Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Padekite issirinkti kuri telefona pirkti.

Littl3Beast

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3795 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Na mano draugas turi Htc one m8 ir tikrai nesiskundžia, tikrai sakė gerai laiko, geras meniu, sakė greitai priprato, o S5 tik dėl grožio ir labai jis toks didelis man palyginus su tuo Htc one m8, siulau Htc imti, bet čia jau tavo valia koki tu norėsi ar didesnio, ar padoresnio.

Narys nuo 2010 - 10 - 24

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Na ,kiek pasakojo draugas ,tai S5 labai stringą sakė , kai nusipirko beveik neįmanomą buvo nieko daryti ,taigi manau Htc imk.

Na kazkaip sunkiai tikysi, Pats turejau Samsung Galaxy s4, Ir man visiskai jis nestrigo, o turejau ji metus laiko, kazkaip nezinau..

Na mano draugas turi Htc one m8 ir tikrai nesiskundžia, tikrai sakė gerai laiko, geras meniu, sakė greitai priprato, o S5 tik dėl grožio ir labai jis toks didelis man palyginus su tuo Htc one m8, siulau Htc imti, bet čia jau tavo valia koki tu norėsi ar didesnio, ar padoresnio.

O kodel s5 del grozio? Jis gi taipogi turi daug pliusu negi ne?

E70.jp.png

Nuoroda į komentarą

Manau HTC turi grazesni dizaina ir stipriau padarytas, bet S5 turi tikrai visko daugiau, apsauguotas nuo vandens ir smelio ar dulkiu, bet jis yra is plasmases tai greitai duzta, pats turiu S4 jau metus, ir esu patenkintas, as manau S5 vistiek geresnis.

♛ ♛ Veni Vidi Vici ♛ ♛

Nuoroda į komentarą

HTC imk tikrai geras telefonas teko 1 mėnesį tokį turėti nesiskundžiu tikrai patogus, lengvas ir geras telefonas. Žinoma jei nenori Lag'ų WP (Windows Phone) Žinoma jei tave domintų geresni žaidimai tada imk 820 kuris kiek žinau turi 1 gb kas tikrai užteks ant žaidimų. Na ir darbui patogesnis gali žiūrėt Office dokumentus ir t.t.

Nuoroda į komentarą

Kam reikalingas tas S5? Pasimaivyti? Aš gyvenime nepirkau ir nepirksiu Samsung, nes atsibodo pusė Lietuvos vaikšto su tais jūsų S5 ir tipo kieti. Siūlau būti išskirtiniam ir pirkti HTC. HTC geras telefonas, korpusas geras, ir taip manau geriau negu Samsung :)

Nuoroda į komentarą

As uz HTC, o Samsungai plastmasiniai jau ant tiek pabode..

S5 dizainas tiesiog tragiskas, jei jau rinktis Samsung, tai jau geriau S4.

Redaguota , nario Vadila

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

Nuoroda į komentarą

Kam reikalingas tas S5? Pasimaivyti? Aš gyvenime nepirkau ir nepirksiu Samsung, nes atsibodo pusė Lietuvos vaikšto su tais jūsų S5 ir tipo kieti. Siūlau būti išskirtiniam ir pirkti HTC. HTC geras telefonas, korpusas geras, ir taip manau geriau negu Samsung :)

Na apie s5 pagalvojau vien delto kad man s4 puikiai atitarnavo, Kol neissimaudziau su juo ;D , Tai manau s5 taipogi gerai laikytu , Tikrai perku netam kad pasimaivyti ir pns, Tesiog tie telefonai geri, man atstoja kompiuteri ar koki loptopa ;), kitavertus Niekados neturejau htc telefono tai kazkaip daugiau trauke link s5, Bet girdejau kad htc labai patvarus telefonai, Tai kazkaip nezinau tarp tu dvieju telefonu istikruju sunku apsispresti nes abu turi savu pliusu ir minusu, Bet dekoju kiekvienam zmogui kuris nepatingejo ir parase sioje temoje :) Galite testi savo Argumentus su mielu noru perzvelgsiu. 

E70.jp.png

Nuoroda į komentarą

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3795 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...