Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4825 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

HHH mano nuomonė dabar pasikeitė. Beje pazystu "Gerų" Žmižonių, skripterių kurie žaidže sarg'e :|

INFO:

Sarg prieš Lrg.lt Testa:(1 valanda) ~227

Per Lrg.lt Testa: Sarge ~200------ Lrg ~300

Sarge beveik nepamažejo žmonių. (tik ~30)

Lrg po 20 min ~136 + sargiečei reklamerei :)

Admin_Bumeris Lrg atidaryme nedalivavo.. :) Mes kartu smagei iš jų pažvengėm.. :D :D :D :D

1 Žmogaus "statistika":

Lrg 1vt vLRG 2vt Sarg 3vt

Dabar aš esu už sarg. ir jei jūs kada ten buvote gerbemas'a tikrai suprasit... :liuxas:

asd1.gif

• Atsakymų 246
  • Sukurta
  • Paskutinis pranešimas

Top rašytojai šioje temoje

Top rašytojai šioje temoje

Uz Sarg.LT,Ne uz Suda LRG.LT Tas Nostesi Jis Pilnas Dalbajobas Nu Krc! Ijunge Serva :D ir 500Zmoniu Iejo Ir Pradejo Luzti :D ir Reg Buvo Negalima padarit Nu krc LRG.LT Ne Servas o Sudas Pilnas!Nostesi dalbajobas, Siti "LRG Hackeris" Pradejo Dosint Sarg.LT ne Uz ka nu krc! Geriau Sarg.LT Nei Sitas Sudas LRG,100% Kaip Paleis Serva Kitas Men.Ateis Ir Luz Serva ir Uzdarys Nostesi Ji :D Nu Krc Tai Stopudovo :P

Ir Kiek Sitas *Myliu SuperGames.lt* sako Atidarisim Jau Sitam Men.tai irgi Stopudovo Kad neatidaris ;D

SARG - Matėt kiek žaidė žaidėju kaip paskelbė kad lrg atsidarys? Po 250 ir mažiau buvo dabar siekia netoli 400.

LRG - Greit atėjo daug žmoniu ir gal kokie 80 ar daugiau žmonių pradėjo stumti ant LRG ir pažėkit dabar kaip sumažėjo ten viskas.

Tai vistiek reikia už kažkatrą balsuoti balsuoju už SARG

REVAN - Mano nick.

LRMG.LT

sarg.lt yra freeromas palikes as iš jo lyvinau turejau acc su 140k xp namu 2car inf ir bullet dar 2 milai kišenei bet kas iš to jai nera idomumo lošt

-- Papildyta --

o tas jusu mLRG.lt nesu jame lošes bet manau kad geresnis už sarga bet ir jis manes netraukia

Atiduok man tuos 2milus. SARG.LT yra tikrai geresnis servas, LRG dar net neatsidaro...

Achujėl tas Sarg.LT Bugus radau rašau /admin Bugą radau Atrašo į sms eik n* mum nerūpi piz*ąąą Mano nuomonę lrg.lt . Žiūrėsim kaip būs ar geresnis Tas supist** sarg.lt ar LRG.LT

Nemeluok tu čia gerai?

Ko jus ant to sarg taip varot? Visi tik pavydi ir tiek viskas gerai padaryta ir įdomu žaisti o ne kaip kituose serveriuose (aš nežaidžiu sarg seniau žaidžiau) tai kad tiesigo visi pavydi.

SARG

1.2.3....
Soon... New. Unique.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4825 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...