Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4379 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, bandau kurti serveri na zinoma jis nera dar rimtas bet noriu ismokti,

na jau beveik moku bet susiduriau su problema nezinau kaip pakeisti spawn dydi.

Gal kas galite paaiskinti ka reikia padaryti, o gal kokio plug reikia?

Aciu kurie pades man su sia problema...

+REP jei pagelbėjau!

Kam tau reikia, kad visi kviestu tave į skypę? čia dėl skype botų spaminimo poto ?

O kodel, kad visi kviestu mane i skype? Jei noriu padeti zmogui ir parasau savo skype, kad galiu padeti. O tu baig free postinti.

693661469a4836b96d146e117b473d3d303.png
Parduodu SARG.LT Milus, reikia? Man į PM! (1milas - 0.20EUR) [banku] {Parduodami milai - 150milų}
Žaidi Minecraft užeik į Mc.SoulMC.LT

Forumas tam ir skirtas, o ne savo kontaktams dalint, tai pat, jei nifiga nerauki ką reiškia "freepost", tai ir nekaltink niekiano dėl to, juolab, jog tu kaip tik - pats "freepostini"...

Tai as dabar tipo turiu forume jam padeti? Man gal lengviau per skype jam paaiskinti..

Parduodu SARG.LT Milus, reikia? Man į PM! (1milas - 0.20EUR) [banku] {Parduodami milai - 150milų}

Tai as dabar tipo turiu forume jam padeti? Man gal lengviau per skype jam paaiskinti..

Tai jei jau viską darote per Skype, tai kokio velnio tada čia šita tema? 

Esmė yra tame, jog anksčiau ar vėliau, atsiras dar bent vienas žmogus, su panašia problema, na ir jam nebereikės kurti naujos temos kuriame nors forume, jog surastų kas jam galėtų individualiai padėti, kadangi jo problema jau bus išspręsta kieno nors kito ir jos sprendimas bus prieinamas viešai, tad per nauja viso to išradinėt nebereikės, tereikės tik tai susirasti. Štai kam skirtas forumas.

Filthy-Frank.jpg

Tai jei jau viską darote per Skype, tai kokio velnio tada čia šita tema? 

Esmė yra tame, jog anksčiau ar vėliau, atsiras dar bent vienas žmogus, su panašia problema, na ir jam nebereikės kurti naujos temos kuriame nors forume, jog surastų kas jam galėtų individualiai padėti, kadangi jo problema jau bus išspręsta kieno nors kito ir jos sprendimas bus prieinamas viešai, tad per nauja viso to išradinėt nebereikės, tereikės tik tai susirasti. Štai kam skirtas forumas.

Sitoj skilti 85% vaiku, ir jie neziuri senu temu, vistiek kurs nauja tema ir prasys pagalbos.. Man nera jokio tikslo cia rasyti...

Sitoj skilti 85% vaiku, ir jie neziuri senu temu, vistiek kurs nauja tema ir prasys pagalbos.. Man nera jokio tikslo cia rasyti...

Vis vien, tokiu atveju užteks tiesiog "numesti" nuorodą į šią temą. O dėl tikslo, tai tipo čia ta, stebuklingoji programa Skype, suteikianti gyvenimo tikslą? Koks tikslas rašyti ten? Skirtumas tik vienas - ten padėsi tik viena ir vien vienam žmogui, o čia, visiem, kurie tik norės tos pagalbos...

Filthy-Frank.jpg

Vis vien, tokiu atveju užteks tiesiog "numesti" nuorodą į šią temą. O dėl tikslo, tai tipo čia ta, stebuklingoji programa Skype, suteikianti gyvenimo tikslą? Koks tikslas rašyti ten? Skirtumas tik vienas - ten padėsi tik viena ir vien vienam žmogui, o čia, visiem, kurie tik norės tos pagalbos...

O kas sake, kad as ten rasysiu?

(redaguota)

Nueik į savo serverio failus , susirask "server.properties" failiuką , atsidaryk jį , ten susirask apačioj "spawn-protection=0" ir pasikeisk į norima blokelių skaičių . Nuo spawno vienas skaičius lygus vienam blokeliui į visas keturias puses .

Tikiuosi taip supratau tavo problema :(.

Pvz iš "spawn-protection=500" į "spawn-protection=10"

Redaguota , nario busters1

Nueik į savo serverio failus , susirask "server.properties" failiuką , asidaryk jį , ten susirask apačioj "spawn-protection=0" ir pasikeisk į norima blokelių skaičių nuo spawno vienas skaičius lygus vienam blokeliui į visas keturias puses .

Tikiuosi taip supratau tavo problema :(.

Pvz iš "spawn-protection=500" į "spawn-protection=10"

Šitas padės tikrai ! +R3P

Tai taip išeina, kad čia tipo tiem visokiem Skype "bot'am" renki kontaktus... Nevykėlis.

Taigi zmones gali paskui mane ismesti is kontaktu, arba uzblokuoti kai padedu jiem, nezinojai?

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4379 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...