Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4340 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Kas mane mato forume, jau senai žino, kad aš esu labai pastabus žmogus. Naršiau kaip įprastai čia ir užsukau į vieno nario (kuris turi keleta tūkstančių pranešimų, bei daugiau kaip 1000 reputacijos - žinomas) profilį ir ten pamačiau tokį vaizdą: žmogus gavęs kone visus apdovanojimus už įvairius talentus. Tas mane nustebino, pradėjau tikrinti. Kaip esu girdėjęs iš moderatorių: norint gauti apdovanojimą už talentą reikia turėti bent 15 temų su darbų pavyzdžiais. Taigi peržiūrėjau kone visas jo sukurtas temas, ir žinot ką... Neradau už ką jis tuos apdovanojimus gavo. Galbūt nusipirko? Visgi tas pats tikrinimas jo temų sukėlė įtarimų ir dėl reputacijos... Suprantat, daug kur tiesiog į minusą įšokęs, o tiek daug turi. Taigi pradėjau ir ją tikrinti, ir jau turbūt nujaučiat ką ten pamačiau... Pastovūs 2 "žmonės" dėlioja jam išeilės, niekur kitur, būtent jam. Ale dosnūs nykštukai? Ar man derėtų viešinti šį narį ar tiesiog "praleisti pro akis"?

• Teigiamai 4
(redaguota)

Kalba eina apie bAxoj?

Matai, daug mąstyt nereikėjo. Kadangi kolkas nežinau kaip ištiesų yra dėl tų apdovanojimų, aš nieko nekaltinu.

Likimo ironija, sukūrus šią temą pats narys man parašė:

[21:35:38] Airidas / aLTeR: Taip?

[21:36:01] -»          bAxoj`: Sveikas, gal gali pasakyti kokį šriftą naudoji. ?

[21:36:04] -»          bAxoj`: Pas tave ant parašo.?

[21:36:48] -»          bAxoj`: Programmer

[21:36:50] Airidas / aLTeR: http://www.supergames.lt/topic/188766-diskusija-neteis%C4%97ti-apdovanojimai-bei-reputacija/

Gal galėtum informuoti šiek tiek?

[21:36:51] -»          bAxoj`: Game

[21:39:41] Airidas / aLTeR: [21:36] -»          bAxoj`:

<<< Sveikas, gal gali pasakyti kokį šriftą naudoji. ?

Dragon Force

Taip ir atsakymų nesulaukiau 8|

Redaguota , nario ΛŁϮΣƦ
  • Teigiamai 1

Del reputacijos prasome rasyti man aurimui abra justui iskarto tikriname reputacija

o medalius galima gauti sukurus 15 temu su darbais , kitaip medaliai neduodami 

Bet temos autorius ir sako, kad jis nėra sukūręs jokios temos kurioj būtų tie 15 darbų už kuriuos gavęs jis medalius visus.

❤️

VFX medalis - gaunamas už VFX žinias. http://www.supergames.lt/forum/289-vfx-galerijaarchyvas/ - VFX forumas, bAxoj žinučių, temų nerasta.

GFX medalis - gaunamas už GFX žinias. http://www.supergames.lt/topic/156524-photoshop-pirmas-darbas/ vienintelė bAxoj galerija visoje skiltyje. Beja, medalis gautas liepos 30, o jo galerija su vienu darbu sukurta 13-tų metų gruodžio 24

Visgi, GFX'erių yra čia daug daug daug geresnių už jį, jis net nesilanko toje skiltyje, bet gavo medalį, nors yra nariai, kurie tikrai aktyviai padeda ir lieka nepastebėti. Tai bAxoj čia atsitiktinai pastebėjai ar reikia nert kuo giliau į rudąją, kad būtum pastebėtas? Šalinkit jūs lauk tuos medalius, kam jie iš viso reikalingi.

• Teigiamai 1

As taip suprantu jeigu turi medali reiskia tu moki kaska PVZ GFX tai taip manau jeigu turi zmogus ta medali manau ir turetu moketi su GFX jeigu jisai nemoka tai kam tas medalis jam reikalingas? ir gerai 15 darbu reikia tai manau turi tie darbai ir grazus buti o ne belekas, ir jeigu nera jo temu tai kam isvis tas medalis yra uzdetas?

money gaat money komt money blijft nooit!

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4340 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...