Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4359 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, labai paliko įdomu, kur ta šaunioji sg administracija? Valdas užmigęs, Aurimas ignoruoja, moderatoriai visi dinge... Kas darosi..? Čia iš vis kas nors bekreipia dėmesį į supergames neskaitant vienintelio moderatoriaus posto verto žmogaus proGreen'o? Iš pradžių priemėt vaikų gvardiją į moderatorius, tai dabar vėl tas pats..? Negi tiesiog negalit bent amžiaus limito uždėt... Biški daugiau subrendusius imkit, nes jai ir toliau nemanau jog ir tos reklamos jūsų išsilaikymui padės... Kas iš to forumo jai jis tuščias.. Ir taip mano manymu jis jau aptuštėjęs ( Nežinau kaip yra iš tikro ). Pažiūrėkit kiek nusiskundimų.. Siaubas..

Pasakiau ką norėjau..

• Teigiamai 4

Sveiki, labai paliko įdomu, kur ta šaunioji sg administracija? Valdas užmigęs, Aurimas ignoruoja, moderatoriai visi dinge... Kas darosi..? Čia iš vis kas nors bekreipia dėmesį į supergames neskaitant vienintelio moderatoriaus posto verto žmogaus proGreen'o? Iš pradžių priemėt vaikų gvardiją į moderatorius, tai dabar vėl tas pats..? Negi tiesiog negalit bent amžiaus limito uždėt... Biški daugiau subrendusius imkit, nes jai ir toliau nemanau jog ir tos reklamos jūsų išsilaikymui padės... Kas iš to forumo jai jis tuščias.. Ir taip mano manymu jis jau aptuštėjęs ( Nežinau kaip yra iš tikro ). Pažiūrėkit kiek nusiskundimų.. Siaubas..

Pasakiau ką norėjau..

Visi tai pamatys , visiems po***.

• Teigiamai 2

Farming simulator 2015 modai!

http://www.ls2k15mods.com/

(redaguota)

Jeigu moderatoriai nėra itin aktyvus temose, ta prasme, jeigu jie nerašo nieko temose, tai dar nereiškia, kad jų nėra arba, kad jie neaktyvūs. Visi moderatoriai daro savo darbą, kurį ir turi daryti - deda įspėjimus žmonėms, kurie pažeidė vienokias ar kitokias taisykles, toks jų darbas - prižiūrėti forumą. Jie neprivalo rašyti temose, kad įrodytų savo aktyvumą.

Redaguota , nario J.Š
  • Teigiamai 1

76561198120178421.png

i5-4690 | GTX 1060 | 250GB SSD | 8GB 1600Mhz RAM | Fractal Design Define R5

forumas pagal aktyvumą ir pagal skaitiklius yra auksciausioje vieotje, visi darbai juda, visi modai dirba, jau beveik nusipirkom rep sistema legalia, ekonomika jau beveik sutvarkyta, vip sistema visai cia pat. viskas bus iki rudens :) o nuo rudens naujas sezonas.. nenorek vasara kad viskas butu tobula :) manau ir administratoriai kurie dirba uz dyka ir perka modifikacijas is savo pinigu irgi turi pailseti :) 

• Teigiamai 3
  • Neigiamai 1

Jeigu moderatoriai nėra itin aktyvus temose, ta prasme, jeigu jie nerašo nieko temose, tai dar nereiškia, kad jų nėra arba, kad jie neaktyvūs. Visi moderatoriai daro savo darbą, kurį ir turi daryti - deda įspėjimus žmonėms, kurie pažeidė vienokias ar kitokias taisykles, toks jų darbas - prižiūrėti forumą. Jie neprivalo rašyti temose, kad įrodytų savo aktyvumą.

Matau jūsų aktyvumą raportavęs temą, kuri akivaizdžiai forume gadina vaizdą savo pavadinimu, nes yra ne toje skiltyje, bet ta tema jau antra diena kaip stovėjo taip ir stovi.

Matau jūsų aktyvumą raportavęs temą, kuri akivaizdžiai forume gadina vaizdą savo pavadinimu, nes yra ne toje skiltyje, bet ta tema jau antra diena kaip stovėjo taip ir stovi.

Matyt blogai reportavai arba ne tą mygtuką paspaudei, nes tarp visų dabartinių raportų taviškės temos nėra.

