Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3937 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, žodžiu kai būną Windows setup ir ten kai kelia failus baigus sukelti failus pasirenku NTFS ar kažkas pnš ir iškart išmeta - setup has determined that drive w is corrupted and cannot be repaired

Kiek suprantu kažkokio disko ar ko trūksta... Pas mane yra tokie - C, D, A(flopikui), G(USB)... Kas dar gali būti čia ? :D Reikia skubiai pagalbos... Nes pasigavau keylog'ą ir pzdc yra :/

Redaguota , nario Jamaika // Karolis

(redaguota)

Patarimas: persirašyk windows, aš pvž moku pats persirašyt, tai persirašau ir viskas tvarkoj. Tikrai nėra sunku persirašyt, mano nuomone lengviausia persirašyt į XP windowsus.

Patyliu...

Tai defragmentuoji diska į kurį nori įrašyt win, tada instalini windowsus ir jeigu kažką meta, reiškias reikia normaliu win.

Aš per USB... 3 windows'us jau mėginau...

Kas nesuprato tai visų pirma įsirašau windows xp professional SP3 į USB per w2f tada už'boot'inu kad pirmiau krautu iš USB kai pasirodo mėlynas langas kad tipo vyksta windows setup pasikrauta tie failai. Na tada pasirenku NTFS ir pasirodo šis tekstas - setup has determined that drive w is corrupted and cannot be repaired

Redaguota , nario Jamaika // Karolis

(redaguota)

Tai defragmentuoji diska į kurį nori įrašyt win, tada instalini windowsus ir jeigu kažką meta, reiškias reikia normaliu win.

Ne defragmentuoji, o formatuoji. O tavo WinXP su SATA tvarkyklėmis? Nes XP be papildomai įskiepytų tų tvarkyklių į SATA hard'ą nesusidiegs :)

Redaguota , nario Tormazas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3937 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...