Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Įvertinkite GFX darbą ( pradinukas ).

Diršh.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3798 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Man asmeniškai per tamsu :(, nežinau kaip kitiem, gal mano regėjimas nekažka.O taip tai gražus darbas 8/10.

Na, man taip kažkaip nežinau, tiesiog gražiai atrodo. Dėkui už įvertinimą!

5-4/10 Nieko gero, tamsu tekstas irgi nekoks, lengvas darbas.

Reikėjo paskaityti, jog esu dar tik pradinukas, ir labai jau ypatingai nemoku..

::

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

1. Susikurk vieną normalia galerija.

Apie " parašą "

1. Tekstas nelabai tinką.

Daugiau darbo nelabai matau įdėta. Jame yra CC , tekstas , remeliai gan neblogai padaryti , ir tikriausiai pora texture taip?

Pamegink pažaisti su CURVES , LEVELS gal čia įdėta , nors nelabai matau.

Pamėgink tokius daryti parašus - signature

anime_signature_by_r4zgritz-d3b1a53.jpg

Koks skirtumas pradinukas ar ne.. Tai jai taip nenori kritikos gauti tai tiesiog nekelk darbų pirma išmok juos gerai daryt.

Redaguota , nario Frixo♦
Nuoroda į komentarą

1. Susikurk vieną normalia galerija.

Apie " parašą "

1. Tekstas nelabai tinką.

Daugiau darbo nelabai matau įdėta. Jame yra CC , tekstas , remeliai gan neblogai padaryti , ir tikriausiai pora texture taip?

Pamegink pažaisti su CURVES , LEVELS gal čia įdėta , nors nelabai matau.

Pamėgink tokius daryti parašus - signature

anime_signature_by_r4zgritz-d3b1a53.jpg

Koks skirtumas pradinukas ar ne.. Tai jai taip nenori kritikos gauti tai tiesiog nekelk darbų pirma išmok juos gerai daryt.

Amm, ačiū už patarimus, nesakau kad nenoriu gauti kritikos, kadangi tik pradėjau mokytis kažką daryti, ir tiek, tenorėjau kad kas įvertintų darbą. Taip, čia yra 2 CC padaryti abu kartu, tekstas, remeliai. Dėkui už atsakymą.

Nuoroda į komentarą

Na, man taip kažkaip nežinau, tiesiog gražiai atrodo. Dėkui už įvertinimą!

Įprastas išsisukimas nuo kritikos: man gražiau taip atrodo/man taip labiau patinka. Keliat čia darbus reiškia norit gaut kritikos tai jos gavę neieškokit atmazų kaip nuo jos išsisukt. 

O šiaip grynai naujoko darbas, nėra galima sakyt net ką komentuot, sumažinta foto uždėtas efektas patamsinimo ir tekstas uždėtas.

❤️

Nuoroda į komentarą

Įprastas išsisukimas nuo kritikos: man gražiau taip atrodo/man taip labiau patinka. Keliat čia darbus reiškia norit gaut kritikos tai jos gavę neieškokit atmazų kaip nuo jos išsisukt. 

O šiaip grynai naujoko darbas, nėra galima sakyt net ką komentuot, sumažinta foto uždėtas efektas patamsinimo ir tekstas uždėtas.

Ne tikrai, man tamsi spalva patinka, todėl ir darau tamsiai, dariau tiesiog kaip man patiko. Dėkui už atsakymą.

Nuoroda į komentarą

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3798 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...