Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4373 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki,

Apie mane:

SA:MP pasaulyje kitiems esu žinomas kaip Divito( Ernest_Bennet ), tikras vardas yra Ernestas ir man yra 16 metų. Jau prie šio žaidimo t.y Gta San Andres MultiPlayer( SA:MP ) sėdžiu gan ilga jei neklystu 4 metai, iš jų 3 metus skriptinu su PAWN, bet aišku, kaip pradėjau mokytis PAWN kalbos į tai nežėjau rimtai, nes buvau dar labai jaunas. Savo tikslams esu sukures daug sistemų, kelias modifikacijas, nemažai projektų.
Dažniausiai projektams kitiems neatstovauju, atstovavau Greyhlife.LT projektui, trumpa laiko tarpa rpg-best.lt( išėjau pats ) ir dar daug kitu projektų, šiuo metu atstovauju savo projektui www.Montgomery.LT.

Ką aš darau? 

Pastebėjau tikrai daugumai reikia vis nauju modifikacijų, bet mažais kas užsiema tokiais dalykais, todėl nusprendžiau teikti paslaugas t.y kurti modifikacijas.

Aš kuriu:

• Modifikacijas nuo new.pwn ( Naujas, unikalias ).
  • GRP/RPG/DRIFT/STUNT ir kitų stilių modifikacijas.
  • Taip pat galiu stipriai redaguoti kokia nors modifikaciją.
  • Viską kas susiję su modifikacijomis.

Garantuoju:

• Iš mano rankų modifikacija atiteks tik vienam žmogui t.y tam kuris ją užsisakė ir man sumokėjo pinigus.
  • Kokybiška darbą.
  • Darbo laikas priklausys nuo modifikacijos privalumų, bet pasistenksiu greičiau viską pabaigti.
  • Unikalius modifikacijos darbus.
  • Jūsų idėjos įvykdymą.

Kainos:

• RPG/GRP unikalios modifikacijos nuo 300LT.
  • Modifikacijos paredagavimas nuo 60LT.
  • DRIFT modifikacijos sukurimas nuo 60LT.
  • STUNT modifikacijos sukurimas nuo 60LT.

Pradedant atlikti modifikaciją norėsiu gauti 50 procentų nuo sumos, jog nelikčiau apgautas, modifikacijos progresą matysi kas savaitę t.y atsiųsiu ką padariau, vaizdinę medžiagą ir tekstinį dokumentą.

Atsiskaitymas : Tik BANKU!

Redaguota , nario Divito

1.2.3....
Soon... New. Unique.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4373 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...