Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4342 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

ok, seniuk, nebesinervuok. :D kas keisčiausia, tai kad pirmą kart matau kaip keliese puola kaip šunys ant vieno, įžeidinėja, keikia, o dar kalba apie mano išprūsimą. VA KUR TIKRIEJI KAIMIEČIAI! :*

Visu pirma as ne "seniukas". Kaip tau savigarba leidzia taip kalbeti apie zmones? Pakrikusios tavo smegenys tikrai, o kaip tu sakai "kaimieciu" buti nieko cia gedingo. Pats pradejai, tai, bent nesiskusk.

ok, seniuk, nebesinervuok. :D kas keisčiausia, tai kad pirmą kart matau kaip keliese puola kaip šunys ant vieno, įžeidinėja, keikia, o dar kalba apie mano išprūsimą. VA KUR TIKRIEJI KAIMIEČIAI! :*

tu gal gėjus? ar kaip? Avataras: vyras  , visokiais zuikiais, drugeliais pravardžiuojies. Pakraipa biški kitokia, m?  Pats laikas būtų užrakint temą....

P.S kitą kart susimastyk ką rašai...

(redaguota)

na tu ir įdomus.. :D avataras su vyru tai jau gėjus.. :D :D prabusk, frukte. įdomu kuriam reikia pagalvot prieš rašant. visokie mailiai ateina į forumą ir taip gadina ne tik žmonių vardą, bet ir patį forumą, vienas pakomentavo, uždėjo -repą tai ir kitas kaip šuniukas tą patį padarys. :D JUOKDARIAI. Matai, pasakyti blogą žodį ant kaimo žmonių yra nusikaltimas, forume tave visaip išpeiks ir išvadins, o stumti ant Lietuvos, tos tėvynės jūsų yra gerai, visi sutiks ir palaikys. :D

HkOYSIb.png

Po šio pranešimo norintys kažką dar sakyt, sakykit, bet iš pradžių pradėję nuo savęs. :)

Redaguota , nario Fantazistas
(redaguota)

Sakai, kad tau ta reputacija nieko nereiškia, ir visiškai neįdomu, bet jau gal 4 postas kaip dėl jos skundies :D

Kur skųndžiuos? :D Pasakiau, kad vienas uždėjo, vienas pakomentavo, tai ir visi iš paskos net nežinodami dėl ko ir tą patį kartoja. Pasižiūrėk visą temą, visi pranešimai tokie patys, tik kad suformuluoti kitaip. :D Visi jūs vienodi fraeriai, tiek žinių. :D Kalbat apie mano išprusimą? Kurie čia puolė mane įžeidinėt už tai, kad turiu savo nusistatymus? Kurie pradėjo kalbėt apie mano protą ir man siūlė pasigydyt, nes pasakiau savo nuomonę? :D Aš jums sakiau ar jūs, šešiese, man tą sakėt? Net neatkreipėt dėmesio į tai, kad parašiau, jog tie patys kaimo žmonės kūrybingi, net nepažiūrėjot klipo, gal vienas kitas ir permetė akimis, bet užsipuolėt kaip šūnys dėl mano kelių žodžių ir dar norit, kad atsiprašinėčiau jūsų? :D Na jau ne, sakykit ką norit, tikrai nesižeminsiu internete ir tuo labiau prieš jus. ;) Jums pasakai kažką, tai suprantat ne taip ir skalinat forume "apsiverkė", "pasiskundė". ;D Aiškūs esat, penkiolikiniai, kurie daugiau nieko apart "verkia", "skundžias" pasakyt internete nemokat. :D Žinoma, aš džiaugiuos už save, kad esu vienas ir dar atsišaudau visiškai puikiai, o kai jums už nugarų stovi dar keletas forumo narių ir palaiko jus, tai visi esat drąsūs, o kai pasakiau "toliau rašot į PM" - negavau nei vienos žinutės asmeniškai, kodėl? Nes nieko už nugaros nebus. ;D

Redaguota , nario Fantazistas
(redaguota)

Bet tu paziurek kad tavo temos pavadinimas, "Ir kaimo zmones gali buti kuribingi!" susidaro opinija kad kaimo zmones jau ne zmones, kad jie sudo vietoje, bet va ziurek sukure video ir jie nuo siol gali taipat, kaip kiti zmones, buti kuribingi vau je.

Toliau tas tavo sakinys, "Visi žino, kad kaimuose gyvenantys žmonės nėra tokie protingi, kaip miestiečiai."

Tu manai kad visi spaudzia -rep, nes vienas tai padare? jei taip tai tu klysti, jie spaudzia nes tu parasiai juokinga nesamone, kad ir ta tavo nuomone, nejaugi neturi kokios mociutes kaime nevaziuoji atostogauti, tu net nusteptum kokie ten visi draugiski, negu mieste, nebent tas tavo mociutes kaimas jau ne koks. Pats turbut per televizoriu prisiziurejas kokias 24 valandas ir nusistates pries kaima esi :D

Gerai dok skype padiskutuosim skype dviese :D kai grysiu parasysiu.

