Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5250 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, nors esu uzsiregistraves gana seniai, mazdaug vasaros pirmoje puseje, bet aktyvus pasidariau dabar, nes zaidimai po truputi pradeda nusibosto, idomiau pasidaro pasedeti forumuose, skype ar dar kur. Taigi siek tiek informacijos apie mane:

Vardas:Silvestras

Pavarde:Zubrys

Metai: Greit bus 13

Ka veikiu laisvalaikiu: Vasara uzsiimu sportu: futbolas,krepsinis, vazinejimas su dviraciu. Ziema tenka maziau praleisti laiko kieme, bet vistiek einu pasisbastyt su draugais arba paciuozinet nuo kalno :)

Kuo uzsiimu: Uzsiemimu neturiu, bet tiesiog megstu pazaisti futbola,krepsini, pavazineti dviraciu.

Ugis:168cm.

Ar turiu panele: Taip, turiu.

Seiminine padetis:Gyvenu su mama, tevai issituoke.

Apie mane:Esu linksmas, paslaugus, bendraujantis, paguodziantis, kartais grieztas ir piktas dede :D Panelem labai atlaidus :)

Gymimo metai:1998-01-12

Foto:Idesiu veliau :)

Ka veiksiu siame forume: Padesiu zmonem kuo galesiu, stengiuos drausminti juos, bendrauti, kuo maziau pyktis ir tiesiog gerai praleisiu laika :)

Tikiuosi sutarsime, nesipyksime ir busime visi draugiski :)

v1.png

Guest Edvis97

Sveikas atvykęs.

P.S. Klaida padarei parasei Seiminine padetis:Gyvenu su mama, tevai issituoke.

Išsiskyrę turėtu būt vietoj issituoke

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5250 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...