Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4349 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Labas vakaras forumo lankytojai. Iskilo man problema su kompiuterio temperatura (auksta)..

Temperatura kyla vos nieko nedarant tarp 67-72C

Pic link'as: http://www.part.lt/perziura/6218edb3f00ce513d803ec94ff198644513.png

Noriu jusu nuomones ar tai normalu ar ne, kas tai gali buti ir ka daryti..

P.S. Nesakykit kad nusivalyk dulkes, pasikeisk termo pasta - visa tai esu padares..

Thanks

Redaguota , nario #Nero

Jis sakė, jog valė savo PC, nekartokit to pačio sakinio. Tiesiog klausiu, ar išvalei dulkes ne tik paviršutiniškai, bet ar ir išvalei dulkes tarp aušintuvo grotelių? Ji ne - būtinai tai padaryk. Beje, gal procesorių keitei į galingesnį, o aušintuvas per silpnas? O gal aušintuvo apsisukimus per minutę kažkaip sumažinai? Gal koks virusas įlindo ryjantis CPU? Variantų, kaip matai, yra daug. Dabar vasara, karšta, gal kompas užkištas ten, kur nepatenka nė kiek oro. Daugiau variantų nebeturiu :)

Jis sakė, jog valė savo PC, nekartokit to pačio sakinio. Tiesiog klausiu, ar išvalei dulkes ne tik paviršutiniškai, bet ar ir išvalei dulkes tarp aušintuvo grotelių? Ji ne - būtinai tai padaryk. Beje, gal procesorių keitei į galingesnį, o aušintuvas per silpnas? O gal aušintuvo apsisukimus per minutę kažkaip sumažinai? Gal koks virusas įlindo ryjantis CPU? Variantų, kaip matai, yra daug. Dabar vasara, karšta, gal kompas užkištas ten, kur nepatenka nė kiek oro. Daugiau variantų nebeturiu :)

Galima sakyt viska tapati pakartojai ka aš rašiau. :)

Beje jisai to nebuvo parašes kad išvale dulkės, jis paredagavo temos posta vėliau. :)

Buvau issiardes visa kompiuteri kiekviena detale esu nuvales, nieko ne redagavau cooleriui, kompui perasyti window'sai veikia greitai kaip bite, praskanavau pc nieko nier. Sildo kaip karstas radijatorius..

Išsiaiškinau kas per problemos man buvo su temperatūra - rakinam temą

Dėkui kebra už pagalbą

Tai gal papasakosi kokios problemos buvo? Juk kitiems tai gali būti aktualu ir naudinga :)

"A comfort zone is a beautiful place, but nothing ever grows there."

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

i5-2500 3.3 Ghz | Asus P8Z77-V LX | Corsair Vengeance Black 1x4GB 1600MHz | MSI R7870 2GB OC | Chieftec 500W 80+ | Zalman Z3 PLUS Black 5 fan' +2LED | LG IPS 23MP65

Jokios problemos nebuvo tik teko pasidomėti plačiau apie patį procesorių... Gamykliškai sukūrtas procesorius, kurio normali temperatūra (60-70C)  :shok:

Koks čia cpu? Spėju kažkas iš amd. :)

"A comfort zone is a beautiful place, but nothing ever grows there."

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

i5-2500 3.3 Ghz | Asus P8Z77-V LX | Corsair Vengeance Black 1x4GB 1600MHz | MSI R7870 2GB OC | Chieftec 500W 80+ | Zalman Z3 PLUS Black 5 fan' +2LED | LG IPS 23MP65

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4349 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...