Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Gta san andreas multiplayer(SAMP), counter-strike projektų remėjas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3961 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki visi,

atsirado pinigėlių apie 600LTL, iškart skubėsiu prie temos.

Ko aš ieškau?

ieškau profesionalių,perspektyvų turinčių projektų kurie žada pasiekti tvirtą padėtį samp pasaulyje, o gal būt užimti viršūnes.

Kokie yra reikalavimai?

• Išaugti iš vaikiško mastymo kad viską daryti taip pat ewar.lt ar ecs.lt
  • Turėti unikalų serverį, ar bent serverių tinklą. 
  • [Didesnis pliusas] Turėti unikalių serverių tokių kaip COD
  • kas be ko įeina ir domenas
  • būti vieninteliam savininkui/serverio programuotojui, jei tai nėra tuomet turi būti didelis stažas dirbimas komandoje.
  • metų cenzas siekia apie 14-15

Koks mano tikslas?

Padėti projektams su perspektyvomis savo investicija.

Koks aš esu arba kaip aš save apibūdinčiau?

Esu 18 metų vaikinukas iki šiol CS aplinkoje žaidžiau  kaip paprastas žaidėjas bandžiau kurti projektą, bet kaip ir visalaik pavedė - komanda, todėl prašau kad būtų didelis stažas komandoje arba vienas savininkas.

D.U.K

A: Temoje neradau tavo skyp'o ką daryti?

B: Savo duomenų nedalinu kadangi sulauksiu bereikalingo flood.

A: Ką man daryti noriu kad į mane investuotumėte.

B: Tuomet į komentarus surašykite savo projekto aprašymo arba tiesiog nukopijuokite temos(jūsų projekto aprašymo) URL adresą ir aš sėkmingai peržvelgsiu, jei pasiūlymas patiks - aš su jumis susieksiu.

A: Ar man reikia palikti savo duomenis komentaruose?

B: jei norite kad su jumis susiekčiau, turėtumėte palikti. 

A: Kokia suma siekia investicijos?

B: ji gali būti iki 300 LTL/100EUR

A: Ar domina katik atsidariusieji  projektai?

B: jei net ir jūsų projektas turi unikalų dizainą,forumą, neskubėkit rašyti nes jei rodys panašiai:

5c4edd7cae2e6938fc98d41023eb6a92164.png

Jūs busite atmestas

Tema kuri yra SAMP skiltyse(spausti ant žodžių)

Redaguota , nario MbIL

7-years-strong.png

• ,

Jeigu domina - http://www.csgobaltics.com

CS:GO Baltics – naujai atsidaręs projektas, kurio pagrindinis tikslas yra suartinti 3 Baltijos šalis: LietuvąLatviją ir Estiją, eSport‘o srityje. Kaip galima suprasti iš pavadinimo, mes atstovaujame Counter-Strike: Global Offensive discipliną. Šis pasirinkimas buvo įtakotas mūsų administracijos patirtimi ir žaidimo populiarumo augimu.

Kaip žinoma, CS:GO jau yra pamušęs nemažą rekordų skaičių, o tai reiškia, jog šiai disciplinai pasaulyje yra skiriama vis daugiau dėmesio.

Mūsų organizacija nori ir ketina suartinti LietuvosLatvijos ir Estijos žaidėjus šioje disciplinoje. Vienas tokių įrodymų yra CS:GO Baltics Pro League by Ozone turnyras, kuriame dalyvavo net 60 komandų, būtent iš šių 3 Baltijos šalių.

Ši organizacija buvo įkurta dviejų jaunų ir charizmatiškų žmonių – Edgar „InoX“ B. ir Kamilė „Kitte“ L. Nepaisant to, prie projekto tuoj pat prisijungė žymusis Lietuvos CS:GO filmukų kūrėjas Jokūbas „JaCobb“ S. ir jaunasis programuotojas Lukas „LukaZz“ R.

Mūsų tikslas yra ne tik suartinti žaidėjus, bet ir sukurti vieną didelę šeimą, kuri tarpusavyje dalintųsi ne tik savo patirtimi, bendrautų, bet ir stengtųsi padėti vieni kitiems.

CS:GO Baltics turi savo pagrindinį puslapį, šaunų ir įdomų forumą, streamą, kuriame galite ne tik stebėti organizacijos įkūrėjus, bet ir kartu su jais pažaisti, ar net artimiau susipažinti.

Nepaisant visko, mes visada stengiamės tobulėti ir visada atsižvelgiame į tai, ko prašo mūsų publika.

Prisijunk ir Tu! CS:GO Baltics – 2014 m.

