Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4391 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Teko ir man matyti šį vaizdo įrašą. Iš tiesų tai yra baisu, o ir iki tokių dalykų priveda alkoholis ar narkotikai. Sunku net įsivaizduoti žmogų, kuris visą tai filmavo, sunku suprasti kaip apskritai tai galėjo daryti.

P.S Tas pats vaizdo įrašas yra įkeltas ir kitur, čia visur komentarai lietuviški. https://www.facebook.com/photo.php?v=781302335255882&set=vb.475005475885571&type=2&theater

Čia tiems kurie labai stipriai pyksta. Pradžioje yra matomas video ir manau riksmai nuspėja veiksmus . Tai jei supratot kas bus, tiesiog nereikėjo to žiūrėti. Internete šiais laikais yra keliama viskas . O žmogus atsirenka ką jam žiūrėti, o ko ne . Nereikia versti kaltės kitam žmogui . Supraskime kad yra žmonių kuriem yra įdomūs tokie video . Daugelis iš mūsų reguojame tikrai blogai , aš tą suprantu , kiti spėja dar pasityčioti iš to , dar kiti apmąsto situaciją ir t.t. Labai atsiprašau jūsų , kam tai sukėlė blogus jausmus.

Nori reklamos mano paraše? Susisiek su manimi skype:nerijus2131

Man yra 16 metu ir as net nebandysiu ziureti sito video ,nes poto vis galvoje tas vaizdas bus istriges ir nejaukiai jausiuos. Dekim dabar vien ,kai paskaiciau temos pavadinima vis prisimenu ,kokiu baisybiu esu mates internete.

Na parašiai tai kaip 10-metis :D Nematau nieko čia baisaus :) Ir parodžiau broliui, jis net nekrūptelėjo , tiesiog pasakė "jie girti". Ir viskas tuo teisingai pasakyta, trumpai ir aiškiai... Jie apsvaigę, blaivas to nepadarytų, nebent būtų su psichine negalia ;) Nors dabar visokių "čiūdų" yra ant svieto... :/

giphy.gif

(redaguota)

Mačiau dar ir ne tokį video. Per facebooką buvo kažkas pasidalinęs iš draugų kaip kažkokioj Arabijoj gal koki 7 vyrai apsupti belekiek žmonių, jie buvo surišti ant kelienių atsiklaupę o jiem į galvas sušaudė iš pistolėtų poto dar ir su kalašnikovais sušaudė. Tokį video baisiau žiūrėt negu kur žmogus iššoka iš lango, paskui negalėjau pamiršt to vaizdo. :X

Redaguota , nario .weeD`

❤️

Mačiau dar ir ne tokį video. Per facebooką buvo kažkas pasidalinęs iš draugų kaip kažkokioj Arabijoj gal koki 7 vyrai apsupti belekiek žmonių, jei buvo surišti ant kelienių atsiklaupę o jiem į galvas sušaudė iš pistolėtų poto dar ir su kalašnikovais sušaudė. Tokį video baisiau žiūrėt negu kur žmogus iššoka iš lango, paskui negalėjau pamiršt to vaizdo. :X

Na taip, tą ir aš esu matęs.. :D

Realiai pamatytumėt, tada tikrai sapnuotumėt, o čia per video, tai dar nėra tos tokios baimės, ir tokio jausmo.. :)

giphy.gif

Mačiau dar ir ne tokį video. Per facebooką buvo kažkas pasidalinęs iš draugų kaip kažkokioj Arabijoj gal koki 7 vyrai apsupti belekiek žmonių, jie buvo surišti ant kelienių atsiklaupę o jiem į galvas sušaudė iš pistolėtų poto dar ir su kalašnikovais sušaudė. Tokį video baisiau žiūrėt negu kur žmogus iššoka iš lango, paskui negalėjau pamiršt to vaizdo. :X

aš ir šita mačiau, man tai jie nikiek nebaisus, tikriausiai sunku mane išgasdinti

8750e2121fc6b4ab3f47c1253a46640d780.png

Na taip, tą ir aš esu matęs.. :D

Realiai pamatytumėt, tada tikrai sapnuotumėt, o čia per video, tai dar nėra tos tokios baimės, ir tokio jausmo.. :)

Na kaip kam, man tokius video pažiūrėjus įsimenu aš ir truputį sunkiau pamiršt.

Prisimenu dar senai buvo paplitęs video kai rodo kaip su peiliu galvą nupjauna žmogui tai dar iki dabar prisimenu. 

❤️

Žmogžudystė ir savižudybė - du skirtingi dalykai. Neįsivaizduoju ką galvoja žmogus norintis užbaigti savo gyvenimą, kokios priežastys to. Nekalbant apie narkotines medžiagas ir kitus dalykus, kurie paveikia žmogų.

aš ir šita mačiau, man tai jie nikiek nebaisus, tikriausiai sunku mane išgasdinti

Jeigu tau tokie video, kaip kažkokie siaubo atrakcionai, kurie tave turi gązdinti, tai tu dar nepilnai suvoki dalykus supančius aplink save. Spėju, kad dar nesi pilnametis.

Nieko čia žiauraus nepamačiau.

Pasikartosiu kaip ir dėl justux204. Parodyk kokiam vyresniam žmogui, įdomu kokia jo nuomonė būtų. Jeigų tau žmogaus mirtis nėra nieko žiauraus - reiškias dar nevertini dalykų supančių aplink tave.

Prie ko priveda savižudybės prie depresijos.Depresija bando gydyti alkoholiu psichotropinėm medžiagom.Todėl kad jie neturi kas palaikytu sunkia minute ir todėl renkasi kita givenima.Tikiosi supratot ką parašiau :)

Depresija priveda prie savižudybės gal, o ne savižudybė prie depresijos. Miręs žmogus depresijos jau nebepajaus. Taip. Yra tiesos tavo pranešime.

SHFitnE.jpg

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4391 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...