Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4373 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, o gal ir nelabai. Šiandieną, o gal ir vakar nusprendžiau, pagalvojęs, apie dabartines teikiamas paslaugas, jog reikia daryti PERVERSMĄ , o taip PERVERSMĄ. Kuom viskas keisis? Greitos, kokybiškos ir LABAI PIGIOS paslaugos. Kodėl labai pigios? - Kaikurie žmonės iš SA:MP plešia labaai daug pinigų, o iš tikro, sistemos kartojasi ir kartojasi. Anyway, aš pradėsiu teikti kokybiškas ir pigias paslaugas.

Ką aš sugebu?

• Galiu parašyti modifiakciją unikalią ( new.pwn ), bet jums reikia turėti to miesto, miestelio(-ų) mappus arba bent dirbantį mapperį. ( GRP/RPG )
  • Sukurti tokias modifikacijas kaip STUNT/DM/DRIFT ir panašiai.
  • Stipriai redaguoti modifikaciją. ( Žinoma, keiščiau ir dalį sistemų ).
  • Sutvarkyti modifikacijoje esančias klaidas, bugus, errorus, warningus.
  • Jeigu yra galimybė, galiu optimizuoti kodą.
  • Kurti įvairias sistemas, komandas, darbus ar panašiai.
  • Jeigu dar kažko nepaminėjau, teiraukitės skype.

Moki tai moki, o kainos?

• Dėl kainų - viskas derinama. ATSISKAITYMAS BANKU, TINKA BET KOKS ( MANO mokejimai.lt )

Kontaktai

ʀʏᴀɴ // sᴍɪᴛʜ

Sveiki, o gal ir nelabai. Šiandieną, o gal ir vakar nusprendžiau, pagalvojęs, apie dabartines teikiamas paslaugas, jog reikia daryti PERVERSMĄ , o taip PERVERSMĄ. Kuom viskas keisis? Greitos, kokybiškos ir LABAI PIGIOS paslaugos. Kodėl labai pigios? - Kaikurie žmonės iš SA:MP plešia labaai daug pinigų, o iš tikro, sistemos kartojasi ir kartojasi. Anyway, aš pradėsiu teikti kokybiškas ir pigias paslaugas.

Ką aš sugebu?

• Galiu parašyti modifiakciją unikalią ( new.pwn ), bet jums reikia turėti to miesto, miestelio(-ų) mappus arba bent dirbantį mapperį. ( GRP/RPG )
  • Sukurti tokias modifikacijas kaip STUNT/DM/DRIFT ir panašiai.
  • Stipriai redaguoti modifikaciją. ( Žinoma, keiščiau ir dalį sistemų ).
  • Sutvarkyti modifikacijoje esančias klaidas, bugus, errorus, warningus.
  • Jeigu yra galimybė, galiu optimizuoti kodą.
  • Kurti įvairias sistemas, komandas, darbus ar panašiai.
  • Jeigu dar kažko nepaminėjau, teiraukitės skype.

Moki tai moki, o kainos?

• Dėl kainų - viskas derinama. ATSISKAITYMAS BANKU, TINKA BET KOKS ( MANO mokejimai.lt )

Kontaktai

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Moki tai moki, o kainos?

Šitas pramušė :D

Nei tu sukursi nei ką . Ir manęs čia kaip moki nekišk , nes aš nesigiriu , kad tai padaryčiau , nes žinau , kad po šio pranešimo įkiši mane , kad ir tu to nepadarytum . - Taip , nepadaryčiau .

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Moki tai moki, o kainos?

Šitas pramušė :D

Nei tu sukursi nei ką . Ir manęs čia kaip moki nekišk , nes aš nesigiriu , kad tai padaryčiau , nes žinau , kad po šio pranešimo įkiši mane , kad ir tu to nepadarytum . - Taip , nepadaryčiau .

+ unikalia , nejuokink . ;D

Nori? Galim sukovoti :]

ʀʏᴀɴ // sᴍɪᴛʜ

Nori? Galim sukovoti :]

Ir ką tu sukovis ? Iš kitų modų paimdamas skriptų ? Ech , aš nesigiriu , kad esu profesionalas moku kiek moku .

Kam tie battle ? Galvoji bijau pralošt ar kaip čia pas jus ? :D Neikiek , ne tam čia sėdžiu šiame forume . :)

+ http://www.supergames.lt/topic/188135-teikiu-modifikacij%C5%B3-k%C5%ABrimai/ Siūlyčiau šiuo asmens paslaugas pirkti - patikimą , ir tikrai padarys pagal jūsų norus ir tikrai čia galima grįsti UNIKALIAI .

