Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4342 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Tikriausiai man dar vasaros per mažai, reiktu dar kokių poros mėnesiukų tikrai ne pro šalį būtų :) Esmė tame, kad tu kaimo žmonės palaikei debilais, nieko nemokančiais, o visi miesto žmonės pagal tave yra - protingi. ;DD ("Visi žino, kad kaimuose gyvenantys žmonės nėra tokie protingi, kaip miestiečiai." - citata iš tavosios žinutės). Asmeniškai aš reputaciją dėjau, dėl tavo labai debiliškos žinutės, o dėl sekimo tikrai neesu tikras, kas čia deda dėl to, kad atkartoti, kitus forumo asmenys...

Temą yra sukurta skiltyje apie viską, todėl už ką turėtu būti dėdamas įspėjimas? :) Įdomus atvėjis, įdomus.

Matau dediesi labai protingu, kadangi bandai kalbėti už mane. Brangusis, parodyk, kur pasakiau, kad laikau kaimo žmones debilais? :D Nu blemba.. Nebūtų taip juokinga, jei nebūtų graudu.. Skaitykit kas rašoma, o ne tarp eilučių, ir ne pletkinkit kaip jūs supratot mano žinutę. Ir prašau, žaliuk Tu, rink žodžius, nes visgi, garantuoju, kad esu vyresnis, o kaip žinia, vyresnius reikia gerbt. ;) Mane knisa, kai malalietkos susirenka ir bando apsimest daugiau žinančiais už tuos, kurie čia prabuvę kelis metus ilgiau, bet tokio jaunimo nesupaisysi, visur taip buvo, visur taip ir bus. O kad čia skiltis "apie viską", tai nereiškia, kad čia taisyklės negalioja, atveji tu. ;D

Tu faktiskai turetum gauti i snuki, bet uz ekrano esi saugus be baimes  :D Nu visi kartais klystam, paaugsi dar. *Myliu SuperGames.lt*.

O, dar vienas. :D Duosi Tu man į tą snukį, kad taip loji? Tu kaip ir aš, esu saugus už "ekrano", todėl nei Tu, nei aš, tau nieko nepadarysiu, pripažink, tai kitą kartą gali ir pagalvot prieš rašant. Nežinau net ką pasakyt dėl tavo to "paaugsi dar".. :D Pažįsti mane, kad gali leist sau taip sakyt? Ginčytis galėčiau dieną naktį, tiesiog kaip ir sakiau, jaunimas nesupaisomas ir su jais ginčytis yra beviltiška, zuiki. O jei įžeidžiau tavo socialinę padėtį, tai nuoširdžiai atsiprašau.

Ir iš karto sakau, norit man ką pasakyt - PM visada laisvas, nereikia teršt forumo savo išmislais. ;)

Redaguota , nario Fantazistas

Matau dediesi labai protingu, kadangi bandai kalbėti už mane. Brangusis, parodyk, kur pasakiau, kad laikau kaimo žmones debilais? :D Nu blemba.. Nebūtų taip juokinga, jei nebūtų graudu.. Skaitykit kas rašoma, o ne tarp eilučių, ir ne pletkinkit kaip jūs supratot mano žinutę. Ir prašau, žaliuk Tu, rink žodžius, nes visgi, garantuoju, kad esu vyresnis, o kaip žinia, vyresnius reikia gerbt. ;) Mane knisa, kai malalietkos susirenka ir bando apsimest daugiau žinančiais už tuos, kurie čia prabuvę kelis metus ilgiau, bet tokio jaunimo nesupaisysi, visur taip buvo, visur taip ir bus. O kad čia skiltis "apie viską", tai nereiškia, kad čia taisyklės negalioja, atveji tu. ;D

O, dar vienas. :D Duosi Tu man į tą snukį, kad taip loji? Nežinau net ką pasakyt dėl tavo to "paaugsi dar".. :D Pažįsti mane, kad gali leist sau taip sakyt? Supranti, esu iš iš tokios šeimos, kurioje auklėja savo atžalas, tad esu išauklėtas ir nesipurvinsiu su tokiais pašlemėkais kaip Tu, man per žema yra, sąžinė neleidžia. Ginčytis galėčiau dieną naktį, tiesiog kaip ir sakiau, jaunimas nesupaisomas ir su jais ginčytis yra beviltiška, zuiki.

