Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4363 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Galiu tavęs paklausti, kodėl tu tiek nenori tu akinių? Dažniausiai žmonės nenori todėl nes galvoja jog prastai atrodys ir panašiai. Turiu pažįstama kuris taip pat galvojo jog su akiniais atrodys labai prastai, tačiau.. Įsigijo vis dėl to tuos akinius, ir jis pats sau tapo daug gražesnis ;) Taip kad visų pirmą siūlyčiau išbandyti. O jei yra kita priežastis, sakyk, patarsiu.

O aš pats be akinių esu, man jų nereikia, nors prie PC sėdžiu labai daug. Ką aš darau? Visad prie kompo turiu vandens, ir jo geriu daug, kadangi geriu daug skysčių, dažniau noriu į tualetą, tad tenka nueiti nuo PC ir padaryti pertraukeles, tai vat, nueinu nuo PC ir jau automatiškai pasidaro ta pertraukėlė taip ir akys pailsi ir pnš. O vietoj vandens dar siūlyčiau gert morkų sultis, nes morkų sultys labai padeda akims, bei jas stiprina ;)

Priimu kiekvieno nuomonę skirtingai.

Galiu tavęs paklausti, kodėl tu tiek nenori tu akinių? Dažniausiai žmonės nenori todėl nes galvoja jog prastai atrodys ir panašiai. Turiu pažįstama kuris taip pat galvojo jog su akiniais atrodys labai prastai, tačiau.. Įsigijo vis dėl to tuos akinius, ir jis pats sau tapo daug gražesnis ;) Taip kad visų pirmą siūlyčiau išbandyti. O jei yra kita priežastis, sakyk, patarsiu.

O aš pats be akinių esu, man jų nereikia, nors prie PC sėdžiu labai daug. Ką aš darau? Visad prie kompo turiu vandens, ir jo geriu daug, kadangi geriu daug skysčių, dažniau noriu į tualetą, tad tenka nueiti nuo PC ir padaryti pertraukeles, tai vat, nueinu nuo PC ir jau automatiškai pasidaro ta pertraukėlė taip ir akys pailsi ir pnš. O vietoj vandens dar siūlyčiau gert morkų sultis, nes morkų sultys labai padeda akims, bei jas stiprina ;)

Nes akiniai kainuoja, o tevai nenori jų pirkti, nes man dabar aiškina, kad sake nesedet prie pc taip ilgai, bet ju neklausiau.. Akinai? neturiu prieš jos nieko blogo. Morkų sulčių tenką gert, bet retai.

Labai mažai informacijos apie savo akis pasakei. Neaišku ar tau taip pablogėjusios akys ar kokia liga įsimetus. Tarkim man yra trumparegystė, ir aš galiu daryti ką noriu bet regėjimas man visvien blogės iki tol kol subręs akys. Išpradžių kai dar nereikėjo jų nuolatos nešiot tai jie man nemaišė, bet dabar kai jau vos dažlibinu, perėjau ant lešių. Tau irgi juos siųlyčiau, tik tiek kad teks investuot daug daugiau nei į akinius. Perku iš optikos (žinoma galima pirkti internetu, bet kolkas nenoriu rizikuot), tai lešių pora išeina 75lt ir taupant juos nešioji iki 3mėnesiu. Žinoma gali pasidaryt ir akių korekcija lazeriu, bet išeis dar brangiau nei lešiai, ir beje ją reiktų daryt kai akys bus pilnai išsivyščiusios (kai bus apie 23 metai).

What's my name? Let's see

sakir as + e

Now read it backwards. Magic? Yep, it's magic.

Labai mažai informacijos apie savo akis pasakei. Neaišku ar tau taip pablogėjusios akys ar kokia liga įsimetus. Tarkim man yra trumparegystė, ir aš galiu daryti ką noriu bet regėjimas man visvien blogės iki tol kol subręs akys. Išpradžių kai dar nereikėjo jų nuolatos nešiot tai jie man nemaišė, bet dabar kai jau vos dažlibinu, perėjau ant lešių. Tau irgi juos siųlyčiau, tik tiek kad teks investuot daug daugiau nei į akinius. Perku iš optikos (žinoma galima pirkti internetu, bet kolkas nenoriu rizikuot), tai lešių pora išeina 75lt ir taupant juos nešioji iki 3mėnesiu. Žinoma gali pasidaryt ir akių korekcija lazeriu, bet išeis dar brangiau nei lešiai, ir beje ją reiktų daryt kai akys bus pilnai išsivyščiusios (kai bus apie 23 metai).

