Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4345 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Žodžiu, man iškilo problema keičiant komandą /random. Aš norėjau padaryt taip, kad būtų tarkim parašius: /random VIP rašytų [ RANDOM ] Žmogus kuris laimėjo - VIP, yra: Vardas_Pavardė.

Bet rašant /random VIP rašo: [ RANDOM ] Išrinkti žmogų: /random [ prizas ]

CMD:

CMD:random(playerid, params[])
{
	if(playerDB[playerid][admin] < 4) return SendClientMessage(playerid, RED, "Apgailėstaujame, tokios komandos mūsų serveryje nėra. Rašykite {FFFFFF}/komandos.");
	new string[ 120 ], onlineids[MAX_PLAYERS], playersonline,vardas[MAX_PLAYER_NAME];
	new prizas;
	if (sscanf(params, "ddss",prizas)) return SendClientMessage(playerid, BLUE, "[ RANDOM ] Išrinkti žmogų: /random [ prizas ]");
	for(new i=0; i<MAX_PLAYERS; i++)
	{
		if(IsPlayerConnected(i))
		{
			onlineids[playersonline] = i;
			playersonline++;
		}
	}
	GetPlayerName(onlineids[random(playersonline)], vardas, sizeof(vardas));
	format(string, 120, "{FF0000}[ RANDOM ] Žmogus kuris laimėjo - {FF8C00}%s, yra: {FF8C00}%s",prizas, vardas);
	SendClientMessageToAll(COLOR_GREEN,string);
	return 1;
}

Būtų gerai, kad pasakytumėte kur buvo padaryta klaida, kadangi esu naujokas  8|

logohover.png

Apgailėstaujame, tokios komandos mūsų serveryje nėra. Rašykite {FFFFFF}/komandos.

Kaip tai nėra?

Edgariukai edgariukai ziopla klaidą darai , tu parašiai: Bet rašant /random VIP rašo: [ RANDOM ] Išrinkti žmogų: /random [ prizas ]

Nori kad tau būtų komanda sukurta CMD:random VIP(pkayerid, params[]) o pas taves yra sukurtą tiesiog CMD:random(playerid, params[]).

Teksto jau net nebemokat pakeisti. Pirmą pasidaryk tokia komandą , o tada tau rašys nrml parašius /random VIP tiesiog visko nerašys nes turi dar pakeisti toliau tekstus..

(redaguota)

Edgariukai edgariukai ziopla klaidą darai , tu parašiai: Bet rašant /random VIP rašo: [ RANDOM ] Išrinkti žmogų: /random [ prizas ]

Nori kad tau būtų komanda sukurta CMD:random VIP(pkayerid, params[]) o pas taves yra sukurtą tiesiog CMD:random(playerid, params[]).

Teksto jau net nebemokat pakeisti. Pirmą pasidaryk tokia komandą , o tada tau rašys nrml parašius /random VIP tiesiog visko nerašys nes turi dar pakeisti toliau tekstus..

Sorry už double postą, tik g.r. neklausyk jo.. Kažką nesuprantamo jis čia pasakoja ir tuo pačiu neįmanomo. Redaguota , nario f0cus
  • Teigiamai 1

Better known as f0cus

(redaguota)

Sorry už double postą, tik g.r. neklausyk jo.. Kažką nesuprantamo jis čia pasakoja.

Tuoj gal perdarysiu tau komandą.

Tu išviso isiskaityk ko jis prašo o jis net nera pakeites komandos.. Pamatysi edga parašys i temą ko jam tiksliai reikia ir pamatysi tad neknisk proto ir nedaryk double post. Pats rašai gal nes iš kito gm ištrauksi ?

Redaguota , nario Yuris

Edgariukai edgariukai ziopla klaidą darai , tu parašiai: Bet rašant /random VIP rašo: [ RANDOM ] Išrinkti žmogų: /random [ prizas ]

if (sscanf(params, "ddss",prizas))

Keisk į

if(sscanf(params, "s[10]", prizas))

O ir patį new prizas; daryk į new prizas[10];

Ir šiaip nesi nustatęs kad atskirtų būtent "vip" žodį.

Turėjau omeny, kad būtų vietoj to VIP bet koks žodis, admin, xp, lt wat ever, na bet koks zodis, kad zaidejai zinotu ka laimejo ir t.t.

logohover.png

CMD:random ( playerid , params [ ] ) {
  new prize = 0,
      allplayers,
      pVardas [ MAX_PLAYER_NAME + 3 ],
      string  [ 125 ]
  ;
  if ( playerDB [ playerid ] [ admin ] < 4 ) return 0;
  if ( sscanf ( params , "d" , prize ) ) return 0;
  if ( prize == 0 ) return SendClientMessage ( playerid , -1 , "Prizas = 0" ) ;
  for ( new i; i < MAX_PLAYERS; i ++ ) {
    if ( IsPlayerConnected ( i ) ) 
        allplayers ++;
  }
  new pidas = random ( allplayers ) ;
  GetPlayerName ( pidas , pVardas , sizeof ( pVardas ) ) ;
  format ( string , sizeof ( string ) , "%s Gavo %d litu ( prizas !! )" , pVardas , prize ) ;
  SendClientMessageToAll ( -1 , string ) ;
  GivePlayerMoney ( pidas , prize ) ;
  return 1;
}

Nezinau veikia ar ne ntestavau :D

graphic.png

CMD:random ( playerid , params [ ] ) {
  new prize = 0,
      allplayers,
      pVardas [ MAX_PLAYER_NAME + 3 ],
      string  [ 125 ]
  ;
  if ( playerDB [ playerid ] [ admin ] < 4 ) return 0;
  if ( sscanf ( params , "d" , prize ) ) return 0;
  if ( prize == 0 ) return SendClientMessage ( playerid , -1 , "Prizas = 0" ) ;
  for ( new i; i < MAX_PLAYERS; i ++ ) {
    if ( IsPlayerConnected ( i ) ) 
        allplayers ++;
  }
  new pidas = random ( allplayers ) ;
  GetPlayerName ( pidas , pVardas , sizeof ( pVardas ) ) ;
  format ( string , sizeof ( string ) , "%s Gavo %d litu ( prizas !! )" , pVardas , prize ) ;
  SendClientMessageToAll ( -1 , string ) ;
  GivePlayerMoney ( pidas , prize ) ;
  return 1;
}

Nezinau veikia ar ne ntestavau :D

Aš noriu, kad man tik atvaizduotų tą tekstą (VIP). Per sunkiai mąstot jūs man :D

logohover.png

Gal tu dink iš čia skripteri, man nusiuntė vienas čatus kaip tau siūlė MYSQL gaujos valdymą padaryt, pradėjai, sakytis, kad esas anglas. ;DDD

Visų pirmą tu gal rašyt išmok. Mysql gaujos valdymas yra vos ne kiekvienam platintam gamemode tai koks toklkas tai daryti ? Ir ne mano bėdos kad netiki kad aš anglas. Buratino atlieka.

:D tyngiu siandien jau daryt kazka xd lauk is situ pagalbos tada. Jei nesulauksi iki rytojaus tai parasysiu komanda.

Ai dar yuri eik miskais, bandai kazka is saves parodyt nors NIHER neiseina, esi eilinis GRP editorius. 

Kaip kas galvoja. TU supranti kad jisai nenori ispudingo kažko jisai paprasčiausiai nori kad parašius komandą gautu ne xp o vip ir jis nori kad jam tik atvaizduotų teksta.

Aš pats kaip prisėsiu prie kito kompo padarysiu tau tą kodą.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4345 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...