Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4332 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Teikiu vartotojo valdymo panelių sa:mp paslaugas. VVP programuojama su oop, sudiegiamos apsaugos. 

Kainoraštis: 

- Prisijungimo sistema: 10 Lt

- Dizainas: 25 Lt

- Žaidėjo informacijos apdorojimas: 

/* mokėjimai.lt */

-- VIP užsakymas: 3 Lt

-- Admin užsakymas: 3 Lt

-- Pinigų, garažų, xp ir kitų paslaugų užsakymas: 1 vnt / 2.5 Lt

- Kitos paslaugos: kaina sutartinė.

Programuoju turėdamas didelę patirtį. Sudėtinga sistema ne iššūkis.

Kontaktai:

- El. Paštas: [email protected]

Laukiu užsakymų. Į klausimus atsakau tik asmenine žinute! 

Hmm, matau daug kas čia užsipuolė, daug kam kainos nepatiko. Kažkas prikibo prie objektinio programavimo, man su juo asmeniškai programuoti lengviau. Tai žymiai palengvina darbą. Kas ten programuoja už 25 lt vvp tegul.. Kas dizainus daro už 5 lt tegul.. Man tai kas, kodėl turiu dirbt už centus? Už centus dirba fabrikuose, kur žinių nereikia, reikia tik pakelti, nunešti - mesti... Aš esu daug žinių sudėjas, neleisčiau parduot jas už kelis litus.. P.S. Mano kainos čia ir tai vaikiškos. Pamėginkit vvp nusipirkt iš tų kurie jums išrašys sąskaitas faktūras. Neišsimokėsit. Programuojat už 3 lt tegul, aš nedraudžiu ir neteršiu jūsų temos, skaitant juokinga, bet nesijuokiu viešai... Kas bandot pagaut mane ant oop ar pdo terminų, baikit žmonės. Ne tiek aš kode matęs, ne 13 metų man.. Turiu senai vvp suprogramuotą tiesiog pritaikyt pagal jūsų sql man nesunku už tuos nurodytus temoje pinigus.. Todėl ir parašiau šią temą. Peace žmogėnai. Daugiau į kvailus klausimus neatsakinėsiu. Dideli pinigai? Bėkit iš temos paskutinėmis jėgomis. ;) 

Nu davai profisionale, papasakok kam naudojamas OOP ir kas tai išvis yra? :)

Ir, naudoji mysql ar PDO?

Jausk ribas vierche.

Neįsijausk į profesionalo rolę. Esi šiame forume gerbiamas vaikų, nes turi kodo gabalą, kurį visiems kiši ir editini pagal vaikų norus už 10 LT ir jau vadini save PROGRAMUOTOJU? Atsigauk ir atsimink, jog už tave yra geresnių.

Nenukrypstant nuo temos kainos nėra didelės jei žmogus dirba iš širdies ir viską rašo ant tuščio popieriaus lapo savo rankomis.

Mums tylint, kalbės darbai.

fBFVuqU.png

(redaguota)

Aš irgi pastebėjau jo ratą. Nemanau ar koks rimtas serveris imtu iš jo paslaugas.. O man dabar knieti, pasidalint kokiu kodu šiame forume, būtent iš web developingo pusės, vien dėl tokių erelių, kažką greitu metu sugalvosiu, kad daugelis galėtu naudingai panaudot. :)

Zmogau ar esi mates su kuo as dirbu? Hell no :) Cia as teikiu paslaugas tik seip, kad kaip sakoma "ant ledu" uzsidirbti ^^. Turiu kur kas rimtesnius uzsakymus, apie tokius tau tik svajot reikia. 

Jausk ribas vierche.

Neįsijausk į profesionalo rolę. Esi šiame forume gerbiamas vaikų, nes turi kodo gabalą, kurį visiems kiši ir editini pagal vaikų norus už 10 LT ir jau vadini save PROGRAMUOTOJU? Atsigauk ir atsimink, jog už tave yra geresnių.

Nenukrypstant nuo temos kainos nėra didelės jei žmogus dirba iš širdies ir viską rašo ant tuščio popieriaus lapo savo rankomis.

Kiekvieno VVP kodas vis skirtingas. Neturiu jokio pagrindo sukures nuo kurio viska darau. :) Kiekvienas mano darbas yra unikalus. Taip as programuotojas. Ir tikrai geras programuotojas. O kur as rasiau, kad esu profisionalas? :) Geresniu kk, siame forume ant pirsciu suskaiciot galiu uz mane geresniu. Ir tai daugiau 5-uko nebus. 

Ai dar, toj prasides verkimai, kad tipo pasikeles esu. KKK, verkit ^^. As tave paklausiau normaliai, o jus iskarto stumt pradedat. Echhhh. 

Redaguota , nario sancio_

graphic.png

Kiekvieno VVP kodas vis skirtingas. Neturiu jokio pagrindo sukures nuo kurio viska darau. :) Kiekvienas mano darbas yra unikalus. Taip as programuotojas. Ir tikrai geras programuotojas. O kur as rasiau, kad esu profisionalas? :) Geresniu kk, siame forume ant pirsciu suskaiciot galiu uz mane geresniu. Ir tai daugiau 5-uko nebus. 

Visų galų meistras  :lol:

Zmogau ar esi mates su kuo as dirbu? Hell no :) Cia as teikiu paslaugas tik seip, kad kaip sakoma "ant ledu" uzsidirbti ^^. Turiu kur kas rimtesnius uzsakymus, apie tokius tau tik svajot reikia. 

Man svajot? Gerai pradedam. Mano rimčiausias projektas atliktas UAB royal group "Bebro Blyninė" Beborblynine.lt // išorinis saitas ne mano. Aš kūriau vidinį skaitomą ADMIN CP kuriuo naudojasi administracija kurjeris ir darbuotojas. Taip kad nusileisk ant žemės profesionalė, gi puikuojiesi ant savo avataro professional, juokinga... Rodyk savo darbą, rodyk sąskaitas faktūras. Aš bebroblyninei išrašiau sąskaitą faktūrą. Aš tikių, kad tau dar tik 15 metų.. Ir popiergalius gali užmiršt. Rimtose įmonėse ir "rimtus" užsakymus dirbantys žmonės nesiplaiksto po kiekvieną temą ir nesikabinėja prie kiekvieno. Netikiu! Kad tu esi kažką rimto dirbęs, nebejuokink geriau manęs. ir spruk kuo toliau, prieš girdamasi pateik faktus.. :) 

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4332 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...