Redaguota , nario Transformer

Padedu CS 1.6 Mapperiams.
Jail_Escape 100%  

Mg_Levels 49%

Deathrun_Vyxe 99% (Bugų taisymas)

Kur skųndžiuos? :D Pasakiau, kad vienas uždėjo, vienas pakomentavo, tai ir visi iš paskos net nežinodami dėl ko ir tą patį kartoja. Pasižiūrėk visą temą, visi pranešimai tokie patys, tik kad suformuluoti kitaip. :D Visi jūs vienodi fraeriai, tiek žinių. :D Kalbat apie mano išprusimą? Kurie čia puolė mane įžeidinėt už tai, kad turiu savo nusistatymus? Kurie pradėjo kalbėt apie mano protą ir man siūlė pasigydyt, nes pasakiau savo nuomonę? :D Aš jums sakiau ar jūs, šešiese, man tą sakėt? Net neatkreipėt dėmesio į tai, kad parašiau, jog tie patys kaimo žmonės kūrybingi, net nepažiūrėjot klipo, gal vienas kitas ir permetė akimis, bet užsipuolėt kaip šūnys dėl mano kelių žodžių ir dar norit, kad atsiprašinėčiau jūsų? :D Na jau ne, sakykit ką norit, tikrai nesižeminsiu internete ir tuo labiau prieš jus. ;) Jums pasakai kažką, tai suprantat ne taip ir skalinat forume "apsiverkė", "pasiskundė". ;D Aiškūs esat, penkiolikiniai, kurie daugiau nieko apart "verkia", "skundžias" pasakyt internete nemokat. :D Žinoma, aš džiaugiuos už save, kad esu vienas ir dar atsišaudau visiškai puikiai, o kai jums už nugarų stovi dar keletas forumo narių ir palaiko jus, tai visi esat drąsūs, o kai pasakiau "toliau rašot į PM" - negavau nei vienos žinutės asmeniškai, kodėl? Nes nieko už nugaros nebus. ;D

Kvaili ir baznycioje musa... Diskriminuoji zmonemis ir nesuprantu kodel, bet dar tuo ir didziuojiesi, o kai tave lygina su sudo kruva dar ir pykti pradedi nors toks ir esi. Drasos bent turetum atsiprasyt tu, kuriuos izeidei ir dar bandai jau lietuva ikist - gi juokinga. Suvok pirmiausia, kad kaimo zmogus niekuo nesiskiria nuo miesto zmoniu. Tada bus galima kalbeti kaip subrendusiu ir isprususiu zmogumi.

Imu abejoti, tu turbut rimtai durnas.

Zemai esi ir busi... Butu idomu su tavimi realiai pabendrauti...

Tu manęs nepažįsti, mailiau. :D Sakau, kad tokie drąsūs rašyti čia, kai jums už nugaros stovi dar keletas šio forumo narių, tai parašykit man į PM, kur niekas nestovės, tai kur dingsta ta drąsa dabar? Susirenka šutvė keturiolikinių ir kažką čia šūmint bando, vienas pasakė, tai kitas tą pati atgiedos tik kita gaida. Man ir taip yra per žema su jumis ginčytis, nesu aš iš tokios šeimos kaip jūs, atsiprašant, socialiai remtinų, tad ir tai iš gerumo dar atrašinėju į jūsų sapaliones. Įžeidinėjat mane nieko apie mane nežinodami, manęs nepažinodami. Šiame forume esu nuveikęs daugiau, nei jūs kada per gyvenimą tiek nuveiksit. Idiotams dar įvairią informaciją, resursus teikiu, o šitie vieni "dalbajobai" (kaip save pavadino vienas), kiti neišpruseliai, knisa man protą dėl vienos mano žinutės ir mano nusistatymų. Tai ar aš čia durnas? :D Sulindę užsienį į visokias Anglijas, Šveicarijas ar Norvegijas, patys varo ant lietuvos "lietuvoj blogai, įves eurą, kainos kils, neįmanoma lietuvoj gyvent" ir dar sako, kad aš kišu lietuvą. ;DDDD Viršūnė. Sakau, pradėkit jūs nuo savęs, tada eikit prie kitų. Toliau diskusiją pratęsim pas mane PM, drąsuoliai. ;)

