Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3921 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• ,

tikiuosi eis nusilaust online? jus ka *Myliu SuperGames.lt* debilai ar kas jums as atsiprasau, bet nu todel ir nekuria nieko nes jus apie tai ir galvojat pagaliau 2k sports sukurs kazka butent sitai platformai ir jus turit sutaupyt tu bapkiu kad tik juos paremti.. Beto buv pranesta, kad norint zaist bus butinas internetas, tad nezinau kaip bus apskritia nucrackintas sitas zaidiams

(redaguota)

Blm nu kodel visi zaidimai nebeein ant 32bit?? Tiek laukiau nba15,o cia minimum 64.. Nieko nebera ka zaist,nes pas mane tik 32..

GTA 5,Nba 2k15,watchdogs visi kuriuos norejau ir noriu palost minimum ant 64.. Ir be windows perrasymo (kuriu net neturiu) niekaip nepakeisiu i 64. Ka gi,nelemta man zaist tuos naujus zaidimus. :D

Redaguota , nario Kudooist

Nesuprantu jūsų durnos logikos... Negu 4.0 GHz NVIDIA GTX ten naujausia kažkokia ir 16 ramų nepatrauktų ? Where's THE FUCKI' LOGIC???????? Jau daba tokių galingų PC yra kad tau net NBA 2K16 Gal patrauktų jei būtų dabar GI 21 AMŽIUS NE AKMENS AR DINOZAURŲ. GET THE LOGIC

Pas tave kažkas su sakinių logika ne taip.

"Jau daba tokių galingų PC yra kad tau net NBA 2K16"

U kiddin me? :DDDDD net 2k16 paneštų :D

Blm nu kodel visi zaidimai nebeein ant 32bit?? Tiek laukiau nba15,o cia minimum 64.. Nieko nebera ka zaist,nes pas mane tik 32..

GTA 5,Nba 2k15,watchdogs visi kuriuos norejau ir noriu palost minimum ant 64.. Ir be windows perrasymo (kuriu net neturiu) niekaip nepakeisiu i 64. Ka gi,nelemta man zaist tuos naujus zaidimus. :D

Parsisiunti windowsus iš piratų ir įsiinstaliuoji 64 bit, kur problemos šiais laikais?

Pas tave kažkas su sakinių logika ne taip.

"Jau daba tokių galingų PC yra kad tau net NBA 2K16"

U kiddin me? :DDDDD net 2k16 paneštų :D

Parsisiunti windowsus iš piratų ir įsiinstaliuoji 64 bit, kur problemos šiais laikais?

Gal pas žmogų mažiau negu 4 GB ramų ir kitu detalių driveriai yra surišti su 32 bitu sistema, todėl ir nesirašo 64 bitų.

dd2873d4e0740f8eb4da3d0926b9a5ec88.png

8c9c025388a6ab31ea7d362d8840f409553.png

Na aš ištikro net nežinau ar išeitų 64 įrašyt į tokį pc,kad veiktų normaliai. O jei ir eitų tai esmė tame,kad piratinių nemoku įrašyt į cd,kad išeitų perrinstaliuot,dar ten aktyvacijos kodai visokie...

dd2873d4e0740f8eb4da3d0926b9a5ec88.png

8c9c025388a6ab31ea7d362d8840f409553.png

Na aš ištikro net nežinau ar išeitų 64 įrašyt į tokį pc,kad veiktų normaliai. O jei ir eitų tai esmė tame,kad piratinių nemoku įrašyt į cd,kad išeitų perrinstaliuot,dar ten aktyvacijos kodai visokie...

Jei perinstaliuoji nuosavą kompiuterį tai nereikia jokių diskų, atsisiunti windowsus ir atsidarai setup.exe. Lengva kaip 2 x 2. Paskui jau kai suiinstaliuoji atsisiunti tokią programą kaip Windows 7-8 loader ir aktyvuoji windowsus.

YpIX4xG.jpg

Nesuprantu jūsų durnos logikos... Negu 4.0 GHz NVIDIA GTX ten naujausia kažkokia ir 16 ramų nepatrauktų ? Where's THE FUCKI' LOGIC???????? Jau daba tokių galingų PC yra kad tau net NBA 2K16 Gal patrauktų jei būtų dabar GI 21 AMŽIUS NE AKMENS AR DINOZAURŲ. GET THE LOGIC

Tu pats supranti, kad tavo sakiniuose logikos nėra? Tu bent pats supranti ką tu rašai?  :funny:

❤️

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3921 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...