Artimiausi planai: Suorganizuoti CS:GO Baltics 1x1 turnyra su prizai (smulkmenos, kaip pradziai)

Jeigu domina - http://www.csgobaltics.com

CS:GO Baltics – naujai atsidaręs projektas, kurio pagrindinis tikslas yra suartinti 3 Baltijos šalis: LietuvąLatviją ir Estiją, eSport‘o srityje. Kaip galima suprasti iš pavadinimo, mes atstovaujame Counter-Strike: Global Offensive discipliną. Šis pasirinkimas buvo įtakotas mūsų administracijos patirtimi ir žaidimo populiarumo augimu.

Kaip žinoma, CS:GO jau yra pamušęs nemažą rekordų skaičių, o tai reiškia, jog šiai disciplinai pasaulyje yra skiriama vis daugiau dėmesio.

Mūsų organizacija nori ir ketina suartinti LietuvosLatvijos ir Estijos žaidėjus šioje disciplinoje. Vienas tokių įrodymų yra CS:GO Baltics Pro League by Ozone turnyras, kuriame dalyvavo net 60 komandų, būtent iš šių 3 Baltijos šalių.

Ši organizacija buvo įkurta dviejų jaunų ir charizmatiškų žmonių – Edgar „InoX“ B. ir Kamilė „Kitte“ L. Nepaisant to, prie projekto tuoj pat prisijungė žymusis Lietuvos CS:GO filmukų kūrėjas Jokūbas „JaCobb“ S. ir jaunasis programuotojas Lukas „LukaZz“ R.

Mūsų tikslas yra ne tik suartinti žaidėjus, bet ir sukurti vieną didelę šeimą, kuri tarpusavyje dalintųsi ne tik savo patirtimi, bendrautų, bet ir stengtųsi padėti vieni kitiems.

CS:GO Baltics turi savo pagrindinį puslapį, šaunų ir įdomų forumą, streamą, kuriame galite ne tik stebėti organizacijos įkūrėjus, bet ir kartu su jais pažaisti, ar net artimiau susipažinti.

Nepaisant visko, mes visada stengiamės tobulėti ir visada atsižvelgiame į tai, ko prašo mūsų publika.

Prisijunk ir Tu! CS:GO Baltics – 2014 m.

Artimiausi planai: Suorganizuoti CS:GO Baltics 1x1 turnyra su prizai (smulkmenos, kaip pradziai)

UHH NERADAU skype adreso beje kitte pažystam veidas eware inox tai pat uhh abu esat pažystami :)

7-years-strong.png

Atsiprašau, kad dar kartą rašau. Norėčiau paklausti nuomonė - http://www.supergames.lt/topic/169527-deffusionlt-serveriai/ . Kas yra blogai?

P.S čia aišku neverinti, tik tiesiog įdomu ką manai :).

hmm,

Įvertinimas gan aukštas stiprus 7/10, aprašymas gan įdomus, serverio svetainė man irgi patiko, bet jūs vėl gi nieko neišmastote. Tarkim. Šaukyklos dėjimas - nu pabūkit unikalūs nedėkit tos šaukyklos sugalvokit kažką kito, man asmeniškai tas nepatiko.Pasigedau public serverio, kadangi aš swarm serveriuose nesilankau tai ką man dabar daryti? nežaisti tam projekte? taip ir būna dažniausiai žmonės nemoka lošti tam serveryje ir viskas. pačia svetainę būčiau daręs HTML/IPB.

7-years-strong.png

(redaguota)

a2r6gh.jpg

CS-HLDS.LT - Counter-Strike 1.6 bendruomenė.

• Projektas veikia jau virš 1 metų.
• Gražus forumo dizainas.
• Counter-Strike serveriams skiriama daug dėmesio, kad žaidėjams juose būtų kuo smagiau praleisti laiką.
• Forume rasite įvairių pamokų ir siuntinių.

APIE SERVERIUS:
2m29vnr.png 24/7 ON (veikia visą parą).
2m29vnr.png AMXBans v6.13 (ban'ų statistika).
2m29vnr.png SMS paslaugų sistema (galite užsisakyti VIP/ADMIN privilegijas).
2m29vnr.png Nėra jokių nelegalių slowhack (nekeičiami žaidėjų nustatymai).
2m29vnr.png Serveryje nėra jokių lag'ų.

MŪSŲ SERVERIAI:
Pavadinimas: CS-HLDS.LT # PUBLIC [24/7]
Serverio IP adresas: pb.cs-hlds.lt:27015

jzjy20.png Redaguota , nario ArtHa
(redaguota)

a2r6gh.jpg

CS-HLDS.LT - Counter-Strike 1.6 bendruomenė.

• Projektas veikia jau virš 1 metų.

• Gražus forumo dizainas.

