Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pagalbos.

XzuLeR

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3796 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Žinant tavo "web'inimo" žinias, neatrodo.

Juk visą laiką buvau, viską dariau. Nemesdavo driver erroro, todėl nežiaumok čia nežinodamas. ;) + Webinimo žinių turiu pakankamai. Tiesiog nebuvau susiduręs su tokia klaida, ir nenoriu perrašinėti, todėl ir klausiu, galbūt kas nors žino lengvesnį būdą sutvarkyti šią klaidą.

Redaguota , nario - » Jusᴛᴀs P.

4a1530eb418b326d4978c8b3779cc652648.png

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

(redaguota)

Dirbi TKG? Darbai "profesionalus" suprask ką reiškia kabutės ir kas parašyta tarp jų.

Tai reiškia tipo. Apie darbus nekalbu, ko reikėtų tą padaryčiau, net nebandau darbų daryti kokių nors nuostabių, nes man tai nepatinka, paprastesni darbai mano atžvilgiu gražesni. Jaigu pats webini galim eiti kokio nors vieną dizainą editint, ir pasižiūrėt kuriam geriau išeis, tada galėsi nuspręsti.

Nuoroda į komentarą

Tai reiškia tipo. Apie darbus nekalbu, ko reikėtų tą padaryčiau, net nebandau darbų daryti kokių nors nuostabių, nes man tai nepatinka, paprastesni darbai mano atžvilgiu gražesni. Jaigu pats webini galim eiti kokio nors vieną dizainą editint, ir pasižiūrėt kuriam geriau išeis, tada galėsi nuspręsti.

Tikrai "profas" esi... Jeigu nesugebi ykelti trukstamu paveiksleliu,sulietuvint sveciams zinutes ir t.t. tu esi nieko vertas "weberis".

Nuoroda į komentarą

(redaguota)

Tikrai "profas" esi... Jeigu nesugebi ykelti trukstamu paveiksleliu,sulietuvint sveciams zinutes ir t.t. tu esi nieko vertas "weberis".

Svečio žinutę per global templates, boardindextemplate, guest message, paveiksliukus per ftp, tuoj įkelsiu ir sulietuvinsiu. ;)

Nuoroda į komentarą

Svečio žinutę per global templates, boardindextemplate, guest message, paveiksliukus per ftp, tuoj įkelsiu ir sulietuvinsiu. ;)

Ammm. Neteisingai. Per global template negali buti,nes global template atvaizduoja visuose puslapiuose,o i zinute buna board index (95%).

Beto turetum pats tai pastebeti,o ne kiti,kad yra klaidu...

Nuoroda į komentarą

(redaguota)

Ammm. Neteisingai. Per global template negali buti,nes global template atvaizduoja visuose puslapiuose,o i zinute buna board index (95%).

Beto turetum pats tai pastebeti,o ne kiti,kad yra klaidu...

dėja, ten. Čia ne hookas, kad būtų board index'e  :) Išverčiau. Juk aš tos žinutės nematau, todėl pamiršau išversti, taipogi ir skilusių nuotraukų nebuvau matęs, nes esu prisijungęs.

Nuoroda į komentarą

dėja, ten. Čia ne hookas, kad būtų board index'e  :) Išverčiau. Juk aš tos žinutės nematau, todėl pamiršau išversti, taipogi ir skilusių nuotraukų nebuvau matęs, nes esu prisijungęs.

O tu manai hookai visi board index? Beto board index yra pagrindinio puslapio. Maisiai cia ziauriai. Pasiziureti tau reiktu ydemiau ir tik tiksliai zinant ereliauti...

Nuoroda į komentarą

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3796 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...