Tu manęs nepažįsti, mailiau. :D Sakau, kad tokie drąsūs rašyti čia, kai jums už nugaros stovi dar keletas šio forumo narių, tai parašykit man į PM, kur niekas nestovės, tai kur dingsta ta drąsa dabar? Susirenka šutvė keturiolikinių ir kažką čia šūmint bando, vienas pasakė, tai kitas tą pati atgiedos tik kita gaida. Man ir taip yra per žema su jumis ginčytis, nesu aš iš tokios šeimos kaip jūs, atsiprašant, socialiai remtinų, tad ir tai iš gerumo dar atrašinėju į jūsų sapaliones. Įžeidinėjat mane nieko apie mane nežinodami, manęs nepažinodami. Šiame forume esu nuveikęs daugiau, nei jūs kada per gyvenimą tiek nuveiksit. Idiotams dar įvairią informaciją, resursus teikiu, o šitie vieni "dalbajobai" (kaip save pavadino vienas), kiti neišpruseliai, knisa man protą dėl vienos mano žinutės ir mano nusistatymų. Tai ar aš čia durnas? :D Sulindę užsienį į visokias Anglijas, Šveicarijas ar Norvegijas, patys varo ant lietuvos "lietuvoj blogai, įves eurą, kainos kils, neįmanoma lietuvoj gyvent" ir dar sako, kad aš kišu lietuvą. ;DDDD Viršūnė. Sakau, pradėkit jūs nuo savęs, tada eikit prie kitų. Toliau diskusiją pratęsim pas mane PM, drąsuoliai. ;)

Vaikine, soc. Remtinoje seimoje negyvenu ir negyvenau, save islaikau ir nesiskundziu kaip lietuvoje bloga gyventi. As taves neizeidineju as sakau, taip kaip man atrodo. Sveikinu, kad cia tiek daug nudirbai, apsvietei jaunima, labai tikiuosi, kad gera linkme nors kai toki ivaizdi pats susikurei siame forume, tai nelabai tiketina... Nedrasus as bendrauti virtualioje erdveje, jei kur aplink Utena ar Vilniu gyveni butu galima susitikti ir tiesiog pasikalbeti. :)

Aš kaimas pastumkit ant manęs xDD , nes neva šios tėmos kurėjas mano , kad kaimiečiai yra Dumpbass nors žiūrint į kitus kai kurie kaimiečiai yra ramus ir santrūrus žmonės ne kaip kai kurie miestiečiai išverte akis vaikšto ir ieško ką atsiprašnt pridubasinti 5x1 arba t.t :D Nemanau , kad kaimas nuo miesto skirasi Daug miestiečių šiais laikais važiuoja į kaimus.

greensideV1.png

Va tame ir esmė, kad jūs visi perdedat. :D Pasižiūrėkit jūs visokias "24 valandas", pasižiūrėkit klipus ką išdarinėja kaimo žmonės rusuose ar kokioj vietoj, kad ir toj lietuvoj. Pasakysit, kad jie labai protingi? Na nemanau. :D Ir prašyčiau apie mano įvaizdį ypač šiame forume patylėti, nes ne prieš jus jį susidarau. Prisigalvojat jūs to, ko nebūta, niekur nesakiau tokių žodžių kokius jūs patys paminėjot, nes jūs SUSIGALVOJAT TAI. :D

Tu neatsakei į mano klausimą  :) O vartai turėjau omeny tame, kad stūmi ant mūsų ir pnš., ne tame, kad vartai, gerai atsišaudydamas.

Tai va, pavyzdys, tu irgi dabar "turėjai omeny", ne taip išsireiškei, tai reikia dabar, kad pusė forumo ant tavęs sušoktų? :D Aš irgi ne taip išsireiškiau, ką norėjau, pasakiau virš tavo citatos. Būtum tu mano vietoj, garantuoju, kad subines išlaižytum ir atsiprašinėtum, kad tik nedėtų tos -reputacijos, juk virš tūkstančio jau turi, čj be triūsikų miegi. :(

Va tame ir esmė, kad jūs visi perdedat. :D Pasižiūrėkit jūs visokias "24 valandas", pasižiūrėkit klipus ką išdarinėja kaimo žmonės rusuose ar kokioj vietoj, kad ir toj lietuvoj. Pasakysit, kad jie labai protingi? Na nemanau. :D Ir prašyčiau apie mano įvaizdį ypač šiame forume patylėti, nes ne prieš jus jį susidarau. Prisigalvojat jūs to, ko nebūta, niekur nesakiau tokių žodžių kokius jūs patys paminėjot, nes jūs SUSIGALVOJAT TAI. :D

Tai va, pavyzdys, tu irgi dabar "turėjai omeny", ne taip išsireiškei, tai reikia dabar, kad pusė forumo ant tavęs sušoktų? :D Aš irgi ne taip išsireiškiau, ką norėjau, pasakiau virš tavo citatos. Būtum tu mano vietoj, garantuoju, kad subines išlaižytum ir atsiprašinėtum, kad tik nedėtų tos -reputacijos, juk virš tūkstančio jau turi, čj be triūsikų miegi. :(

Va, va prisiziuri nesamoniu, paskui nuomone susidaro.

24h Žiūrėk suvaidintas scenas tu ten toliau 

greensideV1.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4342 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...