Akys buvo  1 - 1, dabar tik 0.9 0.8

Kad pasveiktu akys gerk vitaminus.O apie kontaktinius lešius negalvoji ankščiau nešiojau akinius gal kokius 4 metus dabar jau 3 metai su linzem viskas puiku

Kokius vitaminus?

(redaguota)

Žodžiu, paslaptis tame, kad tavo akys turi pastoviai judėti. Pvz.: kaip žaidi veiksmo žaidimus, jos pastoviai juda iš vieno kampo į kitą. Tai labai padeda kaip yra ta akis tinginė ar kaip ji. Aš akinius nešioju jau 5metus, 3 metai kaip stiklų nekeičiu, nes regėjimas nepablogėjo. Daryk akių mankšta, kaip valgai judink akis ir pnš.

P.S. Daktarė sakė, kad per dieną tik 30min galima prie kompo ar ne? :D

Redaguota , nario Hiroto

Žodžiu, paslaptis tame, kad tavo akys turi pastoviai judėti. Pvz.: kaip žaidi veiksmo žaidimus, jos pastoviai juda iš vieno kampo į kitą. Tai labai padeda kaip yra ta akis tinginė ar kaip ji. Aš akinius nešioju jau 5metus, 3 metai kaip stiklų nekeičiu, nes regėjimas nepablogėjo. Daryk akių mankšta, kaip valgai judink akis ir pnš.

P.S. Daktarė sakė, kad per dieną tik 30min galima prie kompo ar ne? :D

man sakė kad 1 valandą ;D 

Bet, aš irgi nešioju akinius. Kai kurie žmonės sako, kad aš su jais geriau atrodo negu be jų. Tai visą laiką juos nešioju. O šeip, mano regėjimas yra labai prastas ( net gėda sakyti ;( ) Geriu vitaminus, valgau morkas, mėlynės. Manau po daug laiko jos pagerės :D

baneris.gif

(redaguota)

man sakė kad 1 valandą ;D

Bet, aš irgi nešioju akinius. Kai kurie žmonės sako, kad aš su jais geriau atrodo negu be jų. Tai visą laiką juos nešioju. O šeip, mano regėjimas yra labai prastas ( net gėda sakyti ;( ) Geriu vitaminus, valgau morkas, mėlynės. Manau po daug laiko jos pagerės :D

Kiek trauki? Pas mane dešinė -4.75 kaire -3.25 Redaguota , nario Dariuspro

48a929f587a83fd8986d2d1489c44089754.jpg

Jeigu dar ieškai atsakimo tai štai jis:

1.Tavo regėjimas yra tik truputi blogas, todėl manau galima būtų ištaisyti per ~1mėn, nevarginant akių, valgant morkas ir geltonus vaisius(padeda akim), po darbo žiūrėti į tolį, arba žalią spalva. Manau tai galėtų padėti.

2. Akinių kaina priklauso nuo remelių. Patis akinių stiklai kainuoja nuo ~20lt iki ~150lt priklauso iš ko pagaminti ir cilindrų kiekio. Remelių kainą būna ivairi. Nuo ~10lt iki ~10k. Pats nešioju Jens Hagen firmos Kaina: ~500lt.

c0d6d49068998b5c428928775e06d3e5221.png

http://www.fielmann.lt/index.php?page=akiniu-remeliai---nemokamai - čia matau gan gražius ir jie nemokami, tik kad kiek žinau stiklas 1 po 30lt. Tiktu manau man :)

Bliam, aš akinių nenešioju, man ne prie širdies, jei akys visiškai pablogės, tai darysiuos privačią akių operaciją. 1 stikliukas man kainavo ~200LT, + dar rėmai... ~300LT

O jei sugalvosi nešiot lešius, net nepirk, prirast prie jų labai sunku, skauda akys ir t.t

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4363 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...