• Counter-Strike serveriams skiriama daug dėmesio, kad žaidėjams juose būtų kuo smagiau praleisti laiką.

• Forume rasite įvairių pamokų ir siuntinių.

APIE SERVERIUS:

2m29vnr.png 24/7 ON (veikia visą parą).

2m29vnr.png AMXBans v6.13 (ban'ų statistika).

2m29vnr.png SMS paslaugų sistema (galite užsisakyti VIP/ADMIN privilegijas).

2m29vnr.png Nėra jokių nelegalių slowhack (nekeičiami žaidėjų nustatymai).

2m29vnr.png Serveryje nėra jokių lag'ų.

MŪSŲ SERVERIAI:

Pavadinimas: CS-HLDS.LT # PUBLIC [24/7]

Serverio IP adresas: pb.cs-hlds.lt:27015

jzjy20.png

1metai ir 1 serveris? are you kid me?

pridedu, nemėgstu kai meluoja man primasis banas buvo gegužės mėnesį

Bano detalės   Nikas Suprant1 G!// TautvIs. SteamID HLTV Steamo Bendruomenės ID   IP adresas paslėptas Bano tipas SteamID ir/arba IP Priežastis Aimbotas Remiantis 26 Geg 2014 - 21:04:14 Pasibaigs Niekada Užbanino [MilKoS]KaRoLiS :)(Priziuretojas: KaRoLiS) Užbanintas per CS-HLDS.LT # Public [24/7] (de_inferno) Iš viso pasibaigusių banų 18 Redaguota , nario MbIL

7-years-strong.png

AMXBans restartas, pagalvojai apie tai?

reikėtų įrodymo kad 1 metai nes nemanau kad su tokiu rekordu negalite patys save išsilaikyti iš pelno,

Sveikas aš dar neturiu projekto tačiau ketinu kurti! Jeigu domina prisijungimas ir detalesnė informacija parašyk man į skype, be vėliau būna toks dalykas kaip minčių vogimas!!!

Skype @ g3nocider

na tuomet viską gali aprašyti PM

7-years-strong.png

(redaguota)

hmm,

Įvertinimas gan aukštas stiprus 7/10, aprašymas gan įdomus, serverio svetainė man irgi patiko, bet jūs vėl gi nieko neišmastote. Tarkim. Šaukyklos dėjimas - nu pabūkit unikalūs nedėkit tos šaukyklos sugalvokit kažką kito, man asmeniškai tas nepatiko.Pasigedau public serverio, kadangi aš swarm serveriuose nesilankau tai ką man dabar daryti? nežaisti tam projekte? taip ir būna dažniausiai žmonės nemoka lošti tam serveryje ir viskas. pačia svetainę būčiau daręs HTML/IPB.

Ka siųlai šaukykloje padaryti? Nes kiek mačiau nieko gero nesugalvoja tik pakeičia išvaizda. Beja ar  negeriau padaryti viską tvarkingai bei, kad visi suprastu ir susirsatu ko nori? Tai, kad public serveris yra, tik mažai žmonių lošia aišku tarpais būna daug. Šiaip manau koks skirtumas koks varikliukas į tai nežiūrėsi koks projektas, o svarbu, kad viskas būtų tvarkingai padaryta? :)

P.S. iš web nespręsk koks projektas ar geras ar lievas.

Redaguota , nario aurimasko
(redaguota)

Ka siųlai šaukykloje padaryti? Nes kiek mačiau nieko gero nesugalvoja tik pakeičia išvaizda. Beja ar  negeriau padaryti viską tvarkingai bei, kad visi suprastu ir susirsatu ko nori? Tai, kad public serveris yra, tik mažai žmonių lošia aišku tarpais būna daug. Šiaip manau koks skirtumas koks varikliukas į tai nežiūrėsi koks projektas, o svarbu, kad viskas būtų tvarkingai padaryta? :)

P.S. iš web nespręsk koks projektas ar geras ar lievas.

idėjų sritys yra begalinės gali kiek nori prigalvoti tik aišku reikia įgudžių. "Tai, kad public serveris yra," nuėjes į serverių sritį radau tik JB ir SWARM nebent dabar pridėjai. 

"Šiaip manau koks skirtumas koks varikliukas į tai nežiūrėsi koks projektas, o svarbu, kad viskas būtų tvarkingai padaryta?  :)" visiškai sutinku su tavo nuomone bei ja gerbiu nu bet visdėlto pripažinkim gražus IPB ir HTML derinys neprilygsta .php :)

P.S. buvau ir serveriuose užklydęs :) JB buvau visai smagu bet.. yra bet

Redaguota , nario MbIL

7-years-strong.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3961 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...