Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4369 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki arba ne, bet vėl verksiu apie moderatorius.

Pažiūrim čia: http://www.supergames.lt/topic/188857-apgavoapvog%C4%97-narys-gabas/

a171f2dc6bc00a1729da1c6291ec39c9767.png

Gan aiškiai parašyta, kad reikia įrašyti Vagies inicialus, t.y pirmas vardo ir pavardės raides, o jis parašė visą visą vardą ir visą pavardę. Nueinam į facebooką.

7163f61dc44613d55b6f80d69c28a78a28.png

Opa, taigi taip išeina, kad jis tiesiog paviešino žmogaus facebook duomenis.

Einam toliau.

77b572fc33e3e6b6955b4b5fb8d6dc20555.png

Gintaras redagavo Gabo pranešimą, nes ten yra paviešinti jo facebook duomenys.

Tai taip dabar išeina, kad jis gali viešinti duomenis, o Gabas ne? :)

Nesu nei vieno pusėje, nei vieno nežinau, tačiau į viską atsižvelgiant ir trumpiau tariant:

c3d0981ae770f926eedf4eda7505b006.jpeg

• Teigiamai 6

Jei narys pageidaus jog jo asmeniniai duomenys nebūtų viešinami, jie bus pašalinti, o asmeniui kuris juos paskelbė bandant tai pakartoti, jis bus nubaustas.

Gintaro atveju, jis pats žinojo kad nenori jog jo duomenys būtų viešinami. Dėl įspėjimo, gal kiek ir persistengė.... Jis savo temą jau redagavo, nors tai tikrai jo klaida. Kadangi, manau, kad tai smulkmena, jis gauna tik žodinį įspėjimą.

Temos pavadinimas tai tikrai tinkamas :) Dar kartą pakartosiu: dėl moderatorių nusižengimų, rašykite tiesiai man.

• Teigiamai 1

Reikia Pawn pagalbos? Skype nerašyk.

Jei narys pageidaus jog jo asmeniniai duomenys nebūtų viešinami, jie bus pašalinti, o asmeniui kuris juos paskelbė bandant tai pakartoti, jis bus nubaustas.

Gintaro atveju, jis pats žinojo kad nenori jog jo duomenys būtų viešinami. Dėl įspėjimo, gal kiek ir persistengė.... Jis savo temą jau redagavo, nors tai tikrai jo klaida. Kadangi, manau, kad tai smulkmena, jis gauna tik žodinį įspėjimą.

Temos pavadinimas tai tikrai tinkamas :) Dar kartą pakartosiu: dėl moderatorių nusižengimų, rašykite tiesiai man.

Neįdomūs man moderatorių nusižengimai ir bausmės jiems, aš noriu, kad forumas žinotų :D

Tai kad neskaitai tų tų žinučių asmeninių. Parašiau prieš tris dienas, dar neperžiūrėta.

Kažkaip praleidau šiandien. Šiaip buvau išvykęs.... Festivalių savaitgalis juk. O dabar grįžkime prie temos...

Neįdomūs man moderatorių nusižengimai ir bausmės jiems, aš noriu, kad forumas žinotų :D

O atsakymu jau patenkintas, galima rakinti?

Reikia Pawn pagalbos? Skype nerašyk.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4369 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...