Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4361 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Tu kažka gal maišai?

Ir antras dalykas mažai ISP turi,kad free postini??

aš paklausiau kas gali but??

Komentuoju tik dėl savo malonumo, beje neužmiršk, kad išvis turiu tokia teisę kaip komentavimas, juk čia viešas žaidimų forumas. Vietoje to, kad taip "įsižeistum" galėjai tiesiog užskaityti, kaip prikoliuką ir tiek. :)

O mes atsakysim, nematydami kodo.. :)

Visiškai pritariu - nesame čia raganiai ar dar kokių kitokių "super galių" turintys antžmogiai ir tiesiog negalime pasakyti kad tau ten yra blogai iš 10 žodžių.

Redaguota , nario ..+T I K S E R I S+..

UpcomingEvents_HomeBanner.jpg

Komentuoju tik dėl savo malonumo, beje neužmiršk, kad išvis turiu tokia teisę kaip komentavimas, juk čia viešas žaidimų forumas. Vietoje to, kad taip "įsižeistum" galėjai tiesiog užskaityti, kaip prikoliuką ir tiek. :)

Visiškai pritariu - nesame čia raganiai ar dar kokių kitokių "super galių" turintys antžmogiai ir tiesiog negalime pasakyti kad tau ten yra blogai iš 10 žodžių.

Tu gal eik prasičhukink nes rašyt nebemoki jau,ir nefreepostink nevykeli..

Tu gal eik prasičhukink nes rašyt nebemoki jau,ir nefreepostink nevykeli..

:) Kiekvienas savaip suprantame žodžio nevykėlis reikšme, mano akimis nevykėlis tas, kuris prašinėja ir prašinėja pagalbos pats įdėdamas neįdėdamas pastangų. Manai sukursi serverį įdėjęs platintą FS? Nejuokink. Rašyti dar moku ;) čia gali nesijaudinti. Beje jei kylą klausimų dėl freepostinimo, tai palygink savo, bei mano rašliavos apimtį. "Nevykeli".;)

(redaguota)

:) Kiekvienas savaip suprantame žodžio nevykėlis reikšme, mano akimis nevykėlis tas, kuris prašinėja ir prašinėja pagalbos pats įdėdamas neįdėdamas pastangų. Manai sukursi serverį įdėjęs platintą FS? Nejuokink. Rašyti dar moku ;) čia gali nesijaudinti. Beje jei kylą klausimų dėl freepostinimo, tai palygink savo, bei mano rašliavos apimtį. "Nevykeli". ;)

Dabar aiškiai sakyk tu debilas ar apsimeti?

aš tau sakiau kažka apie serverį kurima?

tu rimtai daužtas...

Redaguota , nario Pranas
Įspėtas už: "Forumo narių užgauliojimas."
(redaguota)

Dabar aiškiai sakyk tu debilas ar apsimeti?

aš tau sakiau kažka apie serverį kurima?

tu rimtai daužtas...

Nesiruošiu taikstytis su kažkokio "piemenuko" užgauliojimais, tad praneštą administracijai. 

Įdomu kam kitam panaudotum FS kodą, abejoju ar į patį SP įsidėtum :D. Beje jei nesusiję su serveriu, tai tam yra atskiri sub forumai, nes kiek žinau SA;MP tėra San Andreas Multi Player. :)

P.S Labai žema žaisti su -R3P'ais, bet ką jau padarysi, įrodai savo vertę. :)

Redaguota , nario ..+T I K S E R I S+..

(redaguota)

Nesiruošiu taikstytis su kažkokio "piemenuko" užgauliojimais, tad praneštą administracijai. 

Įdomu kam kitam panaudotum FS kodą, abejoju ar į patį SP įsidėtum :D. Beje jei nesusiję su serveriu, tai tam yra atskiri sub forumai, nes kiek žinau SA;MP tėra San Andreas Multi Player. :)

Žinai yra toks žodis editinimas?>

1bfe8d60801bb00a18458d29adc5cdfb660.png

2e045964855f1ba34d396e3e2ac38516668.png

Rimtas

Redaguota , nario Mariuxa;)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4361 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...