Kas is to auklejimo, jei tavo isprusimas nekoks :D Del to paaugsi, turejau omeny, paprotingesi, su amzium ateina protas :D nors kartais protas pasilieka kazkur :D Tikriaisiai nenutuoki, kad zmones dazniausiai sprendzia apie knyga is jos virselio :D tu, patikek, visiem *Myliu SuperGames.lt* koks tu buvai/esi, bet tavo reputacija krito, kai tu pasakiai tokia nesamone, ir dar tu giniesi, geriau neberasyk, ignoruok mumis, pasislepk gedoj :D

Padedu CS 1.6 Mapperiams.
Jail_Escape 100%  

Mg_Levels 49%

Deathrun_Vyxe 99% (Bugų taisymas)

(redaguota)

Kas is to auklejimo, jei tavo isprusimas nekoks :D Del to paaugsi, turejau omeny, paprotingesi, su amzium ateina protas :D nors kartais protas pasilieka kazkur :D Tikriaisiai nenutuoki, kad zmones dazniausiai sprendzia apie knyga is jos virselio :D tu, patikek, visiem *Myliu SuperGames.lt* koks tu buvai/esi, bet tavo reputacija krito, kai tu pasakiai tokia nesamone, ir dar tu giniesi, geriau neberasyk, ignoruok mumis, pasislepk gedoj :D

O tu žinai koks mano išprusimas? :D :D Tu juk manęs nepažįsti, žmogau, prabusk. :D Tu žinai ką man čia ta reputacija reiškia? Skirtingai nei tau, aš su ja mielai subinę nusivalyčiau, tad apie reputaciją gali nebekarksėt. Žiūriu mėgėjas šnekėt už visumą? Pasiūlymas tau - pradėk nuo savęs, kadangi iš tavo raštingumo galiu pasakyt tą patį apie tavo išprusimą, tai kad nereikia lialia.Dar kalbi Tu apie knygas, kai jos gyvenime nesi laikęs. Eini į kokią profkę (nors vargu ar pradinį baigęs), gyveni su tėvais, iš pašalpų ir vaikštai į biblioteką, kad pakritikuot be patirties pranešimus. :D Ir dabartinė tavo internetinė nuomonė apie mane nieko man nereiškia, kadangi man rašinėtis su tavim yra ir taip per žema, tačiau esu geras žmogus, suprantu ir tuos nuskriaustuosius. :/

(redaguota)

Pažįsti mane, kad gali leist sau taip sakyt?

O tu pažįsti visus kaimo ir miesto žmones, kad gali teikti, jog miesto žmonės yra protingesni už kaimo? :)

O tu žinai koks mano išprusimas?  :D  :D Tu juk manęs nepažįsti, žmogau, prabusk.  :D Tu žinai ką man čia ta reputacija reiškia? Skirtingai nei tau, aš su ja mielai subinę nusivalyčiau, tad apie reputaciją gali nebekarksėt. Žiūriu mėgėjas šnekėt už visumą? Pasiūlymas tau - pradėk nuo savęs, kadangi iš tavo raštingumo galiu pasakyt tą patį apie tavo išprusimą, tai kad nereikia lialia.Dar kalbi Tu apie knygas, kai jos gyvenime nesi laikęs. Eini į kokią profkę (nors vargu ar pradinį baigęs), gyveni su tėvais, iš pašalpų ir vaikštai į biblioteką, kad pakritikuot be patirties pranešimus.  :D Ir dabartinė tavo internetinė nuomonė apie mane nieko man nereiškia, kadangi man rašinėtis su tavim yra ir taip per žema, tačiau esu geras žmogus, suprantu ir tuos nuskriaustuosius. :/

Pats katik apsiverkei, kad taves nepažysta ir kažką tau aiškina, o dabar pats papasakojai viską apie jį? ĮDOMIAI

Redaguota , nario .lukonic`

O tu žinai koks mano išprusimas? :D:D Tu manęs nepažįsti, žmogau, prabusk. :D Tu žinai ką man čia ta reputacija reiškia? Skirtingai nei tau, aš su ja mielai subinę nusivalyčiau, tad apie reputaciją gali nebekarksėt. Žiūriu mėgėjas šnekėt už visumą? Pasiūlymas tau - pradėk nuo savęs, kadangi iš tavo raštingumo galiu pasakyt tą patį apie tavo išprusimą, tai kad nereikia lialia. Ir dabartinė tavo internetinė nuomonė apie mane nieko man nereiškia, kadangi man rašinėtis su tavim yra ir taip per žema, tačiau esu geras žmogus, suprantu ir tuos nuskriaustuosius. :/

Man *Myliu SuperGames.lt*, reikalui esat rasau normaliai, sitam forume rasau kaip noriu :D as ne apie ta +rep forume kalbejau, bet apskritai, ateina zmogus, paziuri tavo zinute ir vuolia, jis taves nebemegsta :D man kaip ir tau ta forumo reputacija suda vietoje, as cia nuo 2008 metu, bet ta +rep visi pirmameciai turi surinke 3x kartu daugiau negu mano per 6 metus :D turim panasumu mes, tik atsiprasau, as is kaimo, ir turbut tave izeidziau palygindamas su savim :D

Jail_Escape 100%  

Mg_Levels 49%

Pričiom čia ką tu veiki už kompiuterio?... VAU... Nu geraj, supratau... Kaip žiūriu tu čia tas ,,specialių gabumų" vaikis būsi.... Su tavim pabandyk padiskutuot kaiką yra tiesiog beprasmiška...

Pritariu, neturiu kantrybes, man taip geda uz ji :D 

Jail_Escape 100%  

Mg_Levels 49%

Pritariu, neturiu kantrybes, man taip geda uz ji :D

Tu manęs nepažįsti, nežinai nei ką veikiu realybėj, nei koks esu, kokią gėdą gali tau už mane būt? Tu supranti kokius vėjus kalbi.. :D Man patinka paskaityt ką jūs parašot, nes jaučiu vienintelis iš čia esančių nesureikšminu jūsų nei reputacijos neigiamos, nei įžeidinėjimų, o tik saldžiai pasijuokiu, nes ta rašliava tokia neargumentuota ir einanti prieš jus pačius.. :D Kalbat apie mano išprusimą patys rašydami kaip lenkai, kalbat apie mano veiklą už kompiuterio manęs nepažinodami, viskas ką jūs apie mane žinot, tai tik mano nicką.. :D Fsio, PEACE OUT. Visgi, klipą pažiūrėkit, atkreipkit dėmesį į temos pavadinimą ir temos turinį, kame esmė buvo. Sakot, kad ir kaimo žmonės yra protingi, dabar supratau, kad klydau ir gerbiu juos, kadangi mano akyse ir esat būtent va tie kaimo žmonės, apie kuriuos kalbėjau pirmuose pranešimuose. Myliu, pamyliu. <3

(redaguota)

nenoriu kišti į šudą rankas, bet teks... pyktis užima, kai tokie fantaziorai varo ant kaimo, kaimas 100 kartų geriau ( jei esi ne vargšas ) . na pvz: su keturačiais pelkėse kokiose, ir + dirbantys ūkininkai daug daugiau uždirba nei miesčionkos,   :) supistas miestieti tu :) pasigydik prieš rašydamas komentarą.

--------------------------------

Pridedu:

Tu manęs nepažįsti, nežinai nei ką veikiu realybėj, nei koks esu, kokią gėdą gali tau už mane būt? Tu supranti kokius vėjus kalbi.. :D Man patinka paskaityt ką jūs parašot, nes jaučiu vienintelis iš čia esančių nesureikšminu jūsų nei reputacijos neigiamos, nei įžeidinėjimų, o tik saldžiai pasijuokiu, nes ta rašliava tokia neargumentuota ir einanti prieš jus pačius.. :D Kalbat apie mano išprusimą patys rašydami kaip lenkai, kalbat apie mano veiklą už kompiuterio manęs nepažinodami, viskas ką jūs apie mane žinot, tai tik mano nicką.. :D Fsio, PEACE OUT. Visgi, klipą pažiūrėkit, atkreipkit dėmesį į temos pavadinimą ir temos turinį, kame esmė buvo. Sakot, kad ir kaimo žmonės yra protingi, dabar supratau, kad klydau ir gerbiu juos, kadangi mano akyse ir esat būtent va tie kaimo žmonės, apie kuriuos kalbėjau pirmuose pranešimuose. Myliu, pamyliu. <3

su tema viskas ok, su tavim tik biškį negerai, pradėjai stūmt ant kaimo... pagalvok prieš rašydamas kažką..

Redaguota , nario Spe3d123

Dar kalbi Tu apie knygas, kai jos gyvenime nesi laikęs. Eini į kokią profkę (nors vargu ar pradinį baigęs), gyveni su tėvais, iš pašalpų ir vaikštai į biblioteką, kad pakritikuot be patirties pranešimus. :D

Nu knygu esu perskaites :D Valkirija, Kaip tampama Albinosais <- savo noru tiesiog is malonumo, kitos knygos, reikalingos mokyklai, tai jei eini i mokykla bent 10klase turbut supranti pats, kad faktas jog irgi perskaiciau :D Ten tus Hamletus visus bla bla. Eisiu 12 klase, ne profke, gaila. Taip, gyvenu su tevais, bet ne is pasalpu :P Sedu dabar bibliotekoj puse 1 nakties. Turbut supranti kad juokauju xD Gyvenimas mano nera toks blogas :D Ka galiu pasakyt apie tave... tu turbut miestietis??? hmm? 

Jail_Escape 100%  

Mg_Levels 49%

(redaguota)

Ko jus cia puolat ant to zmogaus? Tryse pries viena, manau nera sazininga. Jeigu suklydo ar pasake savo nuomone, tai turetumet ja gerbt, o ne peikt, juk visi skirtingi, visu mastymas kitoks, o dabar bandot pasirodyt kokie jus esat kieti ir ispruse uz kompiuterio.

Niekas nepultu, jeigu nenusisneketu, gerai rakink tema manau :D

Redaguota , nario Transformer

Jail_Escape 100%  

Mg_Levels 49%

(redaguota)

Niekas nepultu, jeigu nenusisneketu, gerai rakink tema manau :D

Tai tame ir esme, kad jeigu nepatiko tai eini ir praeini ta tema. va uzmetet visi ta -rep ir viskas, kam dar kistis, juk sakiau, kad visu mastymas kitoks, bet nereikia sprest apie zmogu is vieno jo neteisingai suformuluoto pranesimo. is viso, vertinat jus zmogaus pasakytus zodzius, kai vertint reikia siu kaimo zmoniu kurybiskuma ir fantazija. Virsune.

Redaguota , nario feretabis
(redaguota)

Tu dabar nusauk koki zmogu, pala pala, nepulkit jo, jis gi nekaltas, vienas neteisingas zingsnis cia tik, praeikim sita, paleiskim ji geriau, pasakykim kad blogai padare ir laisvas... 

Palyginimas ryskiai kitoks, bet manau supratai vistiek, kad cia jau nebuvo toks netycia suformuluotas pranesimas, jis dar stenges gintis, ne tai kad atsiprasytu, jis ginasi kad nekaltas :D

Gerai dar tikrai mielai padiskutuociau su jumis vyrai, bet miega noriu ir seip uzpisa jau dw vsiem

Redaguota , nario Transformer

Jail_Escape 100%  

Mg_Levels 49%

(redaguota)

Tu dabar nusauk koki zmogu, pala pala, nepulkit jo, jis gi nekaltas, vienas neteisingas zingsnis cia tik, praeikim sita, paleiskim ji geriau, pasakykim kad blogai padare ir laisvas... 

Palyginimas ryskiai kitoks, bet manau supratai vistiek, kad cia jau nebuvo toks netycia suformuluotas pranesimas, jis dar stenges gintis, ne tai kad atsiprasytu, jis ginasi kad nekaltas :D

Tu pasižiūrėk kokius palyginimus duodi.. :D Kur veiksmai, o kur žodžiai? :D Ir kas gi jūs man būsit tokie, kad turėčiau jūsų atsiprašinėt? Kur sakiau, kad esu nekaltas? Kur aš ginuosi? :D Tik atsišaudau į jūsų žodelius ir viskas. Nusišnekėjai dabar Tu, ryškiai. Sakau, nori Tu kažką dar ginčytis - rašyk į PM, parodyk savo išprūsimą, kadangi čia matau gauni palaikymą, tai pažiūrėsim kas bus, kai nebus aplinkinių šalia.

Dieve, žmonės, ko jūs tokie pagiežingi? :( Tenorėjau klipą parodyt, kaip jie parodijuoja, o jūs čia puolat kaip tie patys kaimo šunys. Eh. Jums arba žaidimų per daug, arba vasaros per mažai.

Mielas, dalbajobe, su kuria vieta skaitote? :)

Biškutį per kurią vietą būsiu dužęs? Jeigu kalbi, eik konkretumo link, mielasis.

Dieve, tyngiu atsakinėt į kiekvieną žinutę. :D Bet viso to esmė tame, kad niekas nepuolė ant kaimo žmonių, tenorėjau parodyt, kad jie yra kūrybingi, tačiau ką jums, pikčiurnoms, parodyt? :D Pavasarokit daugiau, padirbkit, o ne forume liekitės neperskaitę visko iki galo. Fruktai. <3 Gal ir klydau, jūs patys, miestiečiai, beraščiai, tikriausiai vienodi esat, nepykit, nesusireikšminkit, PEACE. Beje, iš kiek galim lažintis, kad tą reputaciją (minusinę) dedat ne dėl to, nes jūs nesutinkat su mano nuomone, o tiesiog sekat pagal kitus ir bandot būt tokie kieti "supergeimeriai"? :D Bet ne ant to pataikėt, reputacija man šiame forume nereiškia nieko. :/

Apsizvalgyk po savo "kaima" gal kur psichiatrineje laisva vieta gausi... Pazystu keleta zmoniu is kaimo, kurie sukure versla uz Atlanto. Taip, kad ne tau skirstyt kur cia kas, kvaili.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4342 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...