Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Call of Duty: Advanced Warfare Multiplayer Reveal Trailer

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4357 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Kažkaip per daug čia " mandrai " viskas man. Vos ne kaip Titanfall padaryta, na atrodo žaidėjai lyg ir žmonės, o į orą šoką per pus daugiau nei žmogus gali. Gal čia bandė sukurt kažką, kad tipo naujos technologijos, bet sakyčiau persistengė. Gal kiek patobulėjo grafikos srityje. Reikėtų daugiau informacijos apie Single Player'į, arba aš kažką praleidau.

Kažkaip per daug čia " mandrai " viskas man. Vos ne kaip Titanfall padaryta, na atrodo žaidėjai lyg ir žmonės, o į orą šoką per pus daugiau nei žmogus gali. Gal čia bandė sukurt kažką, kad tipo naujos technologijos, bet sakyčiau persistengė. Gal kiek patobulėjo grafikos srityje. Reikėtų daugiau informacijos apie Single Player'į, arba aš kažką praleidau.

Jie naudojasi specialią įrangą(exo-skeletons) tiems šuoliams.

I0ZIOGI.png?2 New York 2016

Simply amazing

Crysis kopija man čia. Tie nematomi žaidėjai, pašokimai ir t.t. Atrodo kopijų,kopija, nepatiko paskutinės COD dalys, nelabai ir ši įtrauks su tokiu MP.

MP nesužavėjo manęs taip pat, bet čia jau nusišnekėjai, nematau kur būtų Crysis kopija, niekaip. Jeigu pažaistum Crysis tada suprastum skirtumą.

I0ZIOGI.png?2 New York 2016

Simply amazing

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4357 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...