Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4363 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

anonimus tu ce pabazarinti rimtai nori ar ka

Kimarina gi prie pc.Diena nakti 24/7 į metus ir kekviena diena.

Vaikai vaikai nesuprantat jūs to žodžio žiūriu 1-13 metų vaikai 14-17 paugliai.

Kai kurie supranta kai kurie ne.

Pamirškit tą annonymous, pareportintas dėl kiekvieno posto baną gaus ir apsiramins. Vis tiek tema ne apie jį į jį ir nekreipkit dėmesio. :)

Šaunuolis,tu čj vertas bus moderatoriu.

QMkPpxPDYY0fu.gif

Išgerkim už tuos kurie dar džiaugiasi gyvenimu o ne internetu

Ir vėl tie verksmai amžini..

Pranešimas nėra pašalintas, tie du pranešimai yra sujungti. Štai kaip jie atrodo dabar: http://www.supergames.lt/topic/40947-jūsų-laptop-info/?p=923426

Aišku būtum tai radęs jei nebūtum skubėjęs rašyti temos kokie moderatoriai nesąžiningi. 

Pranešimas parašytas beveik prieš metus. Tai ne vienintelis pranešimas tokio senumo už kurį narys nėra nubaustas. Mes nebaudžiame už tokio senumo pranešimus. Ir ne, ne tik moderatorių, bet nėra nei vieno nario kuris būtų nubaustas už tokio senumo pranešimą.

Ar dar klausimų yra?

Reikia Pawn pagalbos? Skype nerašyk.

Heh, matai Justai tas dalykas yra kad pamačius pranešimą kuris dingsta ir atsiduria seniausias pranešimas 6-am puslapy tai čia labai keista. Ieškot nesiruošiu. O iš kur man žinot, kad 6-am puslapy pranešimas? Sukūriau temą, paaiškinai ir viskas čiki piki.

Verkimai pastovūs būna nes moderatoriai nuo savo nusižengtų įspėjimų pasiplauna. Dabar garantuoju kad jis praslydo nuo įspėjimo. :)

Gerai, gal ir senas pranešimas, bet jeigu tvarkot tai tvarkykit normaliai kad nebūtų tokių nesusipratimų. ;)

❤️

Heh, matai Justai tas dalykas yra kad pamačius pranešimą kuris dingsta ir atsiduria seniausias pranešimas 6-am puslapy tai čia labai keista. Ieškot nesiruošiu. O iš kur man žinot, kad 6-am puslapy pranešimas? Sukūriau temą, paaiškinai ir viskas čiki piki.

Verkimai pastovūs būna nes moderatoriai nuo savo nusižengtų įspėjimų pasiplauna. Dabar garantuoju kad jis praslydo nuo įspėjimo. :)

Gerai, gal ir senas pranešimas, bet jeigu tvarkot tai tvarkykit normaliai kad nebūtų tokių nesusipratimų. ;)

Na jei jau susirašei rašyti temą su tokiais kaltinimais tikrai galėjai patikrinti tą puslapy kur buvo pranešimas.

Ką reiškia "tvarkykit normaliai" ? Dabar turėčiau jį išmesti už pranešimą kurį parašė prieš metus? Manau tai ir buvo tvarkingiausias sprendimas, juos sujungti. Taip nei dingo informacija ir bus išvengtą tokių raportų kaip taviškis ateityje. Tikrai nesitikėjau kad kažkas eina per pranešimus juos fotografuodamas..

O jei rasi šių metų pažeidimų, prašau susiek AŽ prieš skelbdamas tokias "stiprias" temas.

Tai kas kad senas pranešimas? Tai ko iškart ispėjimo negavo?Aš tai nepėjau redaguoti jau žiūriu įspėjimas...

Deja negaliu atsakyti už moderatorių veiksmus(neveiksmus) atliktus prieš metus, nes manęs dar nebuvo.

Tai puiku! Matome kokią pažangą padarėme: prieš metus niekas tokių pranešimų nepastebėdavo, o dabar pastebimi iš karto!

• Teigiamai 1
  • Neigiamai 3

Na jei jau susirašei rašyti temą su tokiais kaltinimais tikrai galėjai patikrinti tą puslapy kur buvo pranešimas.

Ką reiškia "tvarkykit normaliai" ? Dabar turėčiau jį išmesti už pranešimą kurį parašė prieš metus? Manau tai ir buvo tvarkingiausias sprendimas, juos sujungti. Taip nei dingo informacija ir bus išvengtą tokių raportų kaip taviškis ateityje. Tikrai nesitikėjau kad kažkas eina per pranešimus juos fotografuodamas..

O jei rasi šių metų pažeidimų, prašau susiek AŽ prieš skelbdamas tokias "stiprias" temas.

Taip, fotogravau pranešimą dėl to kad ne pirmas kartas kai moderatoriaus pranešimas "dingo". ;) Beje niekas nedraudžia gi fotografuoti pranešimus ar ir dar į taisykles prirašysi ''nefotografuoti pranešimų'' ?

