Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Kokį Tinkla naudojate ?

*DeMo*

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3795 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

28 balsai

1. 1. Kokį tinkla naudojate

2. 2. Kuris tinklas jūsų manimui yra geriausias ?

3. 3. Ar jūs patenkitas savo tinklu ? ( pasirinkite savo tinkla)

Recommended Posts

Klausimai :P pats dabar naudojuosi ežiu bet esu nepatenkintas juo :( nes kur gyvenu ryšio nėra ir jis turi daug prastų atsiliepimų

Planuoju keisti į Pildyk :) o čia tai taip sugalvojau pasižiūrėt kokius patys tinklus naudojat :)

Redaguota , nario *DeMo*
****Do Apyrankės**** Fb:
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Omnitel abonentas tik rimtiem. Bet neesu patenkintas, nes plėšia daug ir už niekur niekur pripaišo didelių saskaitų :D

Taip tikrai taip yra mano mama turėjo tai syki parėjo 100lt sąskaita  :D tai poto perėjo ant tele2 tai dabar viskas gerai :) o su ežiu sesei buvo prastai pasipildė sąskaita ir ansyk nuėmė visa :D galvojo planas prasitęsė bet nixuje nu gr dar karta pasipildo ir vėl nuėmė tai rašė ežiui tai sako kad tipo skambinėjo į užsienį :D pasižiūri ežio išklotinė nežinomas numeris kaškoks :D pinigų negražino o suvarė ~30lt tai ji irgi žada pereit ant tele2 :)

****Do Apyrankės**** Fb:
Nuoroda į komentarą

Omnitel abonentas tik rimtiem. Bet neesu patenkintas, nes plėšia daug ir už niekur niekur pripaišo didelių saskaitų :D

Tas pats ir tele2. Turiu abonentą, mano telas atpigo ~100lt, o jie man atsiuntė sąskaitą dvigubą (t.y. kas mėnesį moku 30lt, o atsiuntė 60lt).

Nuoroda į komentarą

Naudoju Labas, bet planuoju pereit i Pildyk.

O Labas Neesu Labai Patenkintas (Pas juos intikas daznai stringa).

Nuo tinklo nepriklauso interneto greitis o nuo to kur tu esi jei tarkim mieste tai ir bus greitesnis jei kaime gyveni tai gali išvis nebut.

O šiaip nauduojuos labas 3 metus ir  viskas ok :)

Nuoroda į komentarą

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3795 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...