Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4327 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

f9fb2a33376ec23bf189e1d7258c7c6a102.png

Sveiki. Teikiu visokiausias paslaugas.

Užsakymus vykdau kokybiškai, bei stengsiuos greitai.

HTML/CSS

• Dizainų kodavimas pagal jūsų .PSD .
  • Dizainų piešimas ir kodavimas .

Photoshop

• Logotipų piešimas .
  • Parašų, banerių piešimas .
  • Fotografijų koregavimas .

Tinklalapių koregavimas \ Instaliavimas

• IpBoard
  • PHP-Fusion V7
  • WordPress
  • MyBB
  • PhpBB
  • Vanilla

Kontaktai

Redaguota , nario DonSnolva

Šitam forume dar yra likę, protingų koduotojų :o

Perdaug jau "pro" koduotojų atsiranda.. O poto pas manę ar pas kita gera koduotoją bega, kad taisytu tokių "profisionalų" klaidas.

Wooow, such  a flame, such a powerfull people..  Kažkaip p*j man, čia jūsų flame, norim - koduojam? P.s. kas sakos kad yra professionalai? - ogi niekas. So SHUT TA FAK UP

Wooow, such  a flame, such a powerfull people..  Kažkaip p*j man, čia jūsų flame, norim - koduojam? P.s. kas sakos kad yra professionalai? - ogi niekas. So SHUT TA FAK UP

Tu ramiai :| Nešauk... Išgasdinsi visus... Tai, kad tu pats skelbiesi jog esi visų galų meistras....

063b0c0c4717e0c6d85637650ec79535504.jpg

Nebeturiu, net žodžių "visų galų meistre" :o

P.s. nesvaidyk man -rep iš kito acc :| Labai lėkšta...

1. Tavo anglų kalbos gebejimai nieko vertos :) 

2. Norit koduotojat? Koduokit, bet kada jus baigsit vogti klientus pas normalius koderius su savo 5LT kainom? :) Galvoji tai mums patinka? 

3. Manau net w3schools.com html(5)/css(3) nepraeisi ant 100%, o ką sakyti apie PHP / SQL.

4. Get the fuck off fuckin kiddo :) mane užpiso jau po tokiu krievarankių kaip jus taisytį tos supistus kodus. 

graphic.png

Tu ramiai :| Nešauk... Išgasdinsi visus... Tai, kad tu pats skelbiesi jog esi visų galų meistras....

063b0c0c4717e0c6d85637650ec79535504.jpg

Nebeturiu, net žodžių "visų galų meistre" :o

P.s. nesvaidyk man -rep iš kito acc :| Labai lėkšta...

Kompiuteriu dalys - ne Kodavimai ar kokie skriptinimai, o pats kompiuteris, panelė.

1. Tavo anglų kalbos gebejimai nieko vertos :)

2. Norit koduotojat? Koduokit, bet kada jus baigsit vogti klientus pas normalius koderius su savo 5LT kainom? :) Galvoji tai mums patinka? 

3. Manau net w3schools.com html(5)/css(3) nepraeisi ant 100%, o ką sakyti apie PHP / SQL.

4. Get the fuck off fuckin kiddo :) mane užpiso jau po tokiu krievarankių kaip jus taisytį tos supistus kodus. 

1. iš ko sprendi? :D

2. Norim, koduojam, pigiai? čia jau mūsų reikalas

3. PHP Nemoku, SQL irgi nekažką..

4. Kai gausi, kažka iš manes, pasakyk.. pats sutvarkysiu.

(redaguota)

Kompiuteriu dalys - ne Kodavimai ar kokie skriptinimai, o pats kompiuteris, panelė.

1. iš ko sprendi? :D

2. Norim, koduojam, pigiai? čia jau mūsų reikalas

3. PHP Nemoku, SQL irgi nekažką..

4. Kai gausi, kažka iš manes, pasakyk.. pats sutvarkysiu.

Dėl computer master,tai parodo tavo anglų kalbos nemokėjimą. Jeigu nori,kad būtų dalys,tai ir rašyk computer hardware master ar panašiai,bet tik ne computer master (jeigu nesupratai dar,tai computer master - kompiuterio meistras. Fraktuojama,kaip programuotojas visų kalbų.)