• Teigiamai 1

76561198120178421.png

i5-4690 | GTX 1060 | 250GB SSD | 8GB 1600Mhz RAM | Fractal Design Define R5

Taip iš dalies tu teisus, bet paaiškink man dalbajobui, kokio velnio už vieną nusižengimą mane baudžia du moderatoriai iš kart, arba dar geriau vienas moderatorius deda 3 įspėjimus už tą patį nusižengimą :lol: Kyla įtarimas, jog net neišmanot savo darbo. Tai tiek iš mano pastebėjimų, o tai ką jau man padarė, tai tikrai prikaišiosiu ilgai :lol:

forumas pagal aktyvumą ir pagal skaitiklius yra auksciausioje vieotje, visi darbai juda, visi modai dirba, jau beveik nusipirkom rep sistema legalia, ekonomika jau beveik sutvarkyta, vip sistema visai cia pat. viskas bus iki rudens :) o nuo rudens naujas sezonas.. nenorek vasara kad viskas butu tobula :) manau ir administratoriai kurie dirba uz dyka ir perka modifikacijas is savo pinigu irgi turi pailseti :)

Jie dirba dykai, nes patys to norėjo, taip vasara, bet bent vakare galima prisėsti ir pažiūrėti, o iš kaikurių moderatorių atsakymo laukiau kelias dienas, nevardinsiu kurie, paskui aiškins, kad šmeižtas ir vėl įspėjimą gausiu :lol: Valdai, aš tau parašysiu tą patį į pm ką rašiau kitam savininkui, pamiršau vardą jo :lol:

Tai atsimerk tada, peržvelk forumą akimis, pagrindiniame puslapyje matos kas ne taip. Ar mes čia turim raportuot, o jūs tik peržiūrėt raportus ir įspėjimus sudėliot?

Ooo taip jie aktyvūs... Ir jie žaidžią tą žaidimą kurį pavadinom "Surask ir paskūsk". Tai ar mūsų darbas prižiūrėt forumą ar moderatorių? :song:

Gerai, kad PGR administracija perimė forumo valdymą į savo "vadžias", bet man nelabai aišku, kaip du (pripažinkime ne patys aktyviausi) spės tvarkyti temas. Žinoma, iki tol niekas irgi ne per labiausiai stengėsi, bet tokius moderatorius kaip ProGreen'as ar Justas galėjot gi palikti, labai abejoju ar būtent per jų acc viskas "sudirbama", juk galit tiesiog imti ir pakeisti slaptažodžius... Tikrai viliuosi, kad šie reiškiniai neparodys forumo "nusibaigimo" pradžios. Taipogi būtų malonu, kad į Moderatorių postus būtų paskirti šiek tiek aktyvesni asmenys, nes pripažinkime, dalis prisijungia kartą į dieną ir pabėga po kelių minučių. Belieka Aurimui ir Valduo palinkėti tik sėkmės. :)

UpcomingEvents_HomeBanner.jpg

Na jei kalbant apie moderatorius, tarkim ProGreen dabar yra išties aktyvus, bet šitas dalykas ilgai nesites garantuoju 100%, po kiek laiko užknis, kai tampi moderatorius visada pirmomis dienomis esi labai aktyvus ir bandai rodyti pavizdi kitiems, bet laikui bėgant viskas nueina žemyn, na bet jeigu ProGreen sugebės išlikti visalaik aktyvus nors labai abejoju tai bus šaunu.

STEAM ID: alek0717
76561198155908169.png

Ohoho progreenas, kad varo  :mucha:  Dabar tik vaidina gerutį, kaip ir visada, kad dirba ir t.t. Praeis mėnesis ar du, šia žiūrėk, kaip ir seni modai šūda mals. 

Būtent :D

Pvž šitame SuperGames.lt per visa gyvavimo laikotarpi kiek moderatorių jau buvo ? 50-100 ? :D

Ir kur tie moderatoriai dabar yra ? O gi beveik visi išmesti, pagrinde priežastis manau yra neaktyvumas. Esme tame jog ir pats buvau moderatorius pirmomis savaitėmis, nu gal ir mėnesiais buvo tikrai noro kažką daryti ir tvarkyti, bet kuo tolyn tuo pradeda viskas gyliai užknist, na o tas aktyvumas mano vis mažėjo ir mažėjo kol galiausiai nutiko taip kad buvau išmestas už tai jog buvau neaktyvus, nors kur ten būsi kai taisyklių pažeidėju nemažėja o kaip tik daugėja :D. Ir šiaip jei galvojat kad nubaudus viena ar kita nari pamažės tų pažeidėju, tai labai klystat jų daugės ir daugės, nes bausmės yra per švelnios, mano nuomonė reikėtu padaryti jog jei narys gauna įspėjimą išviso negalėtu nieko kurti koki nors mėnesi ir tai pat butu gerai kad negalėtu tada iš to ip jokiu acc registruoti ir panašiai.

• Teigiamai 1

STEAM ID: alek0717
76561198155908169.png

Visiškai sutinku.

Nebepirmas žmogus kuria panašaus turinio temas, su tais pačiais klausimais, nes nesupranta, koks dabar metų laikas :D

Visiškai sutinku.

Nebepirmas žmogus kuria panašaus turinio temas, su tais pačiais klausimais, nes nesupranta, koks dabar metų laikas :D

Ogi toks, kai sumažėja pareigų ir atsiranda DAUG laisvo laiko, kurį gali panaudoti kaip tik nori... Ateis ruduo, prasidės mokslai ir vėl visi nesupras, koks metų laikas... Su laiku keičiasi ir atmazai...

• Teigiamai 2

Filthy-Frank.jpg

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4359 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...