Yra bendravęs, tiek, kad padėjau ištaisyti CRASH bugą, kurio pats nesugebėjo, apie unikalumą, ne tau kalbėt Arminai :]]

O kas kalba ??? Tu sakai unikaliai sukūrtum , o aš kažką apie tai sakiau , kad aš tai sugebėčiau , parašiau , kad NE .

Ką tu padėjai sutvarkyti , crashino kaip crashiną , kokia pagalba , kad serverį crash'iną , o padės susitvarkyti ištrinus iš SQL kelias lenteles.  xdd

Keistas žmogelis , kviečia iškarto į skype , floodina iškarto su savo tais battle kaip vaikėzas .

Nors pačiam pirmam pranešime , parašiau , kad nesupro , ir , kad sukūrčiau kažką unikalaus .

O tas iškarto primeta save geriausiu šiam forume , kad aš mldc kažką moku ir panašiai .

Juokas iš tokių tik imą , išreiškiau savo nuomonę , kad unikaliai nepadarytu , o viską iš kitų GRP modų imtu ir vsio tak .

Ech , ką norėt , vaikas dar . Pc jam gyvenimas , o ne kiemas , draugai . Ant tiek į pc įsinerės, kad nebesupranta kas darosi čj .

(redaguota)

[21:00:12] »Rimas.: ?
[21:00:24] »Rimas.: 3 sekundes.
[21:00:26] etc: Kodėl netiki, kad
[21:00:28] etc: aš
[21:00:34] etc: atsiprašiau
[21:00:37] »Rimas.: Ir netikėsiu.
[21:00:37] etc: nenuoširdžiai?
[21:00:43] »Rimas.: Todėl, kad todėl.
[21:00:52] etc: keistas tu man ;>
[21:01:08] »Rimas.: Tai šaunu.
[21:01:17] etc: Pasikėlęs.
[21:01:19] etc: Tiesiog.
[21:01:24] »Rimas.: Niekados nebuvau pasikėlęs.
[21:01:30] »Rimas.: Ir nėra reikalo man pasikėlusiam būt.;
[21:01:33] »Rimas.: Kas bendrauja tas žino
[21:01:34] etc: Neatrodo
[21:02:00] »Rimas.: >:, kaip ir man atrodo, kad čia ne rimtai atsiprašynėji,o kad nestumtu ant tavęs. Jono paklausk ar aš pasikėles, ar kitų.
[21:02:10] etc: Aš ne rimtai?
[21:02:13] »Rimas.: Ne.
[21:02:18] etc: Norėjau susitvarkyti savo vardą
[21:02:22] »Rimas.: Kad nestumtu.
[21:02:23] etc: o tu toliau slaptaisi
[21:02:25] »Rimas.: ir tieiog.
[21:02:27] »Rimas.: Ką slaptausi?
[21:02:38] etc: Rimas, Darius, kas dar?
[21:02:47] etc: nauajs skaipas/
[21:02:52] etc: acc sg
[21:02:58] etc: neturiu tolko su tavim dbr rašytis
[21:02:58] »Rimas.: Amh. Galiu visur pasakyt. Neturiu ko gėdytis, nedarau kaip tu su šimtų acc. Nenorėjau to daryt ant to dėl keletos žmonių. James'Costello nickas pamirštas buvo.
[21:03:02] »Rimas.: Ne kaip tu su šimtais
[21:03:03] »Rimas.: sg acc
[21:03:04] »Rimas.: ir skypių
[21:03:07] »Rimas.: (inlove)
[21:03:15] »Rimas.: Rimantas mano tikras vardas yra.
[21:03:17] »Rimas.: O Darius nea.
[21:03:20] »Rimas.: Darius kaip ir skypinis.
[21:03:23] »Rimas.: Kaip pvž
[21:03:28] »Rimas.: Rimas ( gi tikras vardas MARIUS jo)
[21:03:28] etc: neįdomus
[21:03:32] »Rimas.: Tu man ir neįdomus.
[21:03:37] »Rimas.: Viskas?
[21:03:50] »Rimas.: Sako dar pasikėlęs, kiek ankščiau su tavim bendraudavau,
[21:04:04] »Rimas.: Pats žinotum, kad nesu pasikėlęs.

Po šito reikalo-

ETC rašyto pranešimo citata: 

Nepatikimas, kodėl? Nemokantis bendrauti žmogus, jo buvo atsiprašyta, jis vėl again. Be to, kam sau mėteisi iš kito nicko rep :]

Ką jus manot? :?

Redaguota , nario James'Costello.
  • Teigiamai 1

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4373 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...