Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4324 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Visur yra savų pliusų, visur yra ir minusų... Matote, jeigu ką, tai forumas skirtas diskusijoms... Atsiras tiesiog begalė situacijų, kai temos bus užrakintos siekiant tai išnaudoti bloguoju būdu, bei apeiti diskusijas apie temos turinį... Tarkime žmogus ką nors parduoda, jis yra apgavikas, jis užrakina savo temą, niekas nesužino apie jo juodus darbelius; žmogus sukuria pačios prasčiausios kokybės serverį, sugeba parašyti tikrai gražų aprašymą ir jį užrakinti, gausybė žmonių sugaišta savo laiką apžiūrinėdami tą serverį, nors vis vien jame nežais, nes jis per prastas; žmogui padėjo išspręsti problemą, bet atsirado kitas žmogus, kuris norėtų ko nors paklausti, nes susidūrė su identiška problema, bet to padaryti negali... Būtų ir dar keli šimtai panašių situacijų... Gal ši funkcija su labai dideliais apribojimais ir būtų visai naudinga, bet nemanau jog tiems apribojimams bent apsimoka kurti/įrašyti sistemą... Dabar tiesiog galite reportuoti tas temas, prirašydami, jog norote kad jos būtų užrakintos...

• Teigiamai 1
  • Neigiamai 1

Filthy-Frank.jpg

Pries,nes manau jau buvo atsakyta kodel,tai butu ne y nauda. Nebent butu padaryta,kad uzrakintoj temoj butu galima parasyti komentara,bet ji turetu patvirtinti moderatoriai. Ir zinoma,tai galetu padaryti,tik pagalbos temose (issprestu problema jei kitas vartotojas noretu paklausti ko nors ir jis susidure su tokia pacia problema,tad galetu parasyta pranesima ir moderatoriai patvirtintu.). Bet ir vel problema - moderatoriams per daug darbo, o vartotojai galetu tiesiog rasyti nereikalingus pranesimus...

(redaguota)

Ką manai apie tokią situaciją?

1. Mes užrakinam nario temą dėl kokių nors priežasčių
  2. Narys nepatenkintas 
  3. Narys atsirakina savo temą
  4. Grįžk į 1 punktą

Dėl to dalyko taip, Justai tu teisus, bet galima padaryti ir išimčių tokių kaip ir pavyzdžiui lukonic sakė, jeigu moderatorius užrakina temą dėl pažeistų taisyklių ar t.t narys negali atsirakinti temos ir padaryti limitą, jog į dieną galima atrakinti/užrakinti temą po 1 kartą.

http://www.supergames.lt/topic/162430-pasi%C5%ABlimas-rakinti-tema/?hl=%2Bu%C5%BErakinti+%2Bsavo+%2Btem%C4%85#entry1142063 tai viena iš daugelio temų su tokiu pat pasiūlymu. Ir seniau pats narys to padaryt negalėdavo, deja. :)

Nežinau kelintais metais tu užsiregistravęs forume ir nelabai iš tikrųjų įdomu, bet ankščiau pats narys galėdavo savo temą užrakinti, tai kam skleisti neteisingą informaciją? :)

Redaguota , nario .weeD`

❤️

(redaguota)

Esmė tame, kad toks pasiūlymas buvo ir nuosprendį pats gali pamatyti senosiose temose. Akytes prasivalyk, žalčiuk. ;) Ir aš čia dviem mėnesiais vėliau užsiregistravau už tave, tai kad nereikia lialia ir nebelok.

Įdomu, kam čia akytes prasivalyt reikėtų, jeigu net nematęs, kad ankščiau forume galimėdavo savo temas užsirakint, negana to, kad nežino, dar "deja" aiškina.

Redaguota , nario .lukonic`

Esmė tame, kad toks pasiūlymas buvo ir nuosprendį pats gali pamatyti senosiose temose. Akytes prasivalyk, žalčiuk. ;) Ir aš čia dviem mėnesiais vėliau užsiregistravau už tave, tai kad nereikia lialia ir nebelok.

Aš gal ir galiu "nuosprendį" pamatyti senosiose temose, bet tu iš karto man pradėjai kaip ir per až, kaip ir per perliukų temą verkti ir pradėjai sakyti jog nariai ankščiau temų užrakinti negalėdavo, nors iš tikrųjų galėdavo, tai ko nusišnekėt, fantazijų kūrėjau? :)

❤️

Aš gal ir galiu "nuosprendį" pamatyti senosiose temose, bet tu iš karto man pradėjai kaip ir per až, kaip ir per perliukų temą verkti ir pradėjai sakyti jog nariai ankščiau temų užrakinti negalėdavo, nors iš tikrųjų galėdavo, tai ko nusišnekėt, fantazijų kūrėjau? :)

Dabar nusikalbėjai į lankas. Tema eina ne apie mūsų AŽ (kaip ir sakiau, jos paplis viešai, juokinga, ane? :D), nuosprendis parašytas kitoje temoje, kurios turinys toks pat, kaip ir tavo, mielas "senbuvi", juk žinai, kad jei kas buvo pasiūlyta - tokių pat pasiūlymų nerašyt.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4324 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...