Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4375 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, taigi esu Karolis dar kitaip žinomas kaip Jamaika Solution. Man yra 16 metų ir kagi ieškau projekto... Scriptinu galbūt jau vienerius metus per tuos vienerius metus daug ko išmokau žinoma nesu profesionalas bet ką reikia tą mokų. Neseniai buvau metęs visą scriptinimą, nes buvau viename projekte kaip žaidėjas, bet kadangi serverio savininkas visus pavedė kaip eilinį kartą ir ale startuos kitą mėn su nauja modifikacija, trečias startas jau bus... Na žodžiu ką aš moku ir kaip aš dirbu. Prie modifikacijos dirbu tada kai galiu, tiksliau kai sėdžiu prie kompiuterio tada dirbu. Naudoju tik MySQL duomenų bazę. Ko jums reikia kad aš ateičiau pas jus ? Gerai būtu kad būtu jau domenas, maketuotojas, dar galit turėti modifikaciją, bet čia nebūtina galiu pradėti ir nuo new.pwn. Tik prašau nekvieskit tie vienadieniai projektėliai, esu nusiteikęs dirbti rimtai. Ir dar neblogai būtu kad pačiam savininkui būtu 15 - 16 metų. Susidomėjai ? Kviesk skypę - karolisss39

Redaguota , nario Jamaika // Karolis

(redaguota)

Manau vasarai nieko neišeis su SA-MP serverių kurimu, net ir žiema nelabai kas išeina, o ypač vasara serverio kūrimas yra bevertis.

Nesutinku su tavimi, vasarą serverį kurti galima, kadangi gali būti blogi orai, todėl per tą laiką ir gali scriptinti, taipogi gali scriptinti ir vėlais vakarais, aišku jeigu tau nesimiega, bet aš asmeniškai mieliau išsimiegočiau (darbas ir kt.). Mano nuomone, kad vasarą scriptinti galima, bet jokiu budu NEstartuoti, nebent tavo forume šimtai žmonių laukia starto..

Redaguota , nario Rocky'

Nesutinku su tavimi, vasarą serverį kurti galima, kadangi gali būti blogi orai, todėl per tą laiką ir gali scriptinti, taipogi gali scriptinti ir vėlais vakarais, aišku jeigu tau nesimiega, bet aš asmeniškai mieliau išsimiegočiau (darbas ir kt.). Mano nuomone, kad vasarą scriptinti galima, bet jokiu budu NEstartuoti, nebent tavo forume šimtai žmonių laukia starto..

Kodėl taip manai? villagestory startavo, vasarą, ir žiūrėk kas išėjo per startą 160 forume 80 žaidime.

4a1530eb418b326d4978c8b3779cc652648.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4375 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...