O beje aš tau nieko nesakau, kad išmesti jį iš pareigų ar sakau? :)

Deja negaliu atsakyti už moderatorių veiksmus(neveiksmus) atliktus prieš metus, nes manęs dar nebuvo.

Tai puiku! Matome kokią pažangą padarėme: prieš metus niekas tokių pranešimų nepastebėdavo, o dabar pastebimi iš karto!

Na va matai, moderatoriaus parašytas pranešimas praslyta be įspėjimų be nieko, parašęs žmogus gauna iš karto įspėjimą o kai paraportuoji pranešimą tai va jėzus laukti savaitę dvi kad būtų įspėjimas uždėtas. :)

• Teigiamai 1

❤️

Taip, fotogravau pranešimą dėl to kad ne pirmas kartas kai moderatoriaus pranešimas "dingo". ;) Beje niekas nedraudžia gi fotografuoti pranešimus ar ir dar į taisykles prirašysi ''nefotografuoti pranešimų'' ?

O beje aš tau nieko nesakau, kad išmesti jį iš pareigų ar sakau? :)

Na va matai, moderatoriaus parašytas pranešimas praslyta be įspėjimų be nieko, parašęs žmogus gauna iš karto įspėjimą o kai paraportuoji pranešimą tai va jėzus laukti savaitę dvi kad būtų įspėjimas uždėtas. :)

Bet palauk, tuo metu jis dar net nebuvo moderatorius! O dabar, po metų, jis nebuvo įspėtas ne dėl to kad jis moderatorius, o dėl to kad pranešimas senas.

Dėl nuotraukų ką aš noriu pasakyti, tai kad tu jas siųstum tiesiogiai man. Vietoj tokių bereikšmių temų.. Manau jau viską paaiškinau, bet pranešimų vis dar daugėja.

• Neigiamai 1

(redaguota)

Šitas klaunas dar moderatoriuose?

Justuk tu visa laik apgini ir surandi priežastį, kaip ir Valdas mokė, po šitos temos bėgai ir suliginai jo skundą. Tai gerai už tokius tada ir "moderatorius" reikia baust, kaip tai prisigalvojat lempiniu reasonu įspėjant...

1. Bet palauk, tuo metu jis dar net nebuvo moderatorius! O dabar, po metų, jis nebuvo įspėtas ne dėl to kad jis moderatorius, o dėl to kad pranešimas senas.

2. Dėl nuotraukų ką aš noriu pasakyti, tai kad tu jas siųstum tiesiogiai man. Vietoj tokių bereikšmių temų.. Manau jau viską paaiškinau, bet pranešimų vis dar daugėja.

1. Tai gerai, jus priimat tokius moderatorius? Kurie pažeidžia taisykles?

2. Ir kas iš to? Tugul mano visa liaudis, vistiek susigalvoji priežasčių neaiškiu.

Redaguota , nario Giedrius*
(redaguota)

Hmmm.

Šį pranešimą redagavo Justas Š.: Vakar, 01:07

Pranešimas parašytas 2013-08-02

Dabar 2014-07-22

Pranešimas nėra metų senumo!

Na taip, dar liko 12 dienų iki to. Atsiprašau už apvalinimą. 

Šitas klaunas dar moderatoriuose?

Justuk tu visa laik apgini ir surandi priežastį, kaip ir Valdas mokė, po šitos temos bėgai ir suliginai jo skundą. Tai gerai už tokius tada ir "moderatorius" reikia baust, kaip tai prisigalvojat lempiniu reasonu įspėjant...

1. Tai gerai, jus priimat tokius moderatorius? Kurie pažeidžia taisykles?

2. Ir kas iš to? Tugul mano visa liaudis, vistiek susigalvoji priežasčių neaiškiu.

Ką padariau? Ką reiškia "suliginti skundą"? Na ir kokios gi mano "lempinės" priežastys įspėjimams?

1. Ne, aš jo nepriemiau, todėl nieko negaliu pasakyti.

2. Ką?

Ar tu toks nepatenkintas nes nepatekai į moderatorius pats? Jei taip, pabandyk apsispręsti kiek tau metų.

Redaguota , nario Justas Š.

(redaguota)

Čia galės pasiteisint tokiu atmazu, kad jau pranas buvo nubaustas & ištrynė postą. O šiaip nah bent man tai pohui yra tokie pranešimai ką tie administratoriai aka moderatoriai darynėja, ką trina, ka netrinta. man svarbiau ateit i foruma paskaityt ką įdomaus ir viskas 

Redaguota , nario Nickas.
  • Teigiamai 1

76561198021428691.png

Čia galės pasiteisint tokiu atmazu, kad jau pranas buvo nubaustas & ištrynė postą. O šiaip nah bent man tai pohui yra tokie pranešimai ką tie administratoriai aka moderatoriai darynėja, ką trina, ka netrinta. man svarbiau ateit i foruma paskaityt ką įdomaus ir viskas 

Aišku, neskaityk pranešimų parašytų prieš taviškį. Tada kas nors galės tau antrą kartą paaiškinti viską. Nors ką aš čia kalbu... lyg tau apskritai rūpi paaiškinimas....

• Teigiamai 1

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4363 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...