Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4356 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Nematau tikslo tai daryti. Tiesiog nemanau, kad tu turėtum tai daryti dėl kitų, juk tu gyveni sau, o ne kitiems. Gerai tu šiuo metu, gal ir neturi draugų, tavęs ten nemėgsta, bet juk tai tik dėl to ką tu padarei kitiems. Jei nori, kad su tavimi elgtus gražiai, tai ir tu su kitais elkis gražiai. Patariu nesusidėti su blogais žmonėmis, tiesiog nesusidėk, nes tau tai nieko gero nepadarys, tik tau blogiau bus. Jei galvoji, kad tu nesusirasi daugiau draugų tu klysti, gerų draugų nereikia skaičiuoti, jų užtenka turėti ir 2, svarbu, kad jie tau padės bėdoje, ir visada kada tau jų reikės, priešingai nei "apsimetėliai" kurie tik norės dar tave labiau įskaudinti, ir rasti sau naudos iš tavęs. Aš prieš metus~ supratau, kad "apsimetėliai" nieko verti, ir pasilikau tik tikrus draugus, ir dabar juos galėčiau suskaičiuoti ant pirštų, bet jaučiuosi daug geriau nei prieš tai. Susirask sau patinkanti dalyką, užsiimk juo, ir pamiršk tuos blogus dalykus, tikrų draugų nesurasi, jie patys ateis. Tikrai jei parašytum į A.Ž, arba Skype pasiūlyčiau pora motyvuojančių puslapių, kurie mane vos ne kasdien motyvuoja keltis iš lovos, ir gyventi taip, kad man būtų malonu vakare nueiti miegoti ir galvoti "Greičiau rytojus, nuveiksiu dar geresnių dalykų". Tikrai nepasiduok kitiems, manau, kad kiekvienas galim pasiekti ko norime.

Trumpas atsakymas: ne. Niekada.

Ilgoji versija:

Taip, dabar atrodo, kad gyvenimas yra visiškas šūdas ir turbūt niekada nepagerės. Atrodo kad tie brangūs žmonės, kurie galbūt kažką padarė ar pasakė, niekada neatleis ir kad, galbūt, niekada nebesusidraugausi su niekuom, o jei ir susidraugausi tai tie žmonės kitokie ir t.t.

Esi jaunas, visas gyvenimas prieš akis. Žmonės ateis ir išeis su kuriais pyksies, mylėsi, nekęsi, verksi. Bet galų gale reikės suprast, kad gyveni dėl savęs, o ne dėl kitų. Gyveni ne tam, kad kitas žmogus turėtų draugą ar turėtų ką apipliatkint mokykloj per pertrauką. Gyveni tam, kad patirtum kuo daugiau dalykų, tik tos patirtys nevisada būna geros.

Moralas tame, kad visa šita šūdų krūva, kuri dabar verda tavo gyvenime kaip atėjo, taip ir praeis. Visa ta drama pasibaigs, tik jei pasirinksi lengviausią (bailio) kelią, ji pasibaigs greičiau. Klausimas yra, ar esi pasiruošęs paaukot visą likusį savo gyvenimą vien dėl to, kad kažkam neįtikai?

Ar tu tikrai nori atiduot galimybę pirmą kart atsigult į lovą su mergina? Nori atiduot savo galimybę laimėt teleloto? Nori atiduot savo galimybę susirast naujų draugų, išvažiuot į kitą miestą, pamatyt pasaulį, sukurt šeimą?

Dabar dar mokaisi, ir tas kas vyksta gal ir atrodo kaip pasaulio pabaiga, bet iš asmeninės patirties galiu pasakyt, kad kai baigsi mokyklą, su 99% tų žmonių tikriausiai niekada ir nebesikalbėsi. Tada suprasi, kad tavo gyvenimas yra tik tavo ir tu jame gali daryt ką tik nori. Ir tegu užsišeria by**** tie, kuriems nepatinka tai, ką tu veiki.

Ir kai darysi tą, kas tau patinka, ir tai nesiseks, visada atsimink, kad niekam niekas nesigauna iš pirmo karto. Tie, kuriems gaunasi yra sušikti melagiai ir apsimetėliai.

Kiek kartų reiktų bandyti kažką padaryti, kad pasisektų? Šitas paveikslėlis parodo, kad reikia bandyti tol, kol išeina. Turi dvi rankas, dvi kojas, kvėpuoji taip pat kaip ir visi kiti. Skirtumas tarp tavęs ir kitų tas, kad kai kurie PER ATSITIKTINUMĄ visą tą pasiekia ar padaro greičiau. Visi esam lygųs, tik kai kurie laimi loterijoj greičiau, nei tu. Bet atsimink, kad vienintėlis būdas loterijoj pralošt yra nieko nedaryt - nusižudyt.

b064d6cc9ba595803ae3b69.png   i kri evri taim

• Teigiamai 4
  • Neigiamai 2
(redaguota)

Aišku kad šūdiniausia išeitis savižudybė. Kad ir žinau kad ir aš nuo tavęs nukentėjau, bet ir pats durnas buvau kad taip lengvai pasileidau, ir atidaviau tau 2 cs go giftus, ir koks skirtumas kad jų bendra vertė apie 40 lt, buvo tie pinigai, ar nebuvo, pox, nuo to bomžu nepasijaučiau, per vasarą užsidirbau 6 kart daugiau. Gyvenime tu dar nieko nepatyręs, o jeigu tu nori žudytis dėl kažkokio forumo, tai atsiprašau bet tik debilas taip galėtu pasielgti. Išvis dėl interneto čia nėra ko parintis, dar yra realybė, o realybė yra visai kas kito. Pats asmeniškai bijau mirties, tad net nepakelčiau prieš save rankos.

Redaguota , nario - Linas

Aišku kad šūdiniausia išeitis savižudybė. Kad ir žinau kad ir aš nuo tavęs nukentėjau, bet ir pats durnas buvau kad taip lengvai pasileidau, ir atidaviau tau 2 cs go giftus, ir koks skirtumas kad jų bendra vertė apie 40 lt, buvo tie pinigai, ar nebuvo, pox, nuo to bomžu nepasijaučiau, per vasarą užsidirbau 6 kart daugiau. Gyvenime tu dar nieko nepatyręs, o jeigu tu nori žudytis dėl kažkokio forumo, tai atsiprašau bet tik debilas taip galėtu pasielgti. Išvis dėl interneto čia nėra ko parintis, dar yra realybė, o realybė yra visai kas kito. Pats asmeniškai bijau mirties, tad net nepakelčiau prieš save rankos.

Kada aš ką ištavęs pavogiau?

ʀʏᴀɴ // sᴍɪᴛʜ

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4356 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...