Dabar dėl atsakymų į sancio_ pranešimą:

1. Iš "So SHUT TA FAK UP" ir tavo "computer master".
  2. Bet taip jūs mušat rinkos kainą. Poto būs taip,kad profesionalios programavimo paslaugų kainos bus 5lt,o jūsų pradedančiųjų bus 1-2LT. Tai vadinama savęs žlugdymu,bet tik ateityje pajusi ką dirbi dabar.
  3. Tai tada man įdomu koks skirtumas tarp "coder" ir "webber"? Jei dirbi su HTML ar HTML/CSS,tai ir rašyk HTML/CSS coder,o ne apskritai. O webber tu iš vis ne koks. Abu pavyzdžiai siaubingi.
  4. Jeigu jau gaus,tai pats kaltas esi tu. Tai parodo,kad tu neturi atsakingumo ir poto žmonės tavimi nebepasitiki,kad moka pinigus vėl,bet kitam žmogui. Prieš parduodant darbą su turi įsitikinti ne vieną kartą,jog nėra nei 1 klaidos. Bet manau tu tokio dalyko nesuprasi.

Toliau dėl tavo mokinuko paslaugų:

1. Instaliuoji IP.Board ane? Pasiūsk porą pavyzdžių,iškart gausi baudelę. Tu juk supranti,kad tu instaliuoji nulled? Autorinės teisės pamirštos šiame gyvenime jau...
  2. GFX'eris? Aš geriau piešiau 2 dieną,kai tik parsisiunčiau PS. Viskas matosi iš paslaugų paveiksliuko.
  3. Neturi nei vieno kodo pavyzdžio ir jo neįkelia (jei ir turi). Tai parodo,kad kažko bijo.
Redaguota , nario Gabas.

Gaudyk tuos pavyzdžius savo :D

Oj jus protinguoliai atsiradot, kad jobtvajumat. Man buvo uždėje įspėjima, dėl to negalėjau rašyti pranešimu. :)

Beje, IP.Board instaliavimas :D Taip instaliuoju ir ka tu man ? :D Iškart gausiu baudele ? :DDDD Su šituo tai prajuokinai tiesa sakant, taip gal koks iš 100% - 1% gauna baudas :D O taip tai, 100 kartu instaliaves jokių baudų :D

http://www.part.lt/img/f03a51798652557b751e613375285e97681.png

http://www.part.lt/img/e23bd7a9a79b46a31864421e1264cccc243.png

http://www.part.lt/img/0dc804593b25138d275c0d184e0109e1441.png

Beje, IP.Board instaliavimas :D Taip instaliuoju ir ka tu man ? :D Iškart gausiu baudele ? :DDDD Su šituo tai prajuokinai tiesa sakant, taip gal koks iš 100% - 1% gauna baudas :D O taip tai, 100 kartu instaliaves jokių baudų :D

Jei nori galiu pasirūpinti,kad 100% tavo forumo įrašymų būtų gaudomi ir gautum baudas. Nori? Jau atsibodo tokie vaikiūkščiai,kurie už nieką prašo pinigų. Apsiramink pagaliau. Jeigu vat įrašytum legalų tada kita kalba,o dabar nelegalus - draudžiamas. Prašom rašykis,bet poto žinok tavo kaltė bus,kai pareis bauda.

Jei nori galiu pasirūpinti,kad 100% tavo forumo įrašymų būtų gaudomi ir gautum baudas. Nori? Jau atsibodo tokie vaikiūkščiai,kurie už nieką prašo pinigų. Apsiramink pagaliau. Jeigu vat įrašytum legalų tada kita kalba,o dabar nelegalus - draudžiamas. Prašom rašykis,bet poto žinok tavo kaltė bus,kai pareis bauda.

Gal tu čia baik fantazuot ir eik miegot. :)

LDG ne tavo :) O kitu parodyk live demo tada pasakysiu visa nuomone, nors ir taip manau, kad bus klaidu :)

LDG - MANO !!!  pažiurėk tu nh į footeri mandruoli, Design : Greddy o Coder : DonSnolva, tad manau viskas čia pasakyta. Kaip man atsibodo tokie mandruoliai kad *Myliu SuperGames.lt**....

Gaudyk tuos pavyzdžius savo :D

Oj jus protinguoliai atsiradot, kad jobtvajumat. Man buvo uždėje įspėjima, dėl to negalėjau rašyti pranešimu. :)

http://www.part.lt/img/f03a51798652557b751e613375285e97681.png

http://www.part.lt/img/e23bd7a9a79b46a31864421e1264cccc243.png

http://www.part.lt/img/0dc804593b25138d275c0d184e0109e1441.png

Kodus parodyk, o iš piešėjo pusės tu nieko nemoki, paskutinis kiek matau tavo pieštas, bet mano 12-metis brolis tikriausiai geriau nupieštų... Žodžiu, gal ir patikimas, bet naujokas šitoj srity :lol:

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4327 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...