Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4367 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki visi! Kaip ir supratote iš temos pavadinimo, susikūrė naujas minecraft gameplay kanalas.Šiame kanale žaidžiame daugiau minecraft, jis yra atsidaręs visiškai neseniai.Kuriame netik paprastą minecraft bet ir su modifikacijomis.Prašau jūsų visapusiško palaikymo, jeigu jums patiks mūsų komandos video spauskite like ir subscribe, jeigu turite naujų idėjų ar patarimų rašykite į komentarus !

IŠKARTO PASAKAU:Garso kokybė gali būti bloga, bet jau nuo kitų video ji daug labiau pagerės, kadangi radome programą kuri labai pagerintų garso kokybę.Tai tiek.

Mūsų kanalas:

Redaguota , nario Shaker

Get out of youtube vaix. Ne šeip juokauju, bet tai mano nuomonė kad jūs nepasieksit daug ko dėl šių priežasčių:

Tas pats nuvalkiotas kanalo pavadinimas ( McGamingLT )

Video nėra jokio edito (reiktu nuimti tas juodas linijas, pagerinti garsa ir pnš.)

Intro ( Mano manymu intro pirmajame video yra labai neapsimokantis dalykas )

Multiplayer ( Pirmiausia manau reiktu viską kurti vienam, nes drauge apsunkina darba )

Mikrafonas ( Reikia normalaus mikrafono be trugdžių, kaip manai norisi kitiems girdėti trugdžius )

Minecraft Survivale nereikia sakyti ką tu darysi šiam epizode, tai kažką panašaus turėtu atskleisti video pavadinimas.

Man jūsų video NEPATIKO.

Dabar paklausykit man vaikai, visiems čia ant jūsų yra tikrai po*** ir tikrai niekas nesedėt ir nežiūrės pusę valandos kaip kažkokie vaikai žaidžia minecraft. Tokių kanalų jau yra šimtai ar tūkstančiai, nežinau, statistikų neturiu, bet esmė tame, kad jų jau yra, ir jų jau užtenka, tai gal tiesiog trinkit na*** šitus savo video, ir nebekelkit, padarykit gerą darbą ir nebekyškit youtube serverinių savo nesąmonėm.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4367 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...