Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3945 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

98 balsai

1. 1. Ar rūkote ?

• Rūkau
      30
    • Nerūkau
      68

Recommended Posts

Rukau, bet jau reiketu mest, nes per brangus malonumas. Juo labiau kai ives eura, tikrai nemazai kainuos. O dabar esu uzsienyje, L&M pakelis kainuoja 8 ar 9 eurus dabar, tai perku sukama tabaka uz 5 eurus, ka galiu pasakyt, jog pripratau prie tabako ir paemes visa cigarete net nesurukau visos. :D O elektronines ir paprastos tai yra tas pats sudas, tik kitoj saujoj, kenkia vienodai. 

Prie progos parukydavau, bet po žolės kažkaip apsišvietė protas ir dabar nieko nerūkau.

Ta zole vercia viska aukstyn kojom , tik siuo atveju nebegeriu jokio alkoholio net mazais kiekiais. Na rukau jau gal 1 metai , tolko ir pats nematau is to. Pradejau nuo "geru" draugu visa sita dalyka , kaip tik kur iseit pasivaiksciot taip ir prasideda. Ziema bandziau mesti , praktiskai isejo , bet nesusivaldes vel pradejau. Kazkaip 4 dienas but be to dalyko pradeda mintis vien apie ji ir suktis.

Farming simulator 2015 modai!

http://www.ls2k15mods.com/

(redaguota)

Mano istorija :prieš porą savaičių atėmiau iš draugės visą cyzų poką, pasakiau, kad išmesiu, ji man pasakė: Gerai galėsi išmest jeigu pats surukysi viena cigaretę. ( visi mano draugai žino, kad aš žiauriai nusistatęs prieš cyzas) Ji galvojo atsisakysiu, bet tik pyst paemiau cyzą, užsidegiau ir baigiau rūkyt po 1-2min ir *Myliu SuperGames.lt* mečiau pakelį į ežerą (Tralų ežerą). :D

Po šios cyzos nerūkiau dar, jeigu rūkysiu, tai max kokiam tūse, nors ir netraukia manęs, draugai klausė:

Kaip tu dar nerūkai ? Mano manymu tiesiog, kad turiu valios ir, kad galvoju apie savo sveikatą.

Redaguota , nario FightManiac

http://sampserveriai.lt- samp serveriai!

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3945 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...