Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3986 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• ,

Esu Master Guardian Elite nuo kokio 40 Match Won iki dabartinio (176). Nesvarbu ar Surrender darau ar pralosiu, sitas Rank islieka.

Elementaru: laimejau 3-4 match prieš Leg. eagl. master. Kai trade'ini, paziurek ar traderis losia csgo ir paklausk jo rank. Man kazkaip nuskilo :D Po 12 match turejau gold nova iii ir man niekaip nejo pasikelt, iki 40 Won :D Per 2 h laimet 10 match neimanoma

Kaip tu 2h pažaidęs (-usi) galėjai laimėt 10 matchų? Kadangi kiek žinau, tai reikia laimėt 10 matchų, kad būtų rangas.

aš su deviniais matchai gold nova jau trečia turėjusi buvau , ir nu dvi h , bet per dešimt tiek pasiekiau , ir buvo devyni laimėti matchai , kadangi vienas iš tų matchų buvo lygiasios , anyway ir gavau ranką

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3986 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...