Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4342 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

O tu man parodyk, kur taip parašiau, zuiki. ;) Visi žino, kad kaimuose gyvenantys žmonės nėra tokie protingi, kaip miestiečiai. Ko negaliu apie tave pasakyt. :)

Nesvarbu kad kaime gyvenantis žmogus gali būti iš miesto tiesiok persikraustęs ten, išsimokęs žymiai geriau nes ne visi kaimai neturi mokyklų :) Kiekvienas kažko siekantis žmogus pasiekti gali daug. Bėja kad žmogus gyvena kaime nereiškia kad jis neišsimokęs, galbūt jis ir nebus toks gudrutis kaip meistietis, bet mokės žymiai daugiau už tave ir bus žymiai sveikesnis, nei tu dūstantis dulkėse.

4a1530eb418b326d4978c8b3779cc652648.png

O tu man parodyk, kur taip parašiau, zuiki. ;) Visi žino, kad kaimuose gyvenantys žmonės nėra tokie protingi, kaip miestiečiai. Ko negaliu apie tave pasakyt. :)

Tu pats parodei koks tu esi atsilikęs. Esu pats iš miestelio, jis gal panašus tau į tą kaimą. Bet patikėk nėra taip kaip tu manai. :) Einu į gimnaziją, tai ten yra tas pats kaip ir mieste. :)

m4tz2mp.jpg

(redaguota)

Dieve, žmonės, ko jūs tokie pagiežingi? :( Tenorėjau klipą parodyt, kaip jie parodijuoja, o jūs čia puolat kaip tie patys kaimo šunys. Eh. Jums arba žaidimų per daug, arba vasaros per mažai. 

Aš iš miesto, bet esu dalbajobas. Prie ko čia mieste gyvenantis žmogus nėra protingesnis už tą kuris kaime gyvena?

Mielas, dalbajobe, su kuria vieta skaitote? :)

wtf tu dužęs biškuti ar kaip ten pas tave?

Biškutį per kurią vietą būsiu dužęs? Jeigu kalbi, eik konkretumo link, mielasis.

Dieve, tyngiu atsakinėt į kiekvieną žinutę. :D Bet viso to esmė tame, kad niekas nepuolė ant kaimo žmonių, tenorėjau parodyt, kad jie yra kūrybingi, tačiau ką jums, pikčiurnoms, parodyt? :D Pavasarokit daugiau, padirbkit, o ne forume liekitės neperskaitę visko iki galo. Fruktai. <3 Gal ir klydau, jūs patys, miestiečiai, beraščiai, tikriausiai vienodi esat, nepykit, nesusireikšminkit, PEACE. Beje, iš kiek galim lažintis, kad tą reputaciją (minusinę) dedat ne dėl to, nes jūs nesutinkat su mano nuomone, o tiesiog sekat pagal kitus ir bandot būt tokie kieti "supergeimeriai"? :D Bet ne ant to pataikėt, reputacija man šiame forume nereiškia nieko. :/

Redaguota , nario Fantazistas

Dieve, žmonės, ko jūs tokie pagiežingi? :( Tenorėjau klipą parodyt, kaip jie parodijuoja, o jūs čia puolat kaip tie patys kaimo šunys. Eh. Jums arba žaidimų per daug, arba vasaros per mažai. 

Mielas, dalbajobe, su kuria vieta skaitote? :)

Biškutį per kurią vietą būsiu dužęs? Jeigu kalbi, eik konkretumo link, mielasis.

Dieve, tyngiu atsakinėt į kiekvieną žinutę. :D Bet viso to esmė tame, kad niekas nepuolė ant kaimo žmonių, tenorėjau parodyt, kad jie yra kūrybingi, tačiau ką jums, pikčiurnoms, parodyt? :D Pavasarokit daugiau, padirbkit, o ne forume liekitės neperskaitę visko iki galo. Fruktai. <3 Gal ir klydau, jūs patys, miestiečiai, beraščiai, tikriausiai vienodi esat, nepykit, nesusireikšminkit, PEACE. Beje, iš kiek galim lažintis, kad tą reputaciją (minusinę) dedat ne dėl to, nes jūs nesutinkat su mano nuomone, o tiesiog sekat pagal kitus ir bandot būt tokie kieti "supergeimeriai"? :D Bet ne ant to pataikėt, reputacija man šiame forume nereiškia nieko. :/

Tikriausiai man dar vasaros per mažai, reiktu dar kokių poros mėnesiukų tikrai ne pro šalį būtų :) Esmė tame, kad tu kaimo žmonės palaikei debilais, nieko nemokančiais, o visi miesto žmonės pagal tave yra - protingi. ;DD ("Visi žino, kad kaimuose gyvenantys žmonės nėra tokie protingi, kaip miestiečiai." - citata iš tavosios žinutės). Asmeniškai aš reputaciją dėjau, dėl tavo labai debiliškos žinutės, o dėl sekimo tikrai neesu tikras, kas čia deda dėl to, kad atkartoti, kitus forumo asmenys...

Gerai, kad tu niekada nenusišneki, žmogau. :D Matai, čia klipą įmest ir parodyt kaimo žmonių kūrybingumą yra nusikaltimas. :/ Dabar visi faktiškai turėtumėt gaut įspėjimus už tai, kad rašot ne į temą, kadangi temos turinys yra muzikinis klipas, o jūs kalbat apie savo ir miestiečių protą.

Temą yra sukurta skiltyje apie viską, todėl už ką turėtu būti dėdamas įspėjimas? :) Įdomus atvėjis, įdomus.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4342 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...