Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4328 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Damn, KuHs pamenu iš LFS'o laikų vien.., o Tomėjų SA:MP!

Kas gerai mappina, greičiau rašykit jiems, - verta, o vėliau pasigailėsit..

Sėkmės kuriant stiprų projektą !

Taip, buvau Live Cruise savininkas ir programuotojas (pats pirmas). Smagu, kai dar kas nors nepamiršta manęs. :)

@DomantasL, nostalgijai atgaivint: https://www.youtube.com/results?search_query=live+cruise+lfs, jei esi žaidęs LC.

Nežinau keistai čia pavadino :D na Bet nieko Good luck

Ne frazėje esmė.

Redaguota , nario KuHS
(redaguota)

Taip, buvau Live Cruise savininkas ir programuotojas (pats pirmas). Smagu, kai dar kas nors nepamiršta manęs. :)

@DomantasL, nostalgijai atgaivint: https://www.youtube.com/results?search_query=live+cruise+lfs, jei esi žaidęs LC.

Ech, kur čia pamirši : NASA, Sūreli, Arčik, Vdy, 360km, Niekšas ir daugelį kitų.. Užtenka prisiminti tas dienas po "WIPE" įvykimo ir daugybę bemiegių naktų kiek būdavo..

Redaguota , nario DomantasL

Nemenčinės miškai - MUCHAMORŲ namai!

(redaguota)

ka čia jūs dabar šokinėjat prieš KuHs ir Tomejų, jus dar sampo nebuvot mate, jų laikais 00's jie jau klestinčius projektus buvo sukurę, vieni geriausių grp/rpg serverių lietuvoj buvo jų kurti, koks skirtumas kaip jie vadina maperius, jie užtat abu skripteriai geri,pagal mane vieni geriausių šitam sumautam lietuvos samp pasaulyje  :P

Redaguota , nario Dresta

5.png.7ff4c4d12a6d3cfcc987b05fe85f54bf.png

(redaguota)

ka čia jūs dabar šokinėjat prieš KuHs ir Tomejų, jus dar sampo nebuvot mate, jų laikais 00's jie jau klestinčius projektus buvo sukurę, vieni geriausių grp/rpg serverių lietuvoj buvo jų kurti, koks skirtumas kaip jie vadina maperius, jie užtat abu skripteriai geri,pagal mane vieni geriausių šitam sumautam lietuvos samp pasaulyje  :P

100500% tiesos.

P.S: Dabar kitokia politika: Dievina tą, kuris daugiausiai į ausis vandens pripila. Kalbu apie Ren'ą, Yiin'ą ir pnš.

Redaguota , nario ES.^

100500% tiesos.

P.S: Dabar kitokia politika: Dievina tą, kuris daugiausiai į ausis vandens pripila. Kalbu apie Ren'ą, Yiin'ą ir pnš.

tie tai išvis burtininkus vaidina, sistemas tokias aprašo, o paskui jų sukurt nesugeba

objektų kūrjas :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

tai architektas dabar objektų kūrėjas :D

kas paskui būs ? :D

tu savo gramatika matei idijote? xdddd

5.png.7ff4c4d12a6d3cfcc987b05fe85f54bf.png

Tai aš neabejoju, kad jie ahujielni.. Tačiau juokinga kai mapperį vadina "objektų kūrėju".

P.S. Tai jei jau jie "legendos" tai negali nusišnekėt?

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4328 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...