Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4268 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, Pradedant Youtube'inti manau svarbiausia įdomūs video. Taigi noriu jums pasiūlyti gan gerą dalyką suburti grupę kuri žaistų įvairius žaidimus Online kas norėtų Galėtų ir SinglePlayer video filmuoti, bet svarbiausia tai kad visi iš širdies pasilinksminsime ir taip pat PaYoutubinsime todėl kas norėtų prisijungti prie kompanijos būtinai reikia turėti : MIKRAFONĄ, PS4, KAI BUS IŠLEISTAS GTA V ir WATCH DOGS Filmuot galima būtų pradėt rudenį nes tada didžiausias susidomėjimas Video apie GTA nes kurie negalės žaisti žiūrės GamePlay. Taigi pakvieskite mane į Skype : dance.maximum ir aš pridėsiu jus prie grupės

Edvinai o butinas kazkoks specialus dalykas su kuriuo reikia filmuot ar tik nusiperki ps4 ir filmuoji?

na nežinau Aš filmuoti ruošiuos taip : Twitchinu, žiūriu per PC Twitchą ir kartu įjungęs Fraps ar kokią filmavimo programą filmuoju. Na ateityje gal elgato nusipirksiu

Sveikas, aš irgi galvojau kažką apie Youtubinimą, bet vienam nesinori pradėti. O tu tik GTA visokius žaisi ar kursi įvairaus žandro žaidimus, jai taip tai prisijungčiau kartu.

P.S ps4 neturiu.

Na bus GTA V, Watch Dogs ir stengsiuos kuo daugiau žaidimų, bet nepažadu metų man ne tiek kad dirbčiau todėl ir žaidimų gauti sunku

Na man GTA V ir Watch Dogs tikrai neišveštų mano konservų dėžė, na, o kad filmuoti žaidimus tai nebūtina juos nusipirkti aišku geriau turėti legalų žaidimą, bet galima būtų iš pradžių ir nusicrackint na nežinau kaip tau geriau.

Nežinau tiesą sakant ant kompiuterio niekad NEPIRKAU ir NEPIRKSIU žaidimų, nes nežinia kaip mano kompas į juos sureaguos teigiamai/neigiamai

• Parašė po 2 mėnesių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4268 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...