, žodžiu, tada ten kažką jis rašė, nieko nesupratau, poto įkirtau, kad pavogta dievai.eu modifikacija..

Na, perdaug nerašysiu, poto vėl išsigalvosit dar kąnors.

Redaguota , nario Matas F.

audi_signature_by_dominico20-d4i38el.png

Ka galiu pasakyti apsiverk...

Man įdomu būtų pamatyt, ką darytum pats jeigu tavo RGPLIFE.LT serverio modifikaciją kas nors paimtų ir paplatintų, su tuo gm sėdėtų dar keliasdešimt šūdservių.

Mclick'as pats dirbo prie serverio mapp darbų, todėl ir nenorėjo, kad darbai būtų paplatinti. Bet aišku ir atsiranda tokių debilų kurie "naikina šūdservius" platindami GM.

Grįžtant prie pačios temos. Paplatinot nebaigtą GM, dabar geriau pasidarė? Wow, apgavot žmogų, pasiplokit sau. :> 

Dabar dar pakalbėkim apie judviejų šūdservių skaičiaus mažinimo būdą. Gerai, paplatinot nebaigtą GM, kažkoks vaikis kelias sistemas įsimes į dar kokį platintą GM, atidarys servą ir jų daugės dar labiau. O tai, kad paplatinot jų nebaigtą GM nereiškia, kad jie užsidarys. Kaip tik galima sakyt padarėt reklamą jiems sukurdami šią temą. Platindami bet kokio serverio GM, kad ir savo sukurtą, nieko nepasieksit. Suprantu jei tas GM skirtas mappinimui ar dar kam, bet paplatindami kito serverio GM ne sumažinsit "šūdservių" skaičių, o jį padidinsit. Nes visiem GM prieinami dabar. Atsidarai supergames ir renkies kokį nori GM. Po to kai pareklamuoja kas nors tą serverį visi sako "šūdservis, neikit ten", nors šimtu proc. gm paplatino patys..

Dėl tokių debilų ir sakoma, kad geriau ten kur mūsų nėra. Bjauriai pasielgėt ir tiek. 

Ne nu.. sedėjau savo vietoj, gavau paiūlymą, sutikau ir viskas.. O dabar "negalvojau, kad tu toks.." ir pnš..

dievai.eu tiesiog yra perdaug išpūstas šūdo burbulas, kuris po starto būtų visus savininkus nevaikiškai aptaškęs antrą kartą..

Tiesiog modifikacijoje nėra kažko kitokio, tapatį galima surasti ir platintoje modifikacijoje, įkeltojeprieš metus..

Žinoma, jei tai rašyta nuo 0, suprantu, kad scripteris ten jaučiasi kaip namie, kažkuo didžiuojasi, o čia dabar mane perdaug kaltu padarot, nežinodami kas vyko ištikrūjų..

ŽMOGAU, daugelis sa-mp žaidėjų yra paprasčiausi 10-mečiai vaikai ir jie tų supistų naujovių neįkertą, gal žmonės norėjo, kad pas juos žaistų daugiau tokių žaidėjų kurie plėstų jų pinigines, *Myliu SuperGames.lt* tau išvis reikėjo kištis, čia jų reikalas, kada jie nuleis rankas, tada žlugs..

dievai.eu tiesiog yra perdaug išpūstas šūdo burbulas, kuris po starto būtų visus savinin

kus nevaikiškai aptaškęs antrą kartą..

Tiesiog modifikacijoje nėra kažko kitokio, tapatį galima surasti ir platintoje modifikacijoje, įkeltoje prieš metus..

Žinoma, jei tai rašyta nuo 0, suprantu, kad scripteris ten jaučiasi kaip namie, kažkuo didžiuojasi, o čia dabar mane perdaug kaltu padarot, nežinodami koks mano vaidmuo buvo ištikrūjų..

Manęs prašė pagalbos su script'ais, pasirodo tam, kad atsakytų į klausimus užduodamus, ar kur ten, žodžiu, tada ten kažką jis rašė, nieko nesupratau, poto įkirtau, kad pavogta dievai.eu modifikacija..

Na, perdaug nerašysiu, poto vėl išsigalvosit dar kąnors.

Susigadinai savo varda, ir ne tau sprest kad yra ispustas burbulas, pats nesugebi elvg uzbaigt tad kitus zlugdai.

Man įdomu būtų pamatyt, ką darytum pats jeigu tavo RGPLIFE.LT serverio modifikaciją kas nors paimtų ir paplatintų, su tuo gm sėdėtų dar keliasdešimt šūdservių.

Mclick'as pats dirbo prie serverio mapp darbų, todėl ir nenorėjo, kad darbai būtų paplatinti. Bet aišku ir atsiranda tokių debilų kurie "naikina šūdservius" platindami GM.

Grįžtant prie pačios temos. Paplatinot nebaigtą GM, dabar geriau pasidarė? Wow, apgavot žmogų, pasiplokit sau. :> 

Dabar dar pakalbėkim apie judviejų šūdservių skaičiaus mažinimo būdą. Gerai, paplatinot nebaigtą GM, kažkoks vaikis kelias sistemas įsimes į dar kokį platintą GM, atidarys servą ir jų daugės dar labiau. O tai, kad paplatinot jų nebaigtą GM nereiškia, kad jie užsidarys. Kaip tik galima sakyt padarėt reklamą jiems sukurdami šią temą. Platindami bet kokio serverio GM, kad ir savo sukurtą, nieko nepasieksit. Suprantu jei tas GM skirtas mappinimui ar dar kam, bet paplatindami kito serverio GM ne sumažinsit "šūdservių" skaičių, o jį padidinsit. Nes visiem GM prieinami dabar. Atsidarai supergames ir renkies kokį nori GM. Po to kai pareklamuoja kas nors tą serverį visi sako "šūdservis, neikit ten", nors šimtu proc. gm paplatino patys..

Dėl tokių debilų ir sakoma, kad geriau ten kur mūsų nėra. Bjauriai pasielgėt ir tiek.

Dekui uz gera zodi.

Na šiais laikais reik mokėt atsirinkt gerus žmones. :)

Bent tu neapgavai niekad dar manes, ir tegul kiti zino, kad mldc